Κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών VoIP

Πρωτοπόροι παρόχους υπηρεσιών VoIP στην Αμερική

Για τους χρήστες τηλεφώνου που επιθυμούν ένα είδος VoIP που μοιάζει περισσότερο ή λιγότερο με το υπάρχον σταθερό τους τηλέφωνο, με παραδοσιακά τηλέφωνα, οι πιο κατάλληλοι από τους τύπους υπηρεσιών VoIP είναι οι συνδρομητικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες που βασίζονται στο υλικό . Στόχος τους είναι κυρίως τα νοικοκυριά και οι μικρές επιχειρήσεις. Κατά τη συνδρομή, ο χρήστης αποστέλλει έναν προσαρμογέα ( ATA ) και λαμβάνει έναν αριθμό τηλεφώνου . Αυτό απαιτεί σύνδεση στο Internet , η οποία αυξάνει το κόστος, αλλά το συνολικό κόστος είναι σχετικά χαμηλότερο. Προστέθηκαν στα οφέλη τα πολλά χαρακτηριστικά που έρχονται με VoIP.

Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο σημαντικούς παρόχους υπηρεσιών VoIP αυτού του τύπου:

01 από 05

Φοίνι

vandys / Flikr / CC BY 2.0
Το Vonage καταλαμβάνει τη λίστα μου επειδή παραδίδει τα προϊόντα. Η τιμή δεν είναι η χαμηλότερη, αλλά όχι η υψηλότερη. Η ποιότητα των κλήσεων είναι μεγάλη, καθώς και η υπηρεσία και όλα αυτά συνεπάγονται, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών και της εξυπηρέτησης πελατών. Ο προσαρμογέας παρέχεται για περίπου $ 40, επιστρέφεται κατά την επιστροφή του. Δοκιμή 14 ημερών. Περισσότερο "

02 του 05

Κορακίστικα

Κορακίστικα
Για $ 21,95 το μήνα, η Lingo προσφέρει απεριόριστη κλήση στις ΗΠΑ, τον Καναδά και 22 άλλες χώρες. Υπάρχουν περίπου 25 χαρακτηριστικά με το servoce, και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ο εξοπλισμός είναι δωρεάν. Περισσότερο "

03 του 05

Voip.com

Voip

Η Voip.com προσφέρει υπηρεσία VoIP σε τιμή χαμηλότερη από την πλειοψηφία του ανταγωνισμού, 16,95 δολάρια το μήνα. Μεταξύ των ισχυρών σημείων είναι ένα τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών, το softphone που συνοδεύει την υπηρεσία και μια δεύτερη γραμμή και το φωνητικό ταχυδρομείο για το κινητό σας τηλέφωνο. Παρέχουν ένα Grandstream ATA, αποστέλλονται δωρεάν. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία. Περισσότερο "

04 του 05

BroadVoice

Broadvoice

Εάν κάνετε πολλές διεθνείς κλήσεις, η Broadvoice είναι η εταιρεία στην οποία θα εγγραφείτε. Προσφέρει προγράμματα εξυπηρέτησης ειδικά σχεδιασμένα για χρήστες που καλούν κυρίως εκτός ΗΠΑ, χωρίς ωστόσο να θυσιάζουν τις τοπικές κλήσεις. Ένα άλλο ενδιαφέρον με το Broadvoice είναι το σύστημα BYOD ( Bring Your Own Device ), στο οποίο μπορείτε να φέρετε μαζί τη δική σας συσκευή και να εγγραφείτε με ένα τέλος ξεκινώντας από 5,95 δολάρια το μήνα. Η υπηρεσία λειτουργεί με τις περισσότερες συσκευές με δυνατότητα SIP. Η περίοδος εγγύησης επιστροφής χρημάτων είναι 30 ημέρες. Περισσότερο "

05 του 05

ViaTalk

Μέσω της ομιλίας
Αυτό που αντλεί τους περισσότερους ανθρώπους στη ViaTalk είναι η τιμή, παρόλο που πρέπει να δεσμευτούν για ένα χρόνο για να πάρουν τη φθηνότερη τιμή. Το ViaTalk ξεχωρίζει επίσης με τη μακρά λίστα χαρακτηριστικών που διαθέτει. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες τη χρήση των δικών τους συσκευών (BYOD), η οποία τους εξοικονομεί από την πληρωμή για ενεργοποίηση και αποστολή. Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Περισσότερο "