Τι είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης Web;

Βασικά, ένας διακομιστής μεσολάβησης Ιστού λειτουργεί ως ασπίδα μεταξύ εσάς και του ιστότοπου που αναζητάτε. με άλλα λόγια, είναι ένας τρόπος πρόσβασης σε ιστότοπους που δίνουν στους χρήστες έναν λόγο να αποκρύψουν την ταυτότητά τους. Όταν χρησιμοποιείτε έναν διακομιστή μεσολάβησης Web, στην πραγματικότητα δεν συνδέεστε με τον προορισμό σας, αλλά ο διακομιστής μεσολάβησης Web συνδέεται με τον ιστότοπο, αποκρύπτοντας έτσι κάθε ίχνος της παρουσίας σας. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν έναν διακομιστή μεσολάβησης Web για να διατηρήσουν τις αναζητήσεις τους ιδιωτικές ή να αποκρύψουν την ηλεκτρονική τους ταυτότητα.

Ένας διαδικτυακός διακομιστής μεσολάβησης ενεργεί ως μεσάζων ή μεσάζων μεταξύ ενός χρήστη που έχει πρόσβαση στο Web και σε έναν ιστότοπο. Στο πλαίσιο της χρήσης του Ιστού, οι διακομιστές μεσολάβησης είναι ένας τρόπος πρόσβασης στο Web που παρέχει ένα άλλο επίπεδο ανωνυμίας. Ο βασικός τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι διακομιστές μεσολάβησης είναι να αποκρύπτουν τις πληροφορίες του χρήστη από τις τοποθεσίες που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση, γεγονός που βοηθά στην απόκρυψη της ταυτότητας του χρήστη.

Πώς να βρείτε ένα διακομιστή μεσολάβησης Web

Υπάρχουν πολλοί διακομιστές μεσολάβησης από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε, αλλά βάσει μιας ευρείας ποικιλίας αναφορών χρηστών, οι πιο αξιόπιστοι και αξιόπιστοι διακομιστές μεσολάβησης Web περιλαμβάνουν επιλογές από τους ακόλουθους πόρους:

Σημείωση: βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την κοινή λογική και τις σωστές κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την ασφάλεια στο Web, όταν επιλέγετε έναν πληρεξούσιο μέσω του οποίου θα έχετε πρόσβαση σε δικτυακούς τόπους Ενώ τα πληρεξούσια Web μπορούν να παρέχουν κάποιο βαθμό ανωνυμίας, τίποτα δεν είναι απολύτως ασφαλές. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν διακομιστές μεσολάβησης Web με την προσδοκία ότι η χρήση του Διαδικτύου τους είναι τώρα ανιχνεύσιμη, θα διαπιστώσει ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Όπως πάντα, συνιστούμε στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις σωστές οδηγίες ασφάλειας στο Web , να αποκρύπτουν τις προσωπικές τους πληροφορίες και να τηρούν την κοινή χρήση της κοινής λογικής για να διασφαλίσουν ότι η ανωνυμία τους προστατεύεται πλήρως στο διαδίκτυο.

Πώς να Περιηγηθείτε στο Web ανώνυμα

Σημείωση : Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες σχετικά με τον σωστό τρόπο ρύθμισης του διακομιστή μεσολάβησης Web. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές μεσολάβησης Web, διαβάστε τους διακομιστές μεσολάβησης Anonymous Web Proxy .