Χρήση φωτογραφιών χαρτιού χρήματος

Χρησιμοποιώντας νόμιμα εικονογραφήσεις χαρτονομίσματος χαρτιού

Η ενσωμάτωση εικόνων χαρτονομίσματος στη διαφήμιση ή στο φυλλάδιο που σχεδιάζετε μπορεί να ακούγεται σαν πραγματικός προσοχή, αλλά η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαιτεί να τηρείτε ορισμένους ειδικούς κανονισμούς όταν χρησιμοποιείτε το νόμισμά μας ως παράδειγμα στα υλικά μάρκετινγκ.

Η χρήση απεικονίσεων του πραγματικού νομίσματος χαρτιού, εν όλω ή εν μέρει, μέσα στα υλικά μάρκετινγκ είναι αρκετά συνηθισμένη. Ωστόσο, για να διατηρήσετε τη δεξιά πλευρά του νόμου, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τις νομικές απαιτήσεις για την αναπαραγωγή χαρτονομίσματος.

Ο ομοσπονδιακός νόμος δεν απαγορεύει την αναπαραγωγή εικόνων αμερικανικού νομίσματος, αλλά περιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προβάλλετε νόμιμα αυτές τις αναπαραγωγές. Οι αναπαραγωγές πρέπει να γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην συγχέονται με το πραγματικό νόμισμα χαρτιού.

Χρήση νόμιμων εικόνων νομισμάτων στο σχεδιασμό

Πριν πετάξετε έναν λογαριασμό αξίας 100 $ σε αυτό το φυλλάδιο που σχεδιάζετε, ελέγξτε τους νόμους που διέπουν τη χρήση των νομισματικών εικόνων.

Κάποια στιγμή, η εικόνα του νομίσματος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ασπρόμαυρη εκτύπωση, αλλά ο νόμος αυτός ήταν χαλαρός για να επιτρέψει την έγχρωμη εκτύπωση τη δεκαετία του 1990.