Πώς να επαναφέρετε τα φωνητικά μηνύματα στο iPhone

Ακριβώς όπως το Visual Voicemail του iPhone έκανε την ακρόαση του τηλεφωνητή σας ευκολότερη και καλύτερη, το Visual Voicemail διευκολύνει επίσης την απομάκρυνση των φωνητικών μηνυμάτων στο iPhone από ό, τι σε προηγούμενα κινητά τηλέφωνα.

Όταν διαγράφετε ένα φωνητικό μήνυμα στο iPhone, αυτό δεν είναι απαραίτητα εξαφανισμένο. Αντίθετα, μεταφέρεται σε μια ενότητα "Διαγραμμένα μηνύματα", όπως το κάδο απορριμμάτων ή ο κάδος ανακύκλωσης στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Και, ακριβώς όπως στον υπολογιστή σας, τα αρχεία αυτά δεν διαγράφονται πραγματικά μέχρι να αδειάσετε τον κάδο απορριμμάτων ή τον κάδο ανακύκλωσης (περισσότερα για το πώς μπορείτε να το κάνετε αργότερα στο άρθρο).

Αν έχετε διαγράψει ένα φωνητικό ταχυδρομείο και τώρα θα το ήθελε πίσω, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο για να την ανοίξετε
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο φωνητικού ταχυδρομείου στην κάτω δεξιά γωνία
  3. Αν έχετε διαγράψει μηνύματα που μπορούν να ανακτηθούν, θα δείτε ένα μενού στο κάτω μέρος της λίστας με την ένδειξη Διαγραμμένα μηνύματα ή κοντά στο κάτω μέρος τους. Αγγίξτε το
  4. Αυτή είναι μια λίστα όλων των φωνητικών μηνυμάτων που έχετε διαγράψει και εξακολουθούν να βρίσκονται στο τηλέφωνό σας και μπορούν να διαγραφούν. Αγγίξτε το φωνητικό ταχυδρομείο που θέλετε να διαγράψετε. Στο iOS 7 και πάνω , αυτό θα αποκαλύψει κάποιες επιλογές κάτω από τον τηλεφωνητή. Στο iOS 6 ή νωρίτερα θα επισημανθεί ο επιλεγμένος τηλεφωνητής.
  5. Στο iOS 7 και επάνω , πατήστε Αντικατάσταση κάτω από τον επιλεγμένο φωνητικό ταχυδρομείο. Στο iOS 6 ή παλιότερα πατήστε Αναίρεση στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης.
  6. Αγγίξτε το μενού Φωνητικού μηνύματος στην επάνω αριστερή γωνία για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη Visual Voicemail. Ο φωνητικός τηλεφωνητής που μόλις απενεργοποιήσατε θα είναι ασφαλής, υγιής και έτοιμος για ακρόαση. (Μια εκδοχή της ίδιας διαδικασίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την ανάκτηση των διαγραμμένων φωτογραφιών .)

Όταν δεν κερδίσατε τη δυνατότητα να επαναφέρετε το φωνητικό ταχυδρομείο

Ενώ η διαγραφή του φωνητικού ταχυδρομείου είναι πολύ εύκολη στο iPhone, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα παλιά φωνητικά μηνύματα ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες.

Ανέφερα νωρίτερα ότι η ενότητα "Διαγραμμένα μηνύματα" του iPhone είναι σαν τον κάδο απορριμμάτων ή τον κάδο ανακύκλωσης σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή και τα αρχεία παραμένουν εκεί μέχρι να αδειάσουν. Ενώ δεν υπάρχει κανένα κουμπί "κενό" στο iPhone, θα καθαρίσει τα διαγραμμένα φωνητικά μηνύματα από τη μνήμη του όταν συγχρονίζετε το iPhone με τον υπολογιστή σας.

Έτσι, εφ 'όσον δεν έχετε συγχρονίσει το τηλέφωνό σας από την τελευταία φορά που έχετε επισημάνει έναν τηλεφωνητή για διαγραφή, θα πρέπει να μπορείτε να το πάρετε πίσω. Αν όμως δεν εμφανίζεται ένα φωνητικό μήνυμα στην ενότητα "Διαγραμμένα μηνύματα", είναι πιθανό να πάει καλά.

Σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να δοκιμάσετε ένα από τα προγράμματα επιφάνειας εργασίας που σας επιτρέπουν να περιηγηθείτε στα κρυφά αρχεία του iPhone σας . Ο τρόπος με τον οποίο τα προγράμματα αυτά βρίσκουν κρυφά αρχεία είναι ασυνεπής, επομένως δεν αποτελούν εγγύηση για επιτυχία, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να βρείτε μερικά φωνητικά μηνύματα.

Πώς να διαγράψετε μόνιμα Voicemail iPhone

Ίσως θελήσετε να διαγράψετε ταχύτερα τα φωνητικά μηνύματα έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι έχουν πάει πραγματικά και δεν μπορούν να ανακτηθούν. Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τα φωνητικά μηνύματα που έχουν επισημανθεί για διαγραφή διαγράφονται πλήρως όταν συγχρονίζετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε αυτά τα φωνητικά μηνύματα χωρίς συγχρονισμό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Πατήστε Τηλέφωνο .
  2. Αγγίξτε τον τηλεφωνητή .
  3. Πατήστε Διαγραμμένα μηνύματα .
  4. Πατήστε Διαγραφή όλων στην επάνω δεξιά γωνία.
  5. Πατήστε Διαγραφή όλων στο αναδυόμενο μενού.