Οι 7 καλύτερες τηλεοράσεις Samsung να αγοράσουν το 2018

Το να βλέπει κανείς τις αγαπημένες σας εκπομπές είναι πιο ευχάριστο

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κλωτσήσει πίσω στον καναπέ, να αρπάξει κάποιες ζεστές κουβέρτες και να εγκατασταθεί μπροστά σε μια μεγάλη τηλεόραση για να δειπνήσει τις νέες εποχές των αγαπημένων σας εμφανίσεων; Απλά προσθέστε το δικό σας popcorn για να δημιουργήσετε μια άνετη εμπειρία στο σπίτι. Για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε αυτό το όνειρο διακοπών, απευθυνθείτε σε έναν αξιόπιστο κατασκευαστή ηλεκτρονικών ειδών όπως η Samsung, γνωστός για την ποιότητα και τα καινοτόμα προϊόντα. Έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικές από τις καλύτερες τηλεοράσεις της Samsung, έτσι μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας και να αρχίσετε να παρακολουθείτε Netflix σε ελάχιστο χρόνο.

Αναβαθμίστε σε αυτήν την τηλεόραση UltraHD της Samsung για να ζήσετε έναν εντελώς νέο κόσμο χρωμάτων. Με ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις περισσότερο από το κανονικό UHD, αυτή η τηλεόραση προσφέρει μια εμπειρία προβολής όπως ποτέ δεν φανταστήκατε. Το Triple Black Extreme της Samsung δημιουργεί εξαιρετική αντίθεση υψηλής πυκνότητας, καθώς και την ψευδαίσθηση του βάθους, έτσι ώστε να αποτυπώνετε κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στα πιο ευδιάκριτα πλάνα. Πρόκειται για μια εξαιρετική τηλεόραση για να παρακολουθείτε αθλητικές ή κινηματογραφικές ταινίες δράσης, χάρη στην ομαλή δράση του MR 240. Το υλικό είναι επίσης ωραίο - η τηλεόραση έχει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση και η Samsung Clean Cable Solution δρομολογεί κορδόνια στη βάση του Στήριγμα τηλεόρασης για να κρατάτε τα πάντα καθαρά και καθαρά.

Εάν δεν έχετε χώρο για μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε όλα τα χαρακτηριστικά μιας έξυπνης τηλεόρασης, αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για εσάς. Δεν είναι εύκολο να βρείτε μια ποιοτική έξυπνη τηλεόραση με μικρότερο μέγεθος οθόνης, αλλά αυτή η τηλεόραση Smart LED της Samsung σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, παιχνίδια και περιεχόμενο πολυμέσων με διαισθητικά χαρακτηριστικά και ενσωματωμένο Wi-Fi. Αυτή η προσιτή τηλεόραση παρέχει μια απλοποιημένη εμπειρία περιήγησης και εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια της εικόνας. Με ένα μεγάλο ρυθμό ανανέωσης και ταχύτητα επεξεργασίας, αυτή η τηλεόραση μπορεί να συμβαδίσει με τα μέσα που αποφασίζετε να κάνετε streaming.

Μερικοί άνθρωποι δεν είναι σε πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες και δεν χρειάζονται έξυπνη τηλεόραση - θέλουν απλά μια καλή ποιότητα τηλεόρασης σε μια μεγάλη τιμή. Εάν είστε εσείς, τότε ελέγξτε αυτή τη Samsung LED 28 ιντσών. Έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να τα ρυθμίσετε, συμπεριλαμβανομένου ενός τηλεχειριστηρίου, καλωδίου HDMI για την προσάρτηση άλλων συσκευών, όπως DVD players, πανί καθαρισμού για να κρατάτε την οθόνη σας εξαιρετική, καθώς και ένα προστατευτικό κύμα τριών θυρών που είναι εξαιρετικά βολικό για συνδέοντας όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το σύστημα ψυχαγωγίας σας. Με μια φωτεινή, πολύχρωμη εικόνα και DTS Studio Sound με βελτιωμένη σαφήνεια μπάσων και διαλόγου, θα μπορείτε να απολαύσετε μια απλοποιημένη εμπειρία προβολής

Εάν είστε έτοιμοι να κόψετε το καλώδιο και να ρεύσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο μέσω της έξυπνης τηλεόρασης, αυτή είναι μια ιδανική επιλογή για εσάς. Αυτή η τηλεόραση 4K UHD Smart LED της Samsung είναι μια τηλεοπτική τηλεόραση με βελτιστοποιημένη ροή "Amazon" με ενσωματωμένο Wi-Fi και εύκολο στη χρήση περιβάλλον χρήστη. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στο Samsung SmartHub, ώστε να μπορείτε εύκολα να βρείτε και να παίξετε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, αθλήματα, μουσική και παιχνίδια. Όπως και οι άλλες τηλεοράσεις Samsung στη λίστα μας, αυτή η τηλεόραση προσφέρει μια εξαιρετική εικόνα με ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις περισσότερο από το κανονικό 4K HD και εξαιρετική αντίθεση light / dark για καλύτερη ανάλυση και λεπτομέρεια.

Αν θέλετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ελέγξτε αυτήν την τελευταία τεχνολογία Samsung Curved QLED TV. Αυτή η τηλεόραση προσφέρει μια απαράμιλλη υπερ-ρεαλιστική εικόνα που δημιουργείται από ένα δισεκατομμύριο μοναδικά χρώματα που παράγονται από τα ιδιόκτητα Quantum Dots της Samsung. Η ποιότητα της εικόνας συνδυάζεται με εξαιρετική φωτεινότητα, σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο και καμπύλη οθόνη για ασυναγώνιστη εμπειρία προβολής. Αν έχετε συνδέσει τις αγαπημένες σας συσκευές όπως συσκευές αναπαραγωγής DVD ή συστήματα παιχνιδιών, η έξυπνη τηλεόραση QLED αναγνωρίζει τι συνδέεται με αυτήν και σας επιτρέπει να ελέγχετε όλα τα μέσα σας με ένα τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, όταν αγοράζετε μέσω του Amazon, αυτό το στοιχείο είναι επιλέξιμο για δωρεάν τεχνική υποστήριξη για 60 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.

Ενδιαφέρονται για την περιγραφή της τηλεόρασης QLED αλλά δεν είναι έτοιμοι να ξοδέψουν αυτό το είδος μετρητών; Δείτε αυτή την τηλεόραση Samsung QLED Special Edition 55 ιντσών. Τα ίδια Quantum Dots λειτουργούν εδώ για να δημιουργήσουν ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας με βαθύ χρώμα και φωτεινότητα. Αυτή η ελαφριά τηλεόραση μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο ή να καθίσει σε ένα περίπτερο - με το καθαρό φινίρισμα και τη μοντέρνα καλή εμφάνιση, είτε θα έχει μεγάλη εμφάνιση στο σαλόνι ή το οικογενειακό σας δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε τον ενσωματωμένο έξυπνο τηλεχειριστήριο με δυνατότητα φωνητικής πλοήγησης για να βρείτε γρήγορα τις αγαπημένες σας εκπομπές ροής, ταινίες ή μουσική.

Μας αρέσει να συνδέετε πολλές επιπλέον συσκευές στην τηλεόρασή σας, όπως συστήματα παιχνιδιών, συσκευές αναπαραγωγής DVD, επιπλέον ηχεία ή άλλα ηλεκτρονικά είδη; Η εξαιρετικά έξυπνη Samsung Ultra HDTV μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή για εσάς. Αυτή η τηλεόραση έρχεται με το SmartHub της Samsung, το οποίο εντοπίζει με έξυπνο τρόπο τις συνδεδεμένες συσκευές και σας επιτρέπει να ελέγχετε τα πάντα μόνο με ένα τηλεχειριστήριο. Επιπλέον, το περιβάλλον χρήστη Samsung Smart TV και ο νέος Smart Remote Controller με δυνατότητα φωνητικής πλοήγησης σας βοηθούν να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής στο Netflix, Hulu ή ακόμα και στο YouTube. Με ωραία ποιότητα εικόνας και προσιτή τιμή, αυτή η τηλεόραση 40 ιντσών είναι καλή σε πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .