Πώς να βελτιστοποιήσετε το ιστολόγιό σας για την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης

Το αγαπημένο σας πράγμα για το blog σας μπορεί σύντομα να είναι αυτό - φυσικά προσελκύουν την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης. Τα blogs έχουν ήδη βελτιστοποιήσει την αρχιτεκτονική του ιστοτόπου Τα περισσότερα έχουν ρυθμιστεί με μια σαφή πλοήγηση, όπου κάθε σελίδα έχει ρυθμιστεί για να συνδεθεί πίσω στις άλλες κύριες σελίδες. Έχουν επίσης την εγγενή δυνατότητα να συνδέονται καλά.

Κατάλογοι ιστολογίων και υποβολή ιστότοπου

Αν δεν έχετε ήδη υποβάλει σε καταλόγους ιστολογίων , λείπεις από μερικούς εξαιρετικούς μονόδρομους συνδέσμους. Αλλά προτού προχωρήσετε εκεί και αρχίσετε να υποβάλετε, θα πρέπει να γνωρίζετε λίγο πώς να βελτιστοποιήσετε το ιστολόγιό σας. Στη συνέχεια, οι νέες λίστες σας μπορούν να βοηθήσουν τον ιστότοπό σας να πάρει την καλύτερη τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης.

Λέξεις κλειδιά

Έχετε μια επιλογή. Μπορείτε να στοχεύσετε σε μια γενική λέξη υψηλής επισκεψιμότητας που έχετε λίγες πιθανότητες να ταξινομήσετε καλά και να πάρετε σχεδόν καθόλου κίνηση. Ή μπορείτε να πυροβολήσετε για μια λέξη-κλειδί που παίρνει ένα μέτριο επίπεδο στοχοθετημένης κυκλοφορίας με αποτέλεσμα περισσότερους συνδρομητές και πωλήσεις. Αυτά θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως "προσοδοφόρες λέξεις-κλειδιά". Οτιδήποτε τους ονομάζετε, εδώ είναι το πιο σημαντικό πράγμα: Μπορεί να μην σας πάρουν το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας, αλλά συχνά φέρνουν το μεγαλύτερο κέρδος.

Περισσότερη επισκεψιμότητα στο Web Site και περισσότερες πωλήσεις; Δεν είναι πάντα

Μπορεί να εκπλαγείτε να μάθετε ότι δεν υπάρχει πάντα μια συσχέτιση μεταξύ της υψηλής κυκλοφορίας και των υψηλών πωλήσεων. Πολλές από τις πιο κερδοφόρες τοποθεσίες στον κόσμο παίρνουν μέτρια κίνηση επειδή οι προσοδοφόρες λέξεις-κλειδιά τους οδηγούν σε πολύ υψηλότερη αναλογία επισκεπτών προς τους αγοραστές.

Το μήκος του ερωτήματος αναζήτησης είναι ένας παράγοντας

Ένα πρόσφατο άρθρο στην Εβδομάδα Πληροφοριών ανέφερε ότι τα υψηλότερα ποσοστά μετατροπής από την κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης προέρχονται από άτομα που κάνουν ερωτήσεις τεσσάρων λέξεων. Το μεγάλο πράγμα για το blog σας είναι ότι μπορεί να πάρει τόσο καλά ευρετηριασμένο ότι έχετε τη δυνατότητα να εμφανιστεί για κάθε αριθμό φράσεων τεσσάρων λέξεων που σχετίζονται με τη βιομηχανία σας.

Στοχεύστε το ιστολόγιό σας για περισσότερη επισκεψιμότητα και πωλήσεις

Δεν είναι μόνο οι φράσεις τεσσάρων λέξεων που μετατρέπουν την κυκλοφορία - υπάρχουν φράσεις δύο και τριών λέξεων που μπορούν να σας φέρουν κίνηση και πωλήσεις. Η στόχευση της συζήτησης του ιστολογίου σας σε μια φράση δύο ή τριών λέξεων που έχει υψηλή απόδοση κυκλοφορίας και έχει ελάχιστο ανταγωνισμό, δεν είναι όνειρο προηγούμενων ημερών του Διαδικτύου . Όσο υπάρχουν νέες εξελίξεις, νέα προϊόντα, υπηρεσίες και τάσεις, δεν θα έχετε ποτέ έλλειψη αυτών των όρων αν μάθετε πώς να τα ανακαλύψετε.

Τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών

Το ιστολόγιό σας μπορεί να ρυθμιστεί για να επαναλάβετε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να στοχεύσετε μόνο αρκετές φορές για να δημιουργήσετε ένα θέμα. Μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό στους τίτλους των δημοσιεύσεών σας, στα ονόματα των κατηγοριών σας, στα ονόματα URL των σελίδων ή ακόμα και σε συνδυασμό των ετικετών και του κειμένου των μόνιμων συνδέσμων που εμφανίζονται μετά από κάθε δημοσίευση.

Έγκαιρη απόσπαση

Αντί να κάνετε ping σε διαστήματα 15 λεπτών, όταν ο ιστότοπός σας δεν έχει ενημερωθεί ή ακόμα και pinging μετά από κάθε θέση, μπορείτε πραγματικά να έχετε καλύτερα αποτελέσματα εάν ενημερώσετε ή ping μόλις μία φορά κατά τη διάρκεια ενός από τα τρία γλυκά σημεία της ημέρας - το πρωί (ή τουλάχιστον πριν το μεσημέρι).

Ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία ιστότοπων. Εάν παίρνετε spidered κάθε δύο εβδομάδες ή ακόμα και κάθε μήνα, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των επισκέψεων αράχνη σας blogging για την επέτειο της περιόδου που η αράχνη έρχεται στο site σας. Παίρνει λίγο έλεγχο, αλλά μπορείτε συχνά να προβλέψετε πότε ήταν η ημερομηνία της τελευταίας επίσκεψής σας στην αράχνη. Ένας ακόμη γρηγορότερος τρόπος είναι να κάνετε ping σε μια στιγμή που η αράχνη διαβάζει μια σελίδα που μεταφέρει την ενημέρωσή σας.

Συνδεθείτε

Ενεργοποιήστε τις ροές του ιστότοπού σας και χρησιμοποιήστε τις για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας. Εάν συμπεριλαμβάνετε φειδωλά την κερδοφόρα λέξη-κλειδί που επιλέξατε στην άκρη δύο στον τίτλο και την περιγραφή σας, όλες αυτές οι πλάτες συνδέσμων θα περιέχουν τον όρο λέξης-κλειδιού που θέλετε περισσότερο την προσοχή, η οποία συχνά σημειώνεται από τις αράχνες καθώς ακολουθούν τον σύνδεσμο στον ιστότοπό σας.

Μόλις βρεθείτε εκεί, εάν χρησιμοποιήσετε αυτές και άλλες συμβουλές για να παρατάξετε το ιστολόγιό σας λίγο περισσότερο στην φιλική προς τον μηχανή αναζήτησης πλευρά, το συνεργιστικό αποτέλεσμα είναι καλύτερη και πιο κερδοφόρα κίνηση.

Συχνές ενημερώσεις

Όσο περισσότερο δημοσιεύετε, τόσο περισσότερο φαγητό για την αράχνη, που μπορεί να προκαλέσει την αράχνη να αντιδράσει χωρίζοντας τη δουλειά της σε αρκετές επισκέψεις, κατόπιν έχετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο και ούτω καθεξής, μέχρι η αράχνη να σας προσθέτει σε ένα συχνότερο πρόγραμμα των επιστροφών.

Bottom Line: Blogs και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Θα χαρούμε να γνωρίζουμε ότι δεν χρειάζεται να σκλαβίσετε σε πολλές αναρτήσεις ιστολογίου αρκετές φορές την ημέρα, όλη την ημέρα για να έχετε παρόμοια αποτελέσματα από το ιστολόγιό σας. Στην πραγματικότητα, κάποιο λογισμικό blog θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε τις θέσεις σας εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να έχετε θέσεις που εμφανίζονται καθημερινά ακόμα και αν τεχνικά μόνο blog μία φορά το μήνα.

Μερικές μικρές αλλαγές στο ιστολόγιό σας μπορούν να προσελκύσουν περισσότερη κυκλοφορία μηχανών αναζήτησης χωρίς να απενεργοποιήσουν τους επισκέπτες του ιστολογίου σας. Έγινε σωστά, αυτό δίνει στο κοινό σας περισσότερα από αυτά που έψαχναν για πρώτη φορά.