Τι είναι μια σειρά Web; Αξίζουν την προσοχή;

Πώς η διαδικτυακή τάση διαφέρει από την τηλεόραση

Πιθανώς ήδη γνωρίζετε ότι η ροή βίντεο είναι τεράστια στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, αλλά τι ακριβώς είναι μια σειρά web; Και γιατί θα πρέπει να σας ενδιαφέρει κάποιος;

Υπάρχουν τόσες πολλές τάσεις για να παρακολουθείτε το διαδίκτυο, και προφανώς, δεν αξίζει όλοι τους αξίζει τον κόπο σας. Αλλά αν σας αρέσει να παρακολουθείτε βίντεο online, ο συντονισμός σε μια καλή σειρά web ή πάρα πολύ θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη προσθήκη στις τρέχουσες προτιμήσεις σας ψυχαγωγίας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τον υπέροχο κόσμο των εκπομπών της σειράς Ιστού και ίσως να ανακαλύψετε μερικά συγκεκριμένα που ίσως σας ενδιαφέρει να παρακολουθήσετε.

Είναι μια σειρά Web η ίδια όπως μια τηλεοπτική εκπομπή;

Περίπου. Μια σειρά web σχεδιάζεται σαν μια τηλεοπτική σειρά - μέσω μιας σειράς επεισοδίων - εκτός από το ότι παρακολουθείται στον ιστό. Και ενώ μια τηλεοπτική σειρά απαιτεί συνήθως μεγάλο κόστος παραγωγής, τηλεοπτικά αστέρια διασημότητας και μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης, μια σειρά web δεν χρειάζεται να έχει όλα αυτά τα πράγματα. Όσο έχετε μια φωτογραφική μηχανή και μια δημιουργική ιδέα για μια εκπομπή, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τη δική του εκπομπή για τον ιστό.

Μια σειρά web είναι απλά μια σειρά από βίντεο επεισόδια που κυκλοφορούν με την πάροδο του χρόνου, προκειμένου να μιλήσουν σε μια ιστορία. Πολλοί δημιουργοί χρησιμοποιούν δημοφιλείς πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο όπως το YouTube ή το Vimeo για να φιλοξενήσουν τις εκπομπές τους, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους θεατές.

Ορισμένες εμφανίσεις σειράς ιστοσελίδων δημιουργούνται από συνολικά ερασιτέχνες, που απαιτούν μικρό κόστος για εξοπλισμό, ειδικά εφέ ή οτιδήποτε άλλο. Άλλοι παράγονται από επιχειρήσεις ή μεγαλύτερα δίκτυα μέσων μαζικής ενημέρωσης και υπάρχουν πολλά από αυτά που είναι τόσο καλά που είναι συγκρίσιμα με πραγματικές τηλεοπτικές εκπομπές - ειδικά αν περιλαμβάνουν γνωστούς ηθοποιούς και επαγγελματικό σκηνοθέτη ή παραγωγή.

Υπάρχουν άτομα και εταιρείες εκεί έξω που βάζουν πολλά χρήματα και δουλειά σε αυτές τις εκπομπές, και πολλά από αυτά έχουν έναν καλό αριθμό πιστών θεατών που συντονίζουν τακτικά για να παρακολουθήσουν κάθε επεισόδιο. Ορισμένες διαδικτυακές εκπομπές έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς στο διαδίκτυο που κάνουν περιστασιακά το δρόμο τους στην τηλεόραση, όπως η ιστορία Drunk History.

Πού να βρεθούν οι σειρές Web σε απευθείας σύνδεση

Υπάρχουν πολλά μέρη που μπορείτε να αναζητήσετε διαφορετικές διαδικτυακές εκπομπές. Πρώτα απ 'όλα, η Google μπορεί να είναι σε θέση να ανακαλύψει μια επίδειξη εάν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε εξωγήινα ή επιστημονικά στοιχεία, μπορείτε να αναζητήσετε όρους όπως "ξενόγλωσσο web show" ή "sci-fi web series" στο Google και να δείτε τι έρχεται. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να αναζητήσετε το ίδιο πράγμα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης του YouTube.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το είδος της εκπομπής που μπορεί να σας ενδιαφέρει και πρέπει να δείτε μερικά που βρίσκονται μπροστά σας πριν να μπορείτε να επιλέξετε, μπορείτε να ελέγξετε έξω Ranker.com. Αυτός είναι ένας ιστότοπος που διατηρεί έναν κατάλογο των σειρών ιστού με βάση τις upvotes και τις downvotes του χρήστη.

Οι προτεινόμενες σειρές Web εμφανίζουν το check out

Εάν θέλετε κάτι να παρακολουθήσετε αμέσως, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εμφανίσεις για να ξεκινήσετε:

Τα Lizzie Bennett Diaries: Αυτό είναι ένα δημοφιλές που έχει εκατό επεισόδια για να παρακολουθήσετε αυτήν την περίοδο στο YouTube. Πρόκειται για μια δραματική εκπομπή ιστού που βασίζεται στο εικονικό βιβλίο Περηφάνια και Προκατάληψη με τη μορφή βίντεο ημερολογίων.

Μεταξύ των δύο Ferns: Αυτό είναι ένα πολύ αστείο show μέρος του Funny or Die, το οποίο χαρακτηρίζει τον Zach Galifianakis που κάθεται ανάμεσα σε μερικά φυτά φτέρη όπου διεξάγει συνεντεύξεις με δημοφιλείς διασημότητες.

The Necki Menij Show: Αυτή η διαδικτυακή σειρά ασχολείται Nicki Minaj ως το Dolan (Donald Duck) meme και μια δέσμη άλλων διασημοτήτων. Εάν είστε σε υπερβολικά περίεργα κινούμενα σχέδια, αυτό είναι για σας.