Αλλοδαπός αναπαραγωγή φυλής - δωρεάν παιχνίδι PC

Πληροφορίες και συνδέσμους λήψης για το παιχνίδι Alien Breed Obliteration χωρίς υπολογιστή.

Αλλοδαπός εξαφάνιση φυλής - δωρεάν download συνδέσεις παιχνιδιών PC

→ AllGamesAtoZ
→ Caiman.us
→ PixelProspector

Σχετικά με την εξαφάνιση της φυλής αλλοδαπών - Δωρεάν παιχνίδι υπολογιστή

Το Alien Breed Obliteration είναι ένα shooter δράσης από την κορυφή κάτω και το remake του κλασικού παιχνιδιού Alien Breed Amiga. Αναπτύχθηκε το 2005 από ανεξάρτητο προγραμματιστή γνωστό ως FlashJesterPunk και αντικατοπτρίζει από κοντά την εμφάνιση και την αίσθηση του αρχικού παιχνιδιού της ομάδας 17 που αναπτύχθηκε από το 1991. Όπως και η αρχική έκδοση Amiga, η Alien Breed Obliteration παίζεται από την κορυφή προς τα κάτω, στο παιχνίδι arcade Gauntlet. Είναι χαλαρά βασισμένη στην ταινία Aliens όπου οι παίκτες ελέγχουν μια IPC Marie που αποστέλλεται για να διερευνήσει ένα πλανητικό φυλάκιο στο βαθύ χώρο γνωστό ως CL1-M4X, το οποίο μοιάζει με τον πλανήτη LV-426 από τους αλλοδαπούς.

Alien Breed Obliteration είναι ένα non-stop, shoot 'em μέχρι το στυλ παιχνίδι δράσης όπου ο πρωταρχικός στόχος είναι να ανατινάξετε το δρόμο σας μέσα από το φυλάκιο που έχει ξεπεραστεί από αλλοδαπούς για να βρείτε την πηγή της εισβολής. Οι παίκτες κάνουν το δρόμο τους μέσα από το φυλάκιο, πλοηγώντας αλλοδαπούς μολυσμένους διαδρόμους και δωμάτια που δίνουν στο παιχνίδι την ίδια κλειστοφοβική αίσθηση της ταινίας. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα είναι σε θέση να παραλάβουν τα πυρομαχικά, τα κλειδιά, την υγεία, τα χρήματα και τα όπλα για να τους βοηθήσουν στο στόχο τους να βάλουν και να τερματίσουν τους αλλοδαπούς μια για πάντα. Η μεγάλη ποικιλία όπλων που περιλαμβάνει χειροβομβίδες, πυροκροτητές, λέιζερ και πολυβόλα, τα οποία όλα θα γίνουν ουσιαστικά καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι υποστηρίζει ελέγχους που βασίζονται τόσο στο πληκτρολόγιο όσο και στο gamepad

Το Alien Breed Obliteration έχει λάβει ως επί το πλείστον θετικά σχόλια με σχόλια που επαινούν την ποιότητα του παιχνιδιού, παραμένοντας πιστός στο αυθεντικό gameplay και τα νέα επίπεδα. Ο επίσημος ιστότοπος που ο προγραμματιστής είχε για αυτό το παιχνίδι δεν είναι πλέον συνδεδεμένος, αλλά τα αρχεία παιχνιδιών μπορούν να βρεθούν από έναν αριθμό ιστότοπων τρίτων που παρατίθενται παρακάτω. Αν είστε fan του αρχικού παιχνιδιού Alien Breed για το Commodore Amiga τότε θα θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το ένα. Ο αρχικός προγραμματιστής, Team 17, κυκλοφόρησε επίσης την Τριλογία αλλοδαπών φυλών για τον υπολογιστή μέσω του Steam.

Μέγεθος Αρχείου: 1.6MB

Σχετικά με τη σειρά αλλοδαπών φυλών

Η σειρά αλλοδαπών φυλών που βασίζεται σε αυτό το homebrew / freeware Alien Breed Obliteration βασίζεται σε μια σειρά παιχνιδιών εκκίνησης και παιχνίδια στυλ πλατφόρμας που αναπτύχθηκαν και απελευθερώθηκαν κυρίως για το σύστημα υπολογιστή Commodore Amiga. Υπήρχαν συνολικά έξι παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για διάφορες εκδόσεις Amiga από το 1991 έως το 1996 με τη σειρά να τελειώνει με το Alien Breed 3D II: The Killing Grounds. Υπήρχαν άλλες προγραμματισμένες συνέχειες και spinoffs για άλλες πλατφόρμες αλλά τελικά ακυρώθηκαν.

Το 2009 η αρχική ομάδα ανάπτυξης, Team17, επανεκκίνησε τη σειρά Alien Breed: Evolution, η οποία κυκλοφόρησε για υπολογιστές Windows, PlayStation 3 και Xbox 360. Αυτό το παιχνίδι ακολουθήθηκε από τρεις ακόμα απελευθερώσεις που έφεραν το σύνολο σε τέσσερα παιχνίδια στο δεύτερο σετ παιχνιδιών της σειράς. Αυτό το δεύτερο σετ εκδόσεων Alien Breed έφερε επίσης αναβαθμισμένα γραφικά και gameplay, αλλά παρέμεινε κάπως αληθινό στο αρχικό σχέδιο και με τα στοιχεία από το top down shooter.