Πώς να ενημερώσετε τις πληροφορίες λογαριασμού της Apple ID

Η διασφάλιση ότι οι πληροφορίες στον λογαριασμό σας Apple ID είναι ενημερωμένες είναι καθοριστικής σημασίας. Το αναγνωριστικό σας Apple περιέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με εσάς: τη διεύθυνση, την πιστωτική σας κάρτα, τη χώρα στην οποία κατοικείτε και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Πιθανώς να προσθέσετε αυτές τις πληροφορίες στο λογαριασμό σας όταν αγοράσατε τον πρώτο υπολογιστή Apple ή το iPhone και στη συνέχεια ξέχασα ότι ήταν εκεί.

Αν μετακινήσετε, αλλάξετε πιστωτικές κάρτες ή κάνετε κάποια άλλη αλλαγή που επηρεάζει αυτές τις πληροφορίες, θα πρέπει να ενημερώσετε το αναγνωριστικό της Apple σας ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί σωστά. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε το Apple ID σας εξαρτάται από το τι πρέπει να αλλάξετε και από το αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή συσκευή iOS.

(Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας Apple ID, αντί να χρειάζεται να το αλλάξετε, θα πρέπει να το επαναφέρετε. Μάθετε πώς να το κάνετε αυτό εδώ ) .

Πώς να ενημερώσετε την πιστωτική κάρτα της Apple ID και τη διεύθυνση χρέωσης στο iOS

Για να αλλάξετε την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται με το Apple ID για όλες τις αγορές του iTunes και του App Store σε iPhone, iPod touch ή iPad, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη.
  2. Πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Αγγίξτε την επιλογή Πληρωμή και αποστολή .
  4. Για να αλλάξετε την πιστωτική κάρτα, πατήστε την κάρτα στο πεδίο Μέθοδος πληρωμής .
  5. Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης iPhone .
  6. Καταχωρίστε τις πληροφορίες για τη νέα κάρτα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε: όνομα κατόχου κάρτας, αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, τριψήφιο κωδικό CVV, έναν αριθμό τηλεφώνου που έχει συσχετιστεί με τον λογαριασμό και τη διεύθυνση χρέωσης.
  7. Πατήστε Αποθήκευση .
  8. Όταν η κάρτα έχει επαληθευτεί και όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, θα επιστρέψετε στην οθόνη πληρωμής & αποστολής .
  9. Σε αυτό το σημείο, έχετε ήδη ενημερώσει τη διεύθυνση χρέωσής σας, αλλά εάν θέλετε να θέσετε μια διεύθυνση αποστολής στο αρχείο για τις μελλοντικές αγορές του Apple Store, πατήστε Προσθήκη μιας διεύθυνσης αποστολής και συμπληρώστε τα πεδία στην επόμενη οθόνη.

Πώς να ενημερώσετε την Apple ID πιστωτική κάρτα και τη διεύθυνση χρέωσης στο Android

Εάν εγγραφείτε στην Apple Music στο Android, μπορείτε να ενημερώσετε την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται για την πληρωμή της συνδρομής στη συσκευή σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple Music .
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο τριών γραμμών στην επάνω αριστερή γωνία.
  3. Αγγίξτε τη φωτογραφία ή το όνομά σας στην κορυφή του μενού.
  4. Πατήστε Προβολή λογαριασμού στο κάτω μέρος του προφίλ σας.
  5. Πατήστε Διαχείριση μέλους .
  6. Πατήστε Πληροφορίες πληρωμής.
  7. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID, εάν το ζητήσετε.
  8. Προσθέστε τον νέο αριθμό πιστωτικής σας κάρτας και τη διεύθυνση χρέωσης.
  9. Πατήστε Τέλος .

