Συσκευές αναπαραγωγής DVD / VCR combos - Κορυφαίες επιλογές

Η δημοτικότητα του DVD και η ανάγκη να χρησιμοποιείτε ακόμα ένα βίντεο για να αναπαράγετε παλιές ταινίες όπως γέννησε το combo DVD / VCR. Ελέγξτε μερικές από τις επιλογές συνδυασμού DVD / VCR σε αυτή την εναλλακτική λύση στο mix home cinema.

Σημαντική σημείωση: Οι συνδυασμοί DVD Player / VCR δεν πρέπει να συγχέονται με τους συνδυασμούς DVD Recorder / VCR . Οι συνδυασμοί στην παρακάτω λίστα δεν καταγράφουν δίσκους DVD, μόνο κασέτες VHS. Ωστόσο, η ενότητα DVD player θα αναπαράγει τόσο εμπορικά DVD όσο και τα περισσότερα DVD που έχουν εγγραφεί σε άλλο DVD recorder, DVD Recorder / VCR Combination ή καίγονται με χρήση υπολογιστή.

Επίσης, πολλοί κατασκευαστές έχουν σταματήσει να κατασκευάζουν καινούργια DVD / VCR combos. Μερικοί που έχουν διατηρήσει ακόμα τα ίδια μοντέλα για δύο ή περισσότερα χρόνια. Επίσης, μερικές από τις μονάδες που περιλαμβάνονται στον παρακάτω κατάλογο ενδέχεται να διακόπτονται επισήμως, αλλά ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε τοπικούς λιανοπωλητές ή σε πηγές τρίτων, όπως το eBay.

Συσκευή αναπαραγωγής DVD Toshiba SD-V296 / VCR Combo

Συσκευή αναπαραγωγής DVD Toshiba SD-V296 / VCR Combo. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Η Toshiba βρίσκεται στο προσκήνιο σε προσιτές συσκευές αναπαραγωγής DVD και βίντεο. Ο συνδυασμός DVD Player / VCR SDV296 συνδυάζει ένα DVD player με συμβατότητα DVD / CD / DVD-R / RW και όλες τις αναλογικές και ψηφιακές έξοδοι AV που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της εξόδου βίντεο προοδευτικής σάρωσης και της εξόδου ψηφιακού ομοαξονικού ήχου για αναπαραγωγή DVD με ένα πλήρως λειτουργικό στερεοφωνικό βίντεο HiFi 4 Head. Αν αντικαθιστάτε αυτό το παλιό βίντεο, βάλτε ένα βίντεο και DVD player σε ένα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την εγγραφή του τηλεοπτικού προγραμματισμού απαιτείται εξωτερικό κιβώτιο μετατροπέα DTV ή καλωδιακό / δορυφορικό κουτί με σύνθετη έξοδο βίντεο.
Περισσότερο "

Funai DV220FX4

Funai DV220FX4 Συσκευή αναπαραγωγής DVD / VCR Combo. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Το σύνθετο πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD / VCR του Funai DV220FX4 διαθέτει εισόδους και εξόδους AV για την ενότητα VCR με 4 κεφαλές HiFi, καθώς και σύνθετες εξόδους βίντεο S-Video και Component για την πλευρά DVD. Υπάρχει μια ψηφιακή ομοαξονική έξοδος για Dolby Digital 5.1 και DTS soundtracks. Η πλευρά DVD διαθέτει προοδευτική σάρωση και η αναπαραγωγή είναι συμβατή με δίσκους CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R, DVD-RW.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ενότητα VCR της μονάδας απαιτεί εξωτερικό δέκτη (όπως καλώδιο, δορυφόρο ή κιβώτιο μετατροπέα DTV) για την εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων. Αν ψάχνετε για μια μονάδα γυμνού οστού που μπορεί να αναπαράγει DVD και να εγγράφει ακόμα σε κασέτες VHS, ελέγξτε το Funai DV220FX4 ως μια πιθανή επιλογή. Περισσότερο "

Συσκευή αναπαραγωγής DVD Magnavox DV225MG9 / Combo

Συσκευή αναπαραγωγής DVD Magnavox DV225MG9 / Combo. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Η συσκευή αναπαραγωγής DVD Magnavox DV225MG9 / VCR συνδυάζει το VCR με 4 κεφαλές HiFi με ένα DVD player με προοδευτική σάρωση. Οι παρεχόμενες συνδέσεις περιλαμβάνουν σύνθετα, συνιστώσα, S-Video καθώς και έξοδο ψηφιακού ήχου για ήχο surround Dolby Digital από την πλευρά DVD (αυτή η μονάδα δεν παρέχει έξοδο HDMI). Το DV225MG9 μπορεί επίσης να αναπαράγει τις περισσότερες μορφές δίσκων DVD και CD. Στην πλευρά βίντεο, η μονάδα αυτή είναι μια στερεοφωνική μονάδα HiFi 4 κεφαλών με γρήγορη κίνηση προς τα πίσω. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η μονάδα δεν διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη. Για να εγγράψετε τηλεοπτικά προγράμματα, το Magnavox DV225MG9 πρέπει να συνδεθεί σε εξωτερικό καλωδιακό, δορυφορικό ή DTV Box Converter. Τέλος, δεδομένου ότι το Magnavox DV225MG9 είναι ένα combo DVD / VCR combo - η πλευρά DVD δεν καταγράφει. Περισσότερο "

Philips DVP3345VB Συσκευή αναπαραγωγής DVD / VCR Combo

Philips DVP3345VB Συσκευή αναπαραγωγής DVD / VCR Combo. Η εικόνα είναι ευγενική προσφορά του Amazon.com

Ο συνδυασμός DVP3345VB DVD Player / VCR διαθέτει ένα πλήρες σύνολο εισόδων / εξόδων AV για το τμήμα VCR με 4 κεφάλια HiFi, καθώς και σύνθετα , εξάρτημα (με προοδευτική σάρωση ), S-Video και έξοδο ψηφιακού ήχου για Dolby Digital και DTS surround ήχου στην πλευρά DVD. Αυτή η μονάδα μπορεί επίσης να αναπαράγει τις περισσότερες μορφές δίσκων DVD και CD. Στην πλευρά βίντεο, η μονάδα αυτή είναι μια στερεοφωνική μονάδα HiFi 4 κεφαλών με γρήγορη κίνηση προς τα πίσω. Εδώ είναι μια πολύ προσιτή, πρακτική μονάδα για όσους εξακολουθούν να επιθυμούν να καταγράφουν και να αναπαράγουν ταινίες VHS, αλλά προσθέτει και αναπαραγωγή DVD χωρίς την ανάγκη για ξεχωριστό παίκτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η μονάδα δεν διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη. Για την εγγραφή τηλεοπτικών προγραμμάτων σε VHS, το DVP3345VB πρέπει να συνδεθεί σε εξωτερικό καλωδιακό, δορυφορικό ή over-the-air δέκτη. Τέλος, το DVP3345VB είναι ένα σύνθετο πρόγραμμα αναπαραγωγής DVD / VCR - η πλευρά DVD δεν καταγράφει, ούτε η μονάδα έχει έξοδο HDMI ή αναβάθμιση βίντεο , επομένως είναι διαθέσιμη μόνο η τυπική ευκρίνεια και η έξοδος προοδευτικής σάρωσης 480p πάνω από το στοιχείο.
Περισσότερο "