Μουσική γάλακτος Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη Μουσική υπηρεσία μουσικής της Samsung

Τι είδους υπηρεσία είναι η μουσική του γάλακτος;

Η υπηρεσία Milk Music ξεκίνησε από τη Samsung το Μάρτιο του 2014 και χαρακτηρίζεται ως ραδιοφωνική υπηρεσία στο Διαδίκτυο. Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Slacker Radio για να παρέχει το περιεχόμενο για τη μουσική γάλακτος, αλλά το μπροστινό μέρος της εφαρμογής είναι η σχεδίαση της Samsung. Όπως και άλλες εξατομικευμένες ραδιοφωνικές υπηρεσίες (όπως η Pandora Radio ή η Beats Music), η Milk Music χρησιμοποιεί σταθμούς για να εξυπηρετεί μουσική. Αυτές είναι επαγγελματικά επιλεγμένες λίστες τραγουδιών (που συντάσσονται από DJs και ειδικούς μουσικής) που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους τομείς της μουσικής - κοινά θέματα περιλαμβάνουν: είδος, καλλιτέχνη κλπ.

Η κύρια διεπαφή αποτελείται από έναν επιλογέα ο οποίος απαριθμεί μια σειρά από είδη. Αυτό μπορεί να τροποποιηθεί με ορισμένους τρόπους - για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε αγαπημένους σταθμούς ή τους δικούς σας προσαρμοσμένους σταθμούς.

Μπορώ να προσαρμόσω τα στάδια;

Υπάρχουν πάνω από 200 προεγκατεστημένοι σταθμοί για να διαλέξετε, αλλά μπορείτε να τσιμπιάσετε τι παίζεται με τις ενσωματωμένες εφαρμογές προσαρμογής εφαρμογών. Για παράδειγμα, αν δεν σας αρέσει ένα τραγούδι και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξαναπαίξει στο μέλλον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "ποτέ μην παίξετε τραγούδι". Μπορείτε επίσης να τελειοποιήσετε έναν σταθμό χρησιμοποιώντας ένα σύνολο ρυθμιστικών (σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος) για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτείται η μουσική. Τα ρυθμιστικά περιλαμβάνουν: Νέο, Δημοφιλές και Αγαπημένο - η προσαρμογή του Νέου ρυθμιστικού στο μέγιστο, για παράδειγμα, θα αναπαράγει περισσότερα τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα.

Τι λέτε για τη δημιουργία των δικών μου σταθμών;

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν 200 σταθμοί που έχουν επιμεληθεί επαγγελματικά, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα από το μηδέν. Οι σπόροι χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν έναν σταθμό βασισμένο σε τραγούδια και καλλιτέχνες - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 50 σπόρους για ένα μείγμα καλλιτεχνών και τραγουδιών σε έναν σταθμό.

Μπορώ να ακούσω μουσική στο Smartphone ή στο Tablet μου;

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των υπηρεσιών ροής μουσικής που επικεντρώνονται συνήθως στη συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών smartphone και tablet, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Samsung Milk service μόνο εάν έχετε μία από τις συσκευές 'επιλογής' τους. Τη στιγμή της γραφής, η υπηρεσία είναι συμβατή με τις συσκευές Samsung Galaxy και μερικά δισκία. Για να δείτε αν υποστηρίζεται η δική σας, ανατρέξτε στη λίστα συσκευών της Samsung που είναι συμβατές με το γάλα.

Αν έχετε περισσότερες από μία συσκευές Samsung, μπορείτε να συγχρονίσετε τους εξατομικευμένους σταθμούς σας σε όλες τις συσκευές σας που σχετίζονται με το λογαριασμό σας Samsung. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε μουσική σε πολλαπλές συσκευές, αλλά όχι ταυτόχρονα - για να το κάνετε αυτό θα χρειαστεί ξεχωριστοί λογαριασμοί της Samsung.

Είναι η μουσική Milk δωρεάν;

Ναι είναι. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να αρχίσετε να ακούτε. Μπορείτε να μεταφέρετε απεριόριστα δωρεάν μουσική, αλλά υπάρχει ένα όριο παράκαμψης - αυτή τη στιγμή το μέγιστο των 6 παραλειφθούν σε έναν σταθμό ανά ώρα. Αυτή τη στιγμή όλα τα τραγούδια μεταδίδονται χωρίς διαφημίσεις. Ωστόσο, η Samsung λέει ότι αυτό είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα - δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για το πότε τα τραγούδια θα υποστηρίζονται από τη διαφήμιση ή εάν θα είναι διαθέσιμη μια premium επιλογή για να εγγραφείτε.

Ποιο είναι το Bitrate της μουσικής του Milk για streaming τραγούδια;

Υπάρχουν δύο bitrates που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη ροή τραγουδιών από τη μουσική του γάλακτος. Ο πρώτος ονομάζεται Standard, ο οποίος εκπέμπει τραγούδια με ταχύτητα 40 kbps. Αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση και είναι ιδανική εάν χρησιμοποιείτε εξοπλισμό "lo-fi", όπως τα τυπικά ακουστικά ή τα ενσωματωμένα ηχεία της συσκευής σας.

Εάν θέλετε να μεταδώσετε ροή τραγουδιών σε υψηλότερη ποιότητα, όπου η χρήση δεδομένων δεν αποτελεί πρόβλημα (όπως η χρήση του οικιακού δρομολογητή Wi-Fi ή του ασύρματου hot spot), τότε η ρύθμιση High ( Υψηλή ) στην εφαρμογή Milk Music σάς παρέχει streaming με ταχύτητα 96 Kbps.