Τρόπος ενημέρωσης της πιστωτικής κάρτας της Apple ID και της διεύθυνσης χρέωσης σε έναν υπολογιστή

Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε έναν καλό παλιό υπολογιστή για να ενημερώσετε την πιστωτική κάρτα που βρίσκεται στο αρχείο σας στο Apple ID, μπορείτε. Απλά χρειάζεστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού (μπορεί επίσης να γίνει μέσω του iTunes, επιλέξτε το μενού Λογαριασμός και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή του λογαριασμού μου ). Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στη διεύθυνση https://appleid.apple.com.
  2. Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε.
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Πληρωμή & Αποστολή και πατήστε Επεξεργασία .
  4. Καταχωρίστε έναν νέο τρόπο πληρωμής, τη διεύθυνση χρέωσης ή και τα δύο. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε μια διεύθυνση αποστολής για τις μελλοντικές αγορές του Apple Store, αν θέλετε.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Πώς να αλλάξετε το αναγνωριστικό της Apple Email και τον κωδικό πρόσβασης στο iOS (Email από τρίτους)

Τα βήματα για την αλλαγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε για το αναγνωριστικό της Apple σας εξαρτώνται από το είδος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε αρχικά για τη δημιουργία του λογαριασμού. Εάν χρησιμοποιείτε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχεται από την Apple, μεταβείτε στην επόμενη ενότητα αυτού του άρθρου. Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail, το Yahoo ή άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Μείνετε συνδεδεμένοι στο Apple ID σας στη συσκευή iOS που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε το αναγνωριστικό της Apple σας. Αποσυνδεθείτε από κάθε άλλη υπηρεσία και συσκευή της Apple που χρησιμοποιεί το Apple ID που αλλάζετε, συμπεριλαμβανομένων άλλων συσκευών iOS, Mac, τηλεοράσεων Apple κ.λπ.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη.
  3. Πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  4. Πατήστε Όνομα, Αριθμοί τηλεφώνου, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο .
  5. Αγγίξτε Επεξεργασία στην ενότητα Reachable στο .
  6. Πατήστε το κόκκινο εικονίδιο δίπλα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται για το τρέχον αναγνωριστικό της Apple σας.
  7. Πατήστε Διαγραφή .
  8. Πατήστε Συνέχεια .
  9. Καταχωρίστε τη νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το αναγνωριστικό της Apple σας.
  10. Πατήστε Επόμενο για να αποθηκεύσετε την αλλαγή.
  11. Η Apple στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που μόλις άλλαξε το αναγνωριστικό της Apple σας. Καταχωρίστε τον κωδικό επαλήθευσης που περιέχεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  12. Συνδεθείτε σε όλες τις συσκευές και τις υπηρεσίες της Apple χρησιμοποιώντας το νέο αναγνωριστικό της Apple.

Πώς να αλλάξετε το μήνυμά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Apple και τον κωδικό πρόσβασης σε έναν υπολογιστή (Apple Email)

Αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παρέχεται από την Apple (icloud.com, me.com ή mac.com) για το αναγνωριστικό της Apple σας, μπορείτε να αλλάξετε μόνο σε μια άλλη από αυτές τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το νέο email που χρησιμοποιείτε πρέπει επίσης να συσχετιστεί με το λογαριασμό σας ήδη (όπως φαίνεται στην ενότητα Reachable At του λογαριασμού σας, όπως αναφέρεται στο appleid.apple.com). Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, μεταβείτε στη διεύθυνση https://appleid.apple.com.
  2. Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία στην ενότητα Λογαριασμός.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ταυτότητας Apple .
  5. Εμφανίζεται η λίστα των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το λογαριασμό σας. Επιλέξτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Ολοκλήρωση
  8. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές και οι υπηρεσίες της Apple όπως το FaceTime και το iMessage είναι συνδεδεμένες στο νέο αναγνωριστικό της Apple.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η διαδικασία λειτουργεί επίσης για την αλλαγή αναγνωριστικών της Apple που χρησιμοποιούν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή. Η μόνη διαφορά είναι ότι στο βήμα 5 μπορείτε να εισάγετε οποιαδήποτε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ότι θα χρειαστεί να επαληθεύσετε τη νέα διεύθυνση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνει η Apple.