Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τα Apple AirPods με το iPhone & iPad σας

Οι λειτουργίες AirPod είναι απλές στη ρύθμιση και τη χρήση

Η Apple αποκάλυψε τα ασύρματα ακουστικά της, τα AirPods, με πολλούς fanfare. Και με καλό λόγο: αυτά τα ακουστικά παρέχουν εκπληκτικό ήχο, αληθινή ασύρματη σύνδεση, αισθάνονται υπέροχα στα αυτιά σας και υποστηρίζουν προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το Siri και αυτόματη εξισορρόπηση του ήχου όταν το βγάζετε έξω, αλλά το αφήνετε το άλλο.

Αν έχετε AirPods, θα τους αγαπήσετε. Ωστόσο, με τόσες πολλές δυνατότητες, υπάρχουν πολλά να μάθουν. Αυτό το άρθρο καλύπτει τα βασικά, όπως τη ρύθμιση των AirPods σας σε πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως η αλλαγή των ρυθμίσεών τους και ακόμη και η χρήση τους με συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple.

Απαιτήσεις

Για να χρησιμοποιήσετε τα Apple AirPods, χρειάζεστε:

Εάν πληροίτε αυτές τις απαιτήσεις, συνεχίστε να μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τα Apple AirPods σας.

01 του 06

Πώς να ρυθμίσετε τα Apple AirPods

Ένα από τα πράγματα που καθιστούν τα Apple AirPods τόσο ισχυρά και τόσο αβίαστα χρήσιμα είναι το παραγγελθέν τσιπ W1 μέσα σε αυτά. Το W1 υποστηρίζει πολλά χαρακτηριστικά των AirPods, αλλά ένα από τα πιο βολικά είναι η ρύθμισή τους. Η Apple έχει σχεδιάσει τα AirPods να συνδεθούν γρήγορα και ακόμα πιο εύκολα από άλλες συσκευές Bluetooth , οπότε αυτό πρέπει να είναι απλό.

  1. Σύρετε προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου.
  2. Αν η τεχνολογία Bluetooth δεν είναι ήδη ενεργή, πατήστε το κουμπί - αυτό στο κέντρο της επάνω γραμμής - έτσι ώστε να ανάβει και να είναι ενεργό.
  3. Κρατήστε την θήκη AirPods - με τα AirPods σε αυτά - μια ίντσα ή δύο μακριά από το iPhone ή το iPad και στη συνέχεια ανοίξτε τη θήκη.
  4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Αυτό πιθανότατα θα συνίσταται κυρίως στο μαγείρεμα του κουμπιού "Σύνδεση". Εάν συνδέσετε τα AirPods, μεταβείτε στο βήμα 3.

Τα AirPods θα διαμορφώνονται αυτόματα για να λειτουργούν με κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στον ίδιο λογαριασμό iCloud που χρησιμοποιείται στη συσκευή που τις έχετε ρυθμίσει.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε AirPods με την Apple TV σας. Για οδηγίες βήμα προς βήμα, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να χρησιμοποιήσετε τα AirPods με την Apple TV σας.

02 του 06

Τι να κάνετε εάν τα AirPods σας δεν θα συνδεθούν

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Εάν ακολουθήσατε τις παραπάνω οδηγίες και τα AirPods σας δεν συνδεθούν στη συσκευή σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Δοκιμάστε να συνδέσετε τα AirPods σας μετά από κάθε βήμα και, εάν εξακολουθούν να μην λειτουργούν, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

  1. Βεβαιωθείτε ότι οι AirPods σας έχουν χρεωθεί. Ελέγξτε το βήμα 4 παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μπαταρία του AirPods.
  2. Κλείστε την θήκη AirPods. Περιμένετε 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ανοίξτε ξανά το καπάκι. Εάν η ενδεικτική λυχνία στην θήκη αναβοσβήνει λευκό, δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά.
  3. Πατήστε το κουμπί ρύθμισης. Αν η ενδεικτική λυχνία δεν είναι λευκή, πατήστε το κουμπί ρύθμισης στο πίσω μέρος της θήκης AirPods μέχρι να γίνει λευκό.
  4. Πατήστε ξανά το κουμπί ρύθμισης. Αυτή τη φορά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ρύθμισης για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα, έως ότου η λυχνία αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα μερικές φορές και στη συνέχεια αναβοσβήνει με λευκή ένδειξη.

03 του 06

Χρησιμοποιώντας το Apple AirPods

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα πιο κοινά αλλά όχι άμεσα προφανή χαρακτηριστικά των AirPods.

04 του 06

Πώς να φορτίσετε την μπαταρία AirPods και να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας

Υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο μπαταρίες για να φορτίσετε τα AirPods: τα ίδια τα AirPods και την περίπτωση που τα κρατάει. Επειδή τα AirPods είναι αρκετά μικρά, δεν μπορούν να έχουν μεγάλες μπαταρίες σε αυτά. Η Apple έχει λύσει το πρόβλημα της διατήρησής τους φορτισμένων τοποθετώντας μια μεγαλύτερη μπαταρία στη θήκη και χρησιμοποιώντας αυτήν για να επαναφορτίσει τα AirPods κάθε φορά που τα εισάγετε.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φορτίζετε περιοδικά την θήκη AirPods συνδέοντας το καλώδιο Lightning που περιλαμβάνεται σε έναν υπολογιστή ή άλλη πηγή τροφοδοσίας.

Μερικές άλλες χρήσιμες συμβουλές μπαταρίας :

05 του 06

Σύνθετες συμβουλές και κόλπα για AirPods

εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Δεν υπάρχει εφαρμογή για τον έλεγχο των ρυθμίσεων του AirPods, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για αλλαγή. Για να τροποποιήσετε αυτές τις ρυθμίσεις:

  1. Ανοίξτε την θήκη AirPods
  2. Στο iPhone ή στο iPad, πατήστε Ρυθμίσεις
  3. Πατήστε Bluetooth
  4. Αγγίξτε το εικονίδιο i δίπλα στα AirPods.

Στην οθόνη ρυθμίσεων, μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες αλλαγές:

Εάν προτιμάτε να ελέγξετε τον επίσημο οδηγό χρήσης του AirPods, μπορείτε να μάθετε από πού να το κατεβάσετε εδώ .

06 του 06

Ρύθμιση AirPods με συσκευή που δεν είναι Apple

AirPods πιστωτική εικόνα Apple Inc? Galaxy S8 πιστωτική εικόνα Samsung

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε AirPods με συσκευές εκτός της Apple , εφόσον υποστηρίζουν ήχο Bluetooth. Δεν θα μπορείτε να πάρετε όλες τις προηγμένες λειτουργίες των AirPods σε αυτές τις συσκευές - ξεχάστε τη χρήση του Siri ή την αυτόματη παύση ή εξισορρόπηση του ήχου, για παράδειγμα - αλλά θα έχετε ακόμα μερικά εκπληκτικά ασύρματα ακουστικά.

Για να χρησιμοποιήσετε τα AirPods με συσκευές που δεν ανήκουν στην Apple, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Βάλτε τα AirPods στην περίπτωση, αν δεν είναι ήδη εκεί
  2. Κλείστε και στη συνέχεια ανοίξτε τη θήκη
  3. Πατήστε το κουμπί ρύθμισης στο πίσω μέρος της θήκης AirPods έως ότου η φωτεινή ένδειξη κατάστασης στο εσωτερικό της θήκης αναβοσβήνει λευκή
  4. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις Bluetooth στη συσκευή σας και προσθέστε τα AirPods όπως θα κάνατε σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth.