Πώς να κατεβάσετε FaceTime

Η συνομιλία μέσω βίντεο είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας με τους φίλους και την οικογένειά σας μακριά από εσάς και το FaceTime της Apple είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία βιντεοσυνομιλίας. Υπάρχει μόνο κάτι σχετικά με την ιδέα να μπορεί κανείς να δει το πρόσωπο με το οποίο μιλάτε όταν πραγματοποιείτε μια κλήση , που διεγείρει τους ανθρώπους. (Ακόμη καλύτερα, η νέα λειτουργία FaceTime Audio που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις χωρίς να χρησιμοποιείτε τα μηνιαία λεπτά.)

Όπως και οι περισσότερες υπηρεσίες της Apple, το FaceTime λειτουργεί σε όλες σχεδόν τις συσκευές της Apple. Αν και έκανε το ντεμπούτο του στο iPhone 4, τώρα μπορείτε να κάνετε FaceTime με οποιονδήποτε με iPhone, iPod touch, iPad ή Mac (η Apple TV και η Apple Watch δεν υποστηρίζουν το FaceTime τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρετε για το μέλλον).

Αν θέλετε να ξεκινήσετε τη συνομιλία μέσω βίντεο, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσει το FaceTime αν ανακαλύψετε πού μπορείτε.

Λήψη FaceTime Για iOS

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια εφαρμογή FaceTime για iOS: έρχεται προεγκατεστημένη σε κάθε συσκευή iOS με iOS 5 ή νεότερη έκδοση. Εάν η συσκευή σας εκτελεί iOS 5 ή νεότερη έκδοση και η εφαρμογή FaceTime δεν υπάρχει, η συσκευή σας δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει (για παράδειγμα, ενδέχεται να μην έχει κάμερα που να βλέπει τον χρήστη). Η Apple δεν προσφέρει την εφαρμογή σε συσκευές που δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν.

Υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές βίντεο συνομιλίας για το iOS, όπως το Skype και το Tango. Αν θέλετε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο με κάποιον που διαθέτει μια συσκευή που δεν εκτελεί FaceTime, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτές.

Σχετικά : Πώς να χρησιμοποιήσετε το iPhone Wi-Fi Calling

Λήψη FaceTime Για Mac OS

Το FaceTime έρχεται προεγκατεστημένο με τις πρόσφατες εκδόσεις του Mac OS X (ή, όπως αποκαλείται τώρα, macOS), οπότε αν το λογισμικό σας είναι ενημερωμένο, θα πρέπει να έχετε ήδη το πρόγραμμα. Εάν όχι, μπορείτε να κάνετε λήψη του FaceTime από το Mac App Store. Για να χρησιμοποιήσετε το Mac App Store, πρέπει να εκτελείτε Mac OS X 10.6 ή νεότερη έκδοση. Εάν διαθέτετε αυτό το λειτουργικό σύστημα, το Mac App Store είναι διαθέσιμο είτε στην αποβάθρα σας είτε μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος App Store.

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο απευθείας στο FaceTime στο Mac App Store. Κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά για να αγοράσετε το λογισμικό FaceTime χρησιμοποιώντας το Apple ID σας (είναι $ 0,99) και να το εγκαταστήσετε στο Mac σας. Με την έκδοση desktop του FaceTime, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις FaceTime σε άλλους υπολογιστές Mac που εκτελούν το λογισμικό, καθώς και σε επαφές iPhones, iPads και iPod .

Λήψη FaceTime για Android

Οι χρήστες Android ενδέχεται να αγωνίζονται να χρησιμοποιήσουν το FaceTime, αλλά έχω κακά νέα: δεν υπάρχει FaceTime για Android. Αλλά τα νέα πραγματικά δεν είναι όλα κακά, όπως θα δούμε.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές βίντεο για ρομπότ Android, αλλά καμία δεν είναι το FaceTime της Apple και κανένας από αυτούς δεν συνεργάζεται με το FaceTime. Μπορείτε να βρείτε εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι είναι το FaceTime για Android στο κατάστημα Google Play, αλλά δεν λένε την αλήθεια. Το FaceTime προέρχεται μόνο από την Apple και η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει το λογισμικό Android.

Αλλά μόνο επειδή δεν υπάρχει FaceTime δεν σημαίνει ότι οι χρήστες Android δεν μπορούν να συνομιλήσουν μέσω βίντεο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόνοι εφαρμογών Android που επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν ο ένας τον άλλον, ενώ μιλούν σαν Tango, Skype, WhatsApp και πολλά άλλα. Αποκτήστε τους φίλους και την οικογένειά σας για να κατεβάσετε μία από αυτές τις εφαρμογές και θα είστε έτοιμοι να συνομιλήσετε ανεξάρτητα από την πλατφόρμα smartphone σας.

Σχετικά: Μπορείτε να αποκτήσετε FaceTime για Android;

Κάντε λήψη του FaceTime για τα Windows

Δυστυχώς για τους χρήστες των Windows, οι ειδήσεις είναι οι ίδιες όπως και για το Android. Δεν υπάρχει επίσημη εφαρμογή FaceTime για Windows ή για κινητά. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε συνομιλίες μέσω βίντεο από τη συσκευή σας Windows σε χρήστη iOS ή Mac μέσω του FaceTime.

Αλλά, ακριβώς όπως το Android, υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία βίντεο chat που τρέχουν σε Windows και που τρέχουν επίσης σε iOS και Mac. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι όλοι οι άνθρωποι που θέλετε να μιλήσετε χρησιμοποιούν το ίδιο πρόγραμμα και θα είστε έτοιμοι να μιλήσετε.

Σχετικές: Οι επιλογές σας εκτός από το FaceTime για συνομιλία μέσω βίντεο στα Windows .