Επιλέγοντας τη σωστή υπηρεσία VoIP

Ποιος τύπος υπηρεσίας VoIP σας ταιριάζει καλύτερα;

Ένα σημαντικό βήμα στην υιοθέτηση του VoIP είναι να επιλέξετε μια υπηρεσία VoIP, η οποία θα σας επιτρέψει να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε φτηνές ή δωρεάν τοπικές και διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό τύπο υπηρεσίας VoIP. Οι ανάγκες σας και ο τρόπος επικοινωνίας σας θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιος τύπος υπηρεσίας VoIP θα επιλέξετε. Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει τους υπάρχοντες τύπους υπηρεσιών VoIP και σας βοηθά να αποφασίσετε ποιος τύπος ταιριάζει καλύτερα.

Υπηρεσία VoIP που βασίζεται σε υπολογιστή

Chip Somodevilla / Προσωπικό / Getty Images

Η υπηρεσία VoIP που βασίζεται σε υπολογιστές ή λογισμικό είναι η πιο συνηθισμένη στους χρήστες VoIP. Αυτός ο τύπος υπηρεσίας VoIP μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν στις περισσότερες περιπτώσεις, ειδικά όταν περιλαμβάνει επικοινωνία PC-to-PC μέσω Internet. Απλώς πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή VoIP (που ονομάζεται softphone) που η υπηρεσία VoIP παρέχει και να την εγκαταστήσει στο μηχάνημά σας, να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό και να μιλήσετε. Οι κλήσεις είναι απεριόριστες και δωρεάν όταν μιλάτε σε άτομα που χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία VoIP στους υπολογιστές τους. Οι κλήσεις προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα χρεώνονται, αλλά φθηνές. Ένα ακουστικό είναι το ελάχιστο απαιτούμενο υλικό. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία VoIP που βασίζεται σε υπολογιστή . Περισσότερο "

Υπηρεσία οικιακού / γραφείου VoIP

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας VoIP είναι αυτός που αντικαθιστά την υπάρχουσα τηλεφωνική σας γραμμή στο σπίτι ή στο γραφείο. Κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία VoIP, την οποία μπορείτε να κάνετε online, σας αποστέλλεται ένα σύνδεσμο [link url = / od / hardware / p / whatisanATA.htm] ATA [/ link] , στη γραμμή ευρυζωνικού σας Διαδικτύου και από την άλλη στην κανονική τηλεφωνική σας συσκευή. Το κόστος περιλαμβάνει μια εφάπαξ συνδρομή και μηνιαίες αμοιβές, οι οποίες είναι οι περισσότερες φορές κατ 'αποκοπή τιμές. Οι κλήσεις μπορούν είτε να γίνουν απεριόριστες τοπικά είτε προς ορισμένους προορισμούς ή η υπηρεσία μπορεί να καλύψει περιορισμένο αριθμό λεπτών. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την οικιακή υπηρεσία VoIP.

Υπηρεσία κινητής VoIP

Εάν, όπως οποιοσδήποτε άλλος, αναρωτιέστε πώς να μειώσετε το κόστος της κινητής επικοινωνίας σας, μπορεί να είναι η λύση μια κινητή υπηρεσία VoIP. Το κόστος δεν είναι το μόνο πράγμα για το κινητό VoIP - σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα χαρακτηριστικά που προσφέρει το VoIP. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία VoIP για κινητά . Περισσότερο "

Μη-Μηνιαία υπηρεσία VoIP Bill

Ακριβώς όπως η οικιακή υπηρεσία VoIP , η μην-μηνιαία υπηρεσία VoIP βαρών βασίζεται σε μια συσκευή που αποστέλλεται από τον πάροχο υπηρεσιών , αλλά η διαφορά είναι ότι δεν υπάρχει μηνιαία αμοιβή. Μόλις αγοράσετε τη συσκευή και την εκτελείτε, μπορείτε να πραγματοποιείτε απεριόριστες κλήσεις χωρίς να λαμβάνετε λογαριασμούς κάθε μήνα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το μηνιαίο λογαριασμό VoIP υπηρεσία Περισσότερα »

Επιχειρησιακή υπηρεσία VoIP και λύσεις

Μπορεί να έχετε μια επιχείρηση με επίκεντρο το δίκτυο στην οποία θέλετε να αναπτύξετε το VoIP ως εσωτερική και εξωτερική λύση επικοινωνίας. ή μπορεί να έχετε μια μικρή επιχείρηση με μικρό αριθμό τηλεφώνων. Η υπηρεσία VoIP για επιχειρήσεις έχει λύσεις ως πακέτα ή προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Εάν θέλετε κάτι απλό, μπορείτε να πάτε για τα επιχειρηματικά σχέδια των οικιακών υπηρεσιών VoIP (σημείο 2 παραπάνω) ή να εξετάσετε πιο συγκεκριμένες και επιχειρηματικά προσανατολισμένες λύσεις VoIP. Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία VoIP για επιχειρήσεις . Περισσότερο "