Οι 7 καλύτερες έξυπνες ψύκτες να αγοράσουν το 2018

Κρατήστε τα φαγητά και τα ποτά σας κρύα με τον έξυπνο τρόπο

Οι ψυκτικές συσκευές έρχονται πολύ μακριά τα τελευταία χρόνια. Τώρα δεν χρειάζεται καν να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας για να αγοράσετε ένα έξυπνο ψυγείο που θα μετατρέψει την κανονική, απλή παλιά σας κουζίνα σε μια σουηδική. Τα έξυπνα ψυγεία έρχονται τώρα εξοπλισμένα με δυνατότητα Wi-Fi, απομακρυσμένους και φωνητικούς ελέγχους (σε κοιτάζουμε, Bixby και Alexa), καθώς και παρακολούθηση της θερμοκρασίας συντήρησης τροφίμων, για να αναφέρουμε μερικά. Αλλά με τόσα πολλά δροσερά, νέα χαρακτηριστικά και μάρκες που πρέπει να λάβετε υπόψη, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το καλύτερο ψυγείο που θα λειτουργήσει για σας. Για να βοηθήσουμε, έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα καλύτερα έξυπνα ψυγεία που θα αγοράσετε σήμερα.

Σε πολλές οικογένειες, η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού όπου τα παιδιά και οι γονείς μαζεύονται, κρεμούν έξω, προετοιμάζουν φαγητό και μοιράζονται τη ζωή μαζί. Με το νέο ψυχικό ψυγείο Family Hub French Hub της οικογένειας Samsung, μπορείτε να ενημερώσετε αυτόν τον οικογενειακό κόμβο με την εκπληκτική τεχνολογία του σήμερα. Δημιουργήστε είδωλα για κάθε μέλος της οικογένειας για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες λίστες ή χρονοδιαγράμματα. Χρησιμοποιήστε το ψυγείο σας για να παίξετε μουσική για να χορέψετε μέχρι να μαγειρέψετε ή να ρυθμίσετε τη διάθεση για ένα ρομαντικό δείπνο με iHeartRadio ή Spotify. Ανακαλύψτε τα νέα σας, ενώ περιμένετε να φτιάξετε τον καφέ σας. Κάντε λίστες αγορών και δείτε το εσωτερικό του ψυγείου σας από οπουδήποτε με τρεις ενσωματωμένες κάμερες. Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να το ελέγξετε όλα από την οθόνη αφής 21,5 ιντσών που είναι ενεργοποιημένη στο μπροστινό μέρος του ψυγείου. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στην κουζίνα σας αφήνοντας σημειώσεις ή προβάλλοντας αγαπημένες οικογενειακές φωτογραφίες.

Στο μοντέλο του 2018, το Family Hub μπορεί να συνδεθεί και να ελέγξει συσκευές τρίτων που αποτελούν μέρος του έξυπνου οικιακού οικοσυστήματος SmartThings, όπως φώτα, θερμοστάτες, οικιακές βιντεοκάμερες και πολλά άλλα. Από την οθόνη αυτού του ψυγείου μπορείτε να ρυθμίσετε έναν θερμοστάτη συμβατό με το SmartThings ή να δείτε τι συμβαίνει έξω από την μπροστινή πόρτα σας ή σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού με μια κάμερα συμβατή με το SmartThings. Χρησιμοποιήστε τη Βοηθητική Βοήθεια της Bixby της Samsung για να λάβετε εξατομικευμένες ενημερώσεις σχετικά με το πρόγραμμά σας - απευθείας από το ψυγείο σας.

Ανοξείδωτο ατσάλι, γαλλικές πόρτες, εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα και εφαρμογή Kenmore Smart - τι να μην αγαπάς για το Kenmore Smart 75043; Με αυτή τη συσκευή Energy Star μπορείτε πάντα να βεβαιώνεστε ότι το φαγητό σας παραμένει στη σωστή και ασφαλή θερμοκρασία χάρη στην ευκολία της εφαρμογής Kenmore Smart και της τεχνολογίας GeniusCool ™ που δημιουργεί τα ιδανικά επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας για την κουζίνα σας. Ελέγξτε το ψυγείο σας απομακρυσμένα με το Alexa ή χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για να ενεργοποιήσετε το παγομηχανή ή το φίλτρο αέρα ή για να ρυθμίσετε και να παρακολουθήσετε τη θερμοκρασία του ψυγείου σας. Ο ενσωματωμένος εσωτερικός φωτισμός LED φωτίζει έντονα τα περιεχόμενα του ψυγείου σας, βοηθώντας να διασφαλίσετε ότι τίποτα δεν πηγαίνει σε σπατάλη σε μια ξεχασμένη γωνία. Ως μπόνους, η εξαιρετικά μεγάλη περιοχή διανομής στο μπροστινό μέρος του ψυγείου είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωρέσει όχι μόνο γυαλιά, αλλά και κατσαρόλες καφέ, μπουκάλια νερού και ακόμη και μεγάλες στάμνες, καθιστώντας έτσι εύκολη την πρόσβαση σε φρέσκο ​​και καθαρό νερό οποιαδήποτε στιγμή.

Μεγάλη χωρητικότητα, μαύρος ανοξείδωτος χάλυβας και ενσωματωμένο Keurig K-Cup με άμεση ζεστό νερό κάνει αυτό το ψυγείο ένα από τα πιο cool στη λίστα μας. Έρχεται με δύο εξατμιστήρες για να δημιουργήσει ξεχωριστά, βελτιστοποιημένα κλίματα στον χώρο των φρέσκων τροφίμων και στον καταψύκτη για να εξασφαλίσει την ιδανική υγρασία, κάνοντας τα τρόφιμά σας να γευτούν καλύτερα και να διαρκούν περισσότερο. Αυτό το ψυγείο με πιστοποίηση Energy Star σας επιτρέπει να προγραμματίσετε ζεστό νερό για τη χρήση σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή GE Kitchen, έτσι ώστε το αναζωογονητικό φλιτζάνι καυτή σοκολάτα ή τσάι σας απέχει μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Showcase Ο φωτισμός LED καθιστά εύκολο το να βλέπεις όλα στο ψυγείο, ώστε να μπορείς να δουλεύεις αποτελεσματικά στην κουζίνα και να σπαταλάς λιγότερα τρόφιμα. Επιλέξτε από τέσσερις κομψές επιλογές χρωμάτων και φινιρίσματος για μια εμφάνιση που αναδεικνύει το καλύτερο στην κουζίνα σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε την Alexa του Amazon για να ελέγξετε το ψυγείο σας απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Απλώς ζητήστε από την Alexa να θερμάνει το νερό για το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα ή να ενεργοποιήσει τη λειτουργία του TurboCool της GE για να αποκαταστήσει την ιδανική θερμοκρασία μετά την απομάκρυνση των παντοπωλείων ή όταν μια πόρτα αφέθηκε τυχαία ανοιχτή.

Μετατρέψτε την κουζίνα σας σε προσωπική όαση του σεφ του εστιατορίου με το DCS RS36A80JC1. Το DCS είναι ένα εμπορικό σήμα υψηλής απόδοσης που δημιουργεί μαγειρικά προϊόντα για επαγγελματίες σεφ που θέλουν το ίδιο είδος εξοπλισμού που χρησιμοποιούν στην δουλειά τους στις δικές τους κουζίνες ή για ανθρώπους που θέλουν να χρησιμοποιήσουν επαγγελματικά προϊόντα μαγειρικής στο σπίτι.

Αυτό το ενσωματωμένο ψυγείο έχει μια ομαλή, εξορθολογισμένη εμφάνιση και ένα γυαλιστερό ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής στιλπνότητας. Η ενσωματωμένη σειρά ελαχιστοποιεί τα κενά μέσω των μεσαίων μεντεσέδων και των ρυθμιζόμενων θυρών, δημιουργώντας σταθερές γραμμές σε όλη την κουζίνα σας. Η σειρά ταιριάζει με την καμπίνα για να μειώσει τη διαταραχή και να προσφέρει την ελευθερία σχεδιασμού μέσω επιλογών από ανοξείδωτο ή προσαρμοσμένο πίνακα.

Η προσαρμοσμένη τεχνολογία ActiveSmart της DCS συμβάλλει στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων μεγαλύτερης διάρκειας και τα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου SmartTouch διευκολύνουν την προσαρμογή των ρυθμίσεων της ψυγείου σας για να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή της ανάλογα με το τι αποθηκεύετε. Αυτά τα ψυγεία ActiveSmart προσαρμόζονται έξυπνα στην καθημερινή χρήση για να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας, ψύξη και απόψυξη μόνο όταν χρειάζονται χωρίς συμβιβασμούς στη φροντίδα των τροφίμων. Ως μπόνους, τα αφαιρούμενα, ασφαλισμένα σε χύμα ράφια από γυάλινα ράφια στο ψυγείο σκουπίζουν καθαρά για να αποτρέψουν τροφικές ασθένειες ή άλλα προβλήματα.

Εάν έχετε πολλά παιδιά και ένα ταραχώδες πρόγραμμα, το Samsung RF29JBEDBSG μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Αυτό το ψυγείο Samsung FoodShowcase παρέχει εύκολη πρόσβαση σε αντικείμενα που μπορείτε να τα οργανώσετε κατά είδος διατροφής ή από μέλος της οικογένειας. Με το FoodShowcase, η εξωτερική βιτρίνα σας δίνει άμεση πρόσβαση σε ποτά και καρυκεύματα, ενώ το InnerCase σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα, νωπά τρόφιμα. Μεγάλη για τα παιδιά που μπορούν να τραβήξουν τα γεύματα τους ή για τα σπίτια όπου υπάρχουν τροφικές αλλεργίες, αυτό το ψυγείο σας δίνει άμεση πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα διατηρώντας παράλληλα τη μεγάλη εσωτερική θήκη σε ακριβώς τη σωστή θερμοκρασία για μεγαλύτερα φρέσκα αντικείμενα. Το συρτάρι FlexZone ™ χρησιμοποιεί τεχνολογία ψύξης μετάλλων για να ψύχει τα γεύματα πιο γρήγορα και αποτελεί ιδανικό μέρος για γάλα, βούτυρο, σνακ ή άλλα ποτά. Επιπλέον, μπορείτε να παραμείνετε οργανωμένοι με τα ρυθμιζόμενα έξυπνα διαχωριστικά. Ο φωτισμός LED εξοικονόμησης χώρου και εξοικονόμησης ενέργειας φωτίζει κάθε γωνιά του ψυγείου σας, καθιστώντας εύκολη την προετοιμασία όλων των συστατικών σας για παρασκευή γευμάτων.

Το Samsung RF28HMEDBBC είναι βελτιστοποιημένο για ευκολία και ευελιξία με το συρτάρι αποθήκευσης με αντίθετο ύψος, ελεγχόμενη θερμοκρασία και πολλαπλές επιλογές θερμοκρασίας. Το συρτάρι FlexZone σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τέσσερις επιλογές θερμοκρασίας και να έχετε ένα έξυπνο διαιρέτη, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε τα πάντα από τα κατεψυγμένα τρόφιμα στα αγαπημένα σας σνακ. Αυτό το ψυγείο με πιστοποίηση Energy Star έρχεται επίσης με το σύστημα Twin Cooling Plus της Samsung που εξασφαλίζει ότι τόσο τα φρέσκα όσο και τα κατεψυγμένα τρόφιμα αποθηκεύονται στη σωστή υγρασία. Το ψυγείο 28 κυβικών ποδιών, με εξαιρετική χωρητικότητα, σας δίνει χώρο για να αποθηκεύσετε μια καταπληκτική σακούλα 28 ειδών παντοπωλείου. Επιπλέον, θα είστε πάντα έτοιμοι για πάρτι με τον Ice Ice maker που μπορεί να δημιουργήσει έως και 10 λίβρες πάγου κάθε μέρα με χώρο αποθήκευσης πάνω από £ 4.

Ενημερώστε την κουζίνα σας με αυτό το έξυπνο γαλλικό ψυγείο θυρών Whirlpool. Περιλαμβάνει συνδεσιμότητα Wi-Fi έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα οικιακού αυτοματισμού της επιλογής σας, αλλά το πραγματικό πλεονέκτημα αυτού του ψυγείου είναι ότι περιλαμβάνει μια έξυπνη διαδικασία μάθησης που προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σας και μπορεί να αναπροσαρμόσει για μέρη ή άλλα γεγονότα όπου η πόρτα συχνά ανοίγεται ή κλείνει. Με ένα επιβλητικό χώρο αποθήκευσης 32 ποδιών, αυτό το ψυγείο Whirlpool διαθέτει επίσης περισσότερα από πολλά άλλα ψυγεία στη λίστα μας. Το εσωτερικό σύστημα πάγου είναι έξυπνα σχεδιασμένο για να προσφέρει ακόμα περισσότερο χώρο ώστε να έχετε ένα επιπλέον ράφι. Στον καταψύκτη με εύκολη πρόσβαση, ένα ράφι, δύο συρτάρια και ακόμη και ένα καλάθι σας βοηθούν να παραμείνετε οργανωμένοι. Έχει ακόμη και μια έξυπνη ειδοποίηση που ακούγεται αν η πόρτα αφεθεί κατά λάθος ανοιχτή για περισσότερο από δύο λεπτά, έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι το φαγητό σας θα παραμείνει σε ασφαλή θερμοκρασία, διατηρώντας το πιο φρέσκο.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .