Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Xbox One Fantasy να αγοράσουν το 2018

Shop για κορυφαία φαντασία Xbox One παιχνίδια με το καλύτερο gameplay, γραφικά και πολλά άλλα

Ο πραγματικός κόσμος μπορεί να είναι ταραχώδης και απογοητευτικός, και μερικές φορές απλά πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από αυτό και να χαθείτε σε έναν φανταστικό κόσμο των μπουντρουμιών, των δράκων και της μαγείας. Αν είστε στη διάθεση για ένα παιχνίδι φαντασίας, το Xbox One σας καλύπτει με ένα ευρύ φάσμα τίτλων σε πολλαπλά είδη, όπως 2D platformers, δράση, περιπέτεια, multiplayer και πολλά άλλα. Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα παιχνίδια φαντασίας που θα αγοράσετε.

Ο θάνατος είναι πάρα πολύ συνηθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια, αλλά η Μέση Γη: Σκιά του Πολέμου θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν πραγματικός δολοφόνος. Αυτή είναι η ομορφιά της Μέσης Γης: Η Σκιά του Πολέμου, ένα παιχνίδι του οποίου τα εκπληκτικά γραφικά παράλληλα με τους εξαιρετικά λεπτομερείς χαρακτήρες, την ανάπτυξή τους και την επίδραση της τύχης τους στην οποία ο παίκτης αποφασίζει.

Μέση Γη: Η Σκιά του Πολέμου λαμβάνει χώρα σε ένα αγωνιστικό παιχνίδι που βασίζεται σε δράση σε ένα ανοιχτό περιβάλλον που βρίσκεται ανάμεσα στα γεγονότα του The Hobbit του JRR Tolkien και του Lord of the Rings . Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια κύρια περιπέτεια που ανοίγει την αφήγησή του, μαζί με ένα ισχυρό ποσό από πλευρικές αναζητήσεις που βελτιώνουν τις ικανότητες και τις τεχνικές του παίκτη. Το gameplay είναι τόσο λεπτομερές που έχει αναπτυχθεί με ένα δυναμικό σύστημα καιρού και κύκλωμα ημέρας-νύχτας που επηρεάζει τη συμπεριφορά του παιχνιδιού και του χαρακτήρα. Πραγματικά δεν χρειάζεται να σκοτώσετε - οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να πείσουν τους εχθρούς να γίνουν φίλοι και, ακόμη και, τρομερά, να οδηγήσουν τους εχθρούς σε μια κατάσταση παραλήρησης που θα σπάσει την καρδιά σας, εκτός και αν είστε τέρας και απολαύσετε αυτό το είδος από το πράγμα.

Το Bioshock κάνει μια απίστευτη δουλειά να πάρει τους παίκτες που εμπλέκονται στην αφηρημένη αφήγησή του, περικλείοντας τους σε μια πτώση ουτοπικού κόσμου. Το BioShock: Η Συλλογή παρέχει στους παίκτες μια προσιτή και πολύτιμη σειρά από τα τρία παιχνίδια BioShock, πλήρως ανανεωμένα σε 1080p, και με όλα τα DLC που περιλαμβάνονται, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την πλήρη ενθυλάκωση της γνώσης και του περιβάλλοντος.

BioShock: Η συλλογή έρχεται με το αρχικό παιχνίδι BioShock, το BioShock 2, καθώς και το BioShock Infinite - όλοι οι πρώτοι σκοπευτές με μοναδικά στυλ παιχνιδιού. Τα πρώτα δύο παιχνίδια BioShock λαμβάνουν χώρα σε μια υποθαλάσσια πόλη που ονομάζεται Rapture, όπου οι παίκτες συναντούν μια κάποτε ευημερούσα ουτοπία που ξεπερνούν τους μεταλλαγμένους ανθρώπους και τους μηχανικούς που μάχονται με τη χρήση γενετικά τροποποιημένου DNA και όπλων. Στο BioShock Infinite, οι παίκτες ταξιδεύουν σε μια υπερ-εθνικιστική πόλη του ουρανού, όπου η βιομηχανία αναζωογονεί, ένας εμφύλιος πόλεμος βρίσκεται στο χείλος και πιστεύεται ότι είναι ο αντιχριστιανός. BioShock: Η συλλογή είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή σας Xbox One, και είναι γεμάτη με το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένου του σχολιασμού του σκηνοθέτη.

Με ενισχυμένη γεωμετρία, υφές, ποιότητα σκιάς πλήρωσης υφής, καθώς και μητρική ανάλυση 4K στα 30 fps, η Hitman: Η πλήρης πρώτη σεζόν προσφέρει υπέροχα γραφικά που διαθέτουν εξαιρετικά ρεαλιστικά περιβάλλοντα. Από τα ελαφριά φωτιστικά της μέχρι τις κοκκώδεις υφές της παλιάς αρχιτεκτονικής, ο Hitman για το Xbox One θα σας μαγέψει με την αληθινή οπτική του παρουσίαση που δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι.

Το Hitman είναι ένα τρίτο πρόσωπο-προοπτική-βασισμένο μυστικό παιχνίδι δράσης φαντασίας δολοφονία. Το gameplay δίνει στους παίκτες πολλές γωνίες και τρόπους για να ολοκληρώσουν μια αποστολή. οι φρουροί δεν θα σας αφήσουν να περάσετε από την μπροστινή πόρτα; Περάστε από την πλάτη, χτυπήστε έναν μηχανικό, πάρτε τα ρούχα του και ανακατέψτε όπως δεν συνέβη τίποτα. Αν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να το δηλητηριάσετε στο τραπέζι και να δείτε τι συμβαίνει. Τα επίπεδα μπορούν να έχουν εκατοντάδες χαρακτήρες στην οθόνη, το καθένα με τις δικές του λεπτομέρειες και μοναδική ποιότητα, ενώ μερικοί κρατούν ακόμη και μακρές συνομιλίες που ο παίκτης μπορεί να παρακολουθήσει ξανά. Αν θέλετε να είστε ενθουσιασμένοι με το τι μπορούν να δημιουργήσουν οι προγραμματιστές των παιχνιδιών - και όχι μόνο η ενοχή των παιχνιδιών που μπορεί να αισθανθείτε - πάρτε τον Hitman.

Super Lucky's Tale είναι ένα Xbox One αποκλειστικό παιχνίδι περιπέτειας φαντασίας που είναι ένα από τα πιο ευχάριστα παιδικά παιχνίδια στην αγορά τυχερών παιχνιδιών σήμερα. Παιδιά παίζουν ως μια περιπετειώδη αλεπού σε αυτό το 3D platformer γεμάτο με ευχάριστους χαρακτήρες και ηρεμιστικό gameplay.

Με δυνατότητα ανάλυσης 4K, το Super Lucky's Tale φωτίζεται στην οθόνη τόσο έντονα όσο θα φανταζόταν ένα φιλμ 3D animation της Pixar. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με απρόβλεπτες προκλήσεις και καταστάσεις καθώς η ιστορία εξελίσσεται. Οι παίκτες συλλέγουν κέρματα, πολεμούν (ή αποφεύγουν) εχθρούς και χρησιμοποιούν πολλαπλές κινήσεις, όπως το λαγωνικό, για να ολοκληρώσουν τους στόχους. Οποιοσδήποτε γονέας ψάχνει για ένα ισοδύναμο Mario-style για το Xbox One θα βρει παρηγοριά στο παρόμοιο gameplay και την γοητεία του Super Lucky's Tale.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα παιχνίδια XBox One παιδιών .

Το όμορφο πράγμα για το Gears of War - Ultimate Edition και Rare Replay για το Xbox One είναι ότι δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες επιλογές για πολλούς παίκτες στο σύστημα, αλλά προσφέρει πάνω από 31 παιχνίδια (πολλά με multiplayer), συμπεριλαμβανομένων των Battle Toads και Perfect Dark . Ο μεγάλος αριθμός offline παιχνιδιών για πολλούς παίκτες και η εξαιρετική αξία αναπαραγωγής τον καθιστούν το καλύτερο παιχνίδι παιχνιδιών φαντασίας πολλών παικτών στη λίστα.

Τα Gears of War - Ultimate Edition και Rare Replay παίρνουν και μια συλλογή από τα καλύτερα παιχνίδια Rare titled και μια νέα έκδοση του πρώτου παιχνιδιού Gears of War. Οι παίκτες θα μοιραστούν μια διαχωρισμένη οθόνη με τους φίλους τους, καταδύοντάς τους σε κλασικά όπως Killer Instinct και Κακή Ημέρα του Κούρκερ. Για όσους επιδιώκουν μια πιο σύγχρονη αίσθηση, το Gears of War - Ultimate Edition δίνει στους παίκτες τόσο μια offline καμπάνια πολλών παικτών όσο και μια online ανταγωνιστική ταυρομαχία με τρόπους όπως Death Match και King of the Hill.

Δεν είναι τόσο πολύ που το Dead By Daylight είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι μια δύσκολη προσπάθεια να αποφύγετε ένα ελεγχόμενο από τον παίκτη τέρας που είναι συνεχώς έξω για να σας σκοτώσει. Το συναρπαστικό παιχνίδι τρόμου βασίζεται στην επιβίωση τεσσάρων παικτών που συνεργάζονται για να ξεφύγουν από ένα επίπεδο, καθώς ένας άλλος παίκτης είναι ένα αιμοδιψής τέρας, η αποστολή του οποίου είναι να συλλάβει (με την υπόσχεση δολοφονίας) ο καθένας.

Εάν παίζετε ως άνθρωπος, το Dead By Daylight σάς δίνει και τρεις άλλους παίκτες σε ένα από τα επτά τυχαία παραγόμενα επίπεδα σε διαφορετικούς χώρους αναπαραγωγής καθώς αναζητάτε να διορθώσετε και να δημιουργήσετε ηλεκτρογεννήτριες για να ανοίξετε μια διαδρομή διαφυγής. Εάν δεν παίζετε ως άνθρωπος, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα από τα δέκα τέρατα, συμπεριλαμβανομένου του Freddy Krueger, όπου θα παίξετε σε λειτουργία πρώτου προσώπου και θα κυνηγήσετε τους ανθρώπους. Το παιχνίδι διαθέτει διάφορα αντικείμενα που μπορούν να ξεκλειδώσουν, προνόμια και προσφορές που επιτυγχάνονται με τη συγκέντρωση σημείων από την εκτέλεση διαφόρων ενεργειών (όπως είναι η τολμηρή) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Και ναι, θα ανταμειφθείτε αν βοηθήσετε τους συλληφθέντες φίλους σας, ακόμα κι αν δεν θέλετε.

Πραγματοποιώντας την Αίγυπτο και τη Ρώμη το 48ο εξάμηνο, το Assassin's Creed