Ενημέρωση Ενημέρωση για το Μάιο του 2017

Τα Google, Adobe και Techsmith κυκλοφορούν κάποιες πολύ τακτικές ενημερώσεις και νέα προϊόντα.

Τα μεγάλα νέα αυτού του μήνα είναι από την Macphun.

Για το παρελθόν έτος περίπου μιλάμε για το Luminar και το Aurora HDR . Όπως έχουμε επισημάνει σε ένα προηγούμενο άρθρο, το Luminar είναι για όλα τα επίπεδα της τεχνολογίας απεικόνισης από αρχάριους έως επαγγελματίες. Όπως γράψαμε: "Το Luminar είναι μια εφαρμογή απεικόνισης μόνο για Mac που θα προσελκύει τα επίπεδα δεξιοτήτων που κυμαίνονται από αρχάριους μέχρι εμπειρογνώμονες. Για τον αρχάριο Η Luminar προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πλήρως προσαρμόσιμων Presets προσαρμοσμένων σε μια μεγάλη ποικιλία αναγκών. Για τον χρήστη σκληρού πυρήνα, το Luminar παρέχει πάνω από 35 φίλτρα υψηλών προδιαγραφών που παρέχουν ελέγχους κοκκομετρικής διόρθωσης εικόνας για σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση απεικόνισης. "

Εντυπωσιάσαμε επίσης με το Aurora HDR 2017:

"Για τους επαγγελματίες, η σειρά εργαλείων της Aurora ταιριάζει με αυτά του Lightroom και του Photoshop, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νέων λειτουργιών που δεν έχουν. Για τους υπόλοιπους, υπάρχει πλήρες συμπλήρωμα φίλτρων και προεπιλογών που μπορούν να σας δώσουν αρκετά εκπληκτικά αποτελέσματα. "

Το μειονέκτημα και για τις δύο εφαρμογές είναι ότι κόβουν ένα σημαντικό τμήμα της αγοράς λόγω του γεγονότος ότι ήταν μόνο Mac. Αυτό έχει αλλάξει, διότι, τον Ιούλιο του 2017, η Macphun θα ξεκινήσει μια δημόσια beta από τις δύο αυτές μονάδες στην πλατφόρμα των Windows. Αν ενδιαφέρεστε για το λάκτισμα των ελαστικών τόσο για τον Luminar όσο και για τον Aurora τον Ιούλιο, παρακολουθήστε την αρχική σελίδα του Macphun.

Αν έχετε ήδη εγκαταστήσει το Luminar στο Mac σας, είστε έτοιμοι για θεραπεία. Αναμείνετε μια σημαντική ενημέρωση τον Ιούνιο του 2017 και η Macphun θα κυκλοφορήσει και τις εκδόσεις του Luminar και Aurora HDR 2018 το φθινόπωρο.

Η περικοπή εικόνας τελικά φθάνει στο Adobe Illustrator CC

Για χρόνια, το Illustrator είχε τη δυνατότητα να προσθέσει εικόνες bitmap στα έγγραφά σας στο Illustrator.

Για τόσο πολύ καιρό, η κοινότητα γραφικών έχει αγωνιστεί με το γεγονός ότι οι εικόνες δεν μπορούν να περικοπούν. Αυτό απαιτούσε ξεχωριστό ταξίδι στο Photoshop. Οχι πια.

Όταν τοποθετείτε μια εικόνα στο Illustrator, υπάρχει τώρα ένα κουμπί Crop Image στη γραμμή επιλογών. Κάντε κλικ σε αυτό και η εικόνα θα τα λαβή αθλητικών καλλιεργειών. Αυτό δεν είναι ένα εργαλείο κάλυψης.

Όταν αφαιρείτε τις περιοχές που δεν χρειάζεστε πλέον, το μέγεθος αρχείου για αυτήν την εικόνα μειώνεται στο έγγραφο του Illustrator.

Το Adobe Illustrator CC συγκεντρώνει έναν νέο πίνακα χρωμάτων για θέματα χρωμάτων

Ένα από τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του Adobe Creative Cloud είναι η βιβλιοθήκη CC. Οτιδήποτε δημιουργείται στο Photoshop, στο Illustrator ή σε μια από τις εφαρμογές για κινητά, μπορεί να αποθηκευτεί σε μια Creative Cloud Library και να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές Creative Cloud. Μια από τις εφαρμογές για κινητά - το Adobe Capture CC - μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή χρωμάτων και τη δημιουργία παλέτων χρωμάτων τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν στη βιβλιοθήκη του Creative Cloud και να έχουν πρόσβαση στον πίνακα της βιβλιοθήκης του Illustrator . Το κύριο θέμα με Θέματα που έχετε δημιουργήσει είναι ότι δεν μπορούν να επεξεργαστούν. Όλα αυτά άλλαξαν με την εισαγωγή του νέου πίνακα χρωμάτων στο Illustrator. Όχι μόνο μπορείτε να επεξεργαστείτε τα θέματα σας, αλλά έχετε επίσης πρόσβαση σε μια διαδικτυακή κοινότητα σχεδιαστών, μπορείτε να φιλτράρετε τα θέματα σας και να δημιουργήσετε νέα θέματα με τη βοήθεια ενός εργαλείου επιλογής χρωμάτων που βασίζεται σε συνδυασμούς θεωρίας χρωμάτων και οδηγούς συνδυασμού. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το νέο χαρακτηριστικό, η Adobe δημοσίευσε ένα "Πώς να ..." σχετικά με το νέο πίνακα "Χρώματα".

Το Bohemian Coding Releases έκδοση σκίτσου 44

Το σκίτσο έγινε γρήγορα μια εφαρμογή "Go To" για τους σχεδιαστές της UX και αυτή η μεγάλη κυκλοφορία θα πρέπει να τους κάνει πολύ χαρούμενους.

Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

Αυτά τα τέσσερα χαρακτηριστικά είναι τα μεγάλα νέα. Υπάρχουν μερικές δεκάδες ακόμη βελτιώσεις και η κωδικοποίηση της Βοημίας έχει δώσει μια πλήρη ανασκόπηση.