Οι 7 καλύτερες φτηνές τηλεοράσεις που αγοράζουν το 2018

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε ένα χέρι και ένα πόδι για μια μεγάλη τηλεόραση

Οι τηλεοράσεις έχουν πολύ ευρύ φάσμα τιμών - μπορείτε να περάσετε περίπου μερικές εκατοντάδες δολάρια ή μερικές χιλιάδες δολάρια. Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να περάσετε ένα ολόκληρο paycheck για να πάρετε μια μεγάλη τηλεόραση που έχει πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες (δηλαδή WiFi, streaming δυνατότητες, οθόνη 4K, κ.λπ.) που θα περιμένατε από μια πιο ακριβή τηλεόραση. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε την καλύτερη φτηνή τηλεόραση για το σπίτι σας, που εγγυάται ότι είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

Η κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών TCL είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων στον κόσμο και ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πωλητής τηλεόρασης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τι να αποδώσει στην πρόσφατη επιτυχία της TCL στις ΗΠΑ; Φτηνές και αξιόπιστες έξυπνες τηλεοράσεις που ξεπερνούν τους υπόλοιπους ανταγωνιστές τηλεόρασης χαμηλού επιπέδου.

Το TCL 32S305 ακολουθεί τα βήματα προηγούμενων έξυπνων τηλεοράσεων από την TCL και προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο για μια τηλεόραση 32 ιντσών. Για λιγότερο από 200 δολάρια, αυτό το σετ προσφέρει βίντεο HD 720p, ανανέωση 60 Hz και πλατφόρμα ροής TV Roku μέσα στο κουτί, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από Netflix, HBO, Hulu, Amazon Prime Video, YouTube και πολλά άλλα. Για θύρες, υπάρχουν τρία HDMI, ένα USB, ένα RF, ένα σύνθετο, μια υποδοχή ακουστικών και μια οπτική έξοδος ήχου.

Η TCL πωλεί επίσης εκδόσεις αυτού του μοντέλου των 40 ιντσών (Αγορά με Amazon), 43 ιντσών (Αγορά με Amazon) και 49 ιντσών (Αγοράστε στο Amazon) εάν αισθάνεστε ότι μεγαλώνετε, αλλά θέλετε να παραμείνετε σε προϋπολογισμό. Αυτά τα μεγαλύτερα σετ προσφέρουν ποιότητα βίντεο 1080p HD αντί για 720p, έτσι ώστε να μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση αγοράς σας.

Η αξία μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να οριστεί, αλλά όταν πρόκειται για τηλεοράσεις, μας αρέσει να έχουμε ένα σετ υψηλής ποιότητας για λιγότερο από πολλά συγκρίσιμα μοντέλα. Το Sony KDL40R510C είναι μια τηλεόραση καλής ποιότητας, έχει έξυπνη λειτουργικότητα και έρχεται σε εξαιρετική τιμή.

Το Sony KDL40R510C είναι μια τηλεόραση HD 1080p HD με οπίσθιο φωτισμό LED για βελτιωμένη αντίθεση και ποιότητα εικόνας. Αυτό το μοντέλο σχεδιάστηκε από τη Sony για να μειώσει το θόρυβο της εικόνας και να καταστήσει πιο ευκρινείς τις εικόνες. Είναι επίσης έξυπνο, καθώς συνδέεται με το WiFi και σας επιτρέπει να προβάλλετε ταινίες HD και βίντεο από Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Crackle και πολλά άλλα.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν αρκετά ευχαριστημένοι με αυτό το μοντέλο, απονέμοντάς του ένα μέσο όρο 4,2 στα 5 αστέρια. Οι περισσότεροι πελάτες έχουν επαινέσει την ποιότητα της εικόνας και τη συνολική αξία αυτού του σετ. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ορισμένες εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες σε αυτό το σετ, συμπεριλαμβανομένου του Hulu. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις εφαρμογές που προσφέρει, γιατί ίσως να είναι ένας διαχειριστής της συμφωνίας για μερικούς.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τις καλύτερες τηλεοράσεις Sony που διατίθενται σήμερα στην αγορά.

Δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι έξυπνες τηλεοράσεις. Κάθε μάρκα χρησιμοποιεί διαφορετικό λογισμικό για να κάνει τις τηλεοράσεις "έξυπνες" και μερικές φορές αυτό σημαίνει ότι μια τηλεόραση θα προσφέρει ένα κουτάβι μπόουλινγκ επιλογών που δεν λειτουργεί καλά. Δεν είναι το Sony KDL48W650D.

Το Sony KDL48W650D είναι μια τηλεόραση 1080p 48 ιντσών με LED με άμεσο φωτισμό και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, που παράγει μερικές φανταστικές εικόνες. Στο πίσω μέρος θα βρείτε δύο θύρες HDMI και δύο θύρες USB. Για έξυπνες λειτουργίες, αυτό το σετ συνδέεται με το οικιακό σας WiFi και στη συνέχεια σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές βίντεο streaming όπως Netflix, Amazon Prime Video, Hulu Plus, Crackle και Vudu. Έχει επίσης λειτουργικότητα Miracast, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές από τις έξυπνες συσκευές σας μπορούν απλά να αντικατοπτρίζουν την οθόνη τους στην τηλεόραση, η οποία είναι δροσερή.

Οι αναθεωρητές του Amazon έχουν ικανοποιηθεί με αυτό το μοντέλο, δίνοντας του 4 από τα 5 αστέρια κατά μέσο όρο. Μια τελευταία σημείωση: Η τιμή μπορεί να είναι λίγο υψηλότερη από ό, τι θέλουν να πληρώσουν μερικοί, αλλά αυτή είναι μια εκπληκτικά καλή συμφωνία για μια έξυπνη τηλεόραση 48 ιντσών υψηλής ποιότητας.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τις καλύτερες έξυπνες τηλεοράσεις μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αυτή η 4K TV αρχική έκδοση είναι λεπτή, πλούσια σε χαρακτηριστικά και εκπληκτικό κομμάτι υλικού για το εύρος τιμών των 500 $. Το 40-ιντσών Samsung UN40KU6300 προσφέρει εξαιρετική ανάλυση HD για μια εικόνα που είναι 4x πιο ευκρινή από τα μοντέλα 1080p. Η Samsung υπερηφανεύεται για την ικανότητά της να δημιουργεί ζωντανές και λεπτομερείς οθόνες και αυτή η τηλεόραση δεν διαφέρει. Η τεχνολογία PurColor κάνει την έκρηξη χρωμάτων από την οθόνη σε λεπτομέρειες όπως η ζωή, ενώ το UHD Dimming μεγιστοποιεί το χρώμα, την αντίθεση και την ευκρίνεια. Ακόμη και τα παλαιότερα μέσα μαζικής ενημέρωσης επωφελούνται από την UHD Upscaling, η οποία βελτιώνει τις ταινίες και τις εκπομπές χαμηλότερης ανάλυσης με πρόσθετες λεπτομέρειες.

Άλλα χαρακτηριστικά σχεδιασμού περιλαμβάνουν ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη για έξυπνη λειτουργία τηλεόρασης και ένα τηλεχειριστήριο που εξομαλύνει όλη τη διαδικασία. Η λεπτή τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί στοίβα και βελτιστοποιεί την αντίθεση για καλύτερη προβολή οπουδήποτε στο δωμάτιο.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων τηλεοράσεων Samsung μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εδώ, είμαστε αναδυόμενοι στο μέλλον των 4Κ τηλεοράσεων. Δεν είναι αρκετά το πρότυπο ακόμα, αλλά σε λίγα χρόνια, σχεδόν κάθε τηλεόραση που κατασκευάζεται θα έχει κάποιο είδος 4Κ ικανότητας. Δυστυχώς, οι περισσότερες τηλεοράσεις 4K εξακολουθούν να μην είναι «φθηνές» από οποιαδήποτε κανονική ανάγνωση αυτής της λέξης. Αλλά σύμφωνα με τα πρότυπα 4K (όπου οι τηλεοράσεις μπορούν να κοστίζουν έως και 2.000 δολάρια ή περισσότερο), πιστεύουμε ότι η LG Electronics 43UH6100 ταιριάζει σε αυτή την κατηγορία.

Η LG Electronics 43UH6100 προσφέρει μια οθόνη 4K Ultra HD 43 ιντσών με τετραπλάσια ανάλυση των παραδοσιακών τηλεοράσεων HD και ανανεώνει τις εικόνες στα 120Hz. Αυτό το σετ έχει και Color Prime Pro για ακριβέστερη απόδοση χρωμάτων και οθόνη αντιθαμβωτικής, χαμηλής αντανάκλασης. Στην κορυφή της μεγάλης οθόνης, προσφέρει αναβάθμιση 4K, ώστε να κάνετε τα κανονικά περιεχόμενα HD και SD να φαίνονται καλύτερα και να εμφανίζονται με περισσότερες λεπτομέρειες. Από την άποψη της ύπαρξης "έξυπνης", αυτό το μοντέλο έχει το λειτουργικό σύστημα webOS, το οποίο σας επιτρέπει να συνδεθείτε με WiFi και να μεταδώσετε περιεχόμενο από Netflix, YouTube και άλλους παρόχους βίντεο.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλοποίηση των καλύτερων τηλεοράσεων 4K κάτω των $ 1.000 μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Εάν χρειάζεστε την απόλυτη φθηνότερη τηλεόραση που δεν θα σας γεμίσει με λύπη, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο TCL 28S305. Παρουσιάσαμε την εκτίμησή μας για τις τηλεοράσεις TCL στην κατηγορία Καλύτερης Γενικής Χρήσης νωρίτερα και αυτό το σετ TCL 28 ιντσών ακολουθεί σε αυτή τη φλέβα σε ακόμη χαμηλότερη τιμή.

Το TCL 28S305 είναι μια τηλεόραση 28 ιντσών με βίντεο HD 720p και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του, χωρίς αμφιβολία, είναι ότι έχει ενσωματωμένη λειτουργία ροής από Roku. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταδώσετε εξαιρετικό περιεχόμενο μέσω περισσότερων από 4.000 "καναλιών" όπως το Netflix, το ESPN, το HBO Now, το Hulu και το Vudu. Για συνδεσιμότητα, αυτό το μοντέλο διαθέτει τρεις θύρες HDMI, μια θύρα USB, υποδοχή ακουστικών, RF, σύνθετο και οπτικό ήχο. Αυτό σημαίνει ότι η τηλεόραση είναι έτοιμη να συνδεθεί στο κουτί καλωδιώσεων, στην ψηφιακή κεραία ή στην αυτόνομη λειτουργία μόνο για streaming. Ένα τελευταίο πράγμα: αυτή η τηλεόραση σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τις κύριες λειτουργίες της μέσω του smartphone σας, κάτι που είναι υπέροχο αν έχετε χάσει ξανά το τηλεχειριστήριο στον καναπέ.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Ο γύρος των καλύτερων τηλεοράσεων κάτω των $ 500 μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αυτή η τηλεοράδα LED 32 ιντσών από την LG προσφέρει ευκρινείς εικόνες 720p σε λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο για λιγότερο από $ 200. Ζυγίζοντας μόλις οκτώ λίβρες, αυτή η τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή να τοποθετηθεί σε ένα γραφείο ή νυχτερινό τραπέζι. Δεν έχει έξυπνη λειτουργικότητα, αλλά είναι έτοιμο για υπνοδωμάτια ή υπνοδωμάτιο με δύο εισόδους HDMI για σύνδεση laptop και ρυθμό ανανέωσης 60Hz που μπορεί να χειριστεί τυχερά παιχνίδια. Η τηλεόραση είναι επίσης Qualified Energy Star, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα σπαταλάει ηλεκτρική ενέργεια. Το Triple XD Engine της LG αντισταθμίζει την χαμηλότερη ανάλυση, αυξάνοντας το χρώμα και την αντίθεση, μειώνοντας ταυτόχρονα τη θολότητα. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της τηλεόρασης για το εύρος τιμών είναι ότι δεν διαθέτει είσοδο ήχου, επομένως δεν θα μπορείτε να συνδέσετε ένα ηχείο ή ηχεία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .