Γλωσσάριο: Τι είναι το SMS εναντίον του MMS έναντι του QWERTY έναντι του T9;

Αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς τις διαφορές μεταξύ αυτών των ακρωνυμίων μηνυμάτων

Τα SMS , MMS , QWERTY και T9 είναι όλα ακρωνύμια για διάφορα στοιχεία των μηνυμάτων κινητού τηλεφώνου. Αλλά τι ακριβώς είναι τα μηνύματα SMS; Τι είναι η ανταλλαγή μηνυμάτων MMS; Τι είναι το QWERTY; Τι είναι το κείμενο πρόβλεψης T9; Πώς διαφοροποιούνται μεταξύ τους;

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ αυτών των τεχνολογιών.

01 από 04

Τι είναι τα μηνύματα SMS;

GettyImages
Το SMS σημαίνει υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων . Η υπηρεσία επιτρέπει την αποστολή σύντομων μηνυμάτων κειμένου από ένα κινητό τηλέφωνο σε άλλο κινητό τηλέφωνο ή από το Web σε άλλο κινητό τηλέφωνο. Περισσότερο "

02 από 04

Τι είναι το MMS Picture Messaging;

Τα μηνύματα MMS, τα οποία αντιπροσωπεύουν την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων πολυμέσων , παίρνουν ένα μήνυμα κειμένου SMS ένα βήμα παραπέρα. Το MMS επιτρέπει μεγαλύτερα μήκη μηνυμάτων πέρα ​​από το παραδοσιακό όριο SMS των 160 χαρακτήρων. Περισσότερο "

03 του 04

Τι είναι το QWERTY;

Το QWERTY είναι το ακρωνύμιο που περιγράφει συνήθως τη σημερινή διάταξη πληκτρολογίου για τα τηλέφωνα και τους υπολογιστές της Αγγλικής γλώσσας. Περισσότερο "

04 του 04

Τι είναι το προγνωστικό κείμενο T9;

Το ακρωνύμιο T9 σημαίνει κείμενο σε 9 πλήκτρα. Η πρόβλεψη γραπτών μηνυμάτων T9 κάνει τα μηνύματα SMS πιο γρήγορα, ειδικά για τα κινητά τηλέφωνα που δεν έχουν QWERTY χωρίς πλήρες πληκτρολόγιο. Περισσότερο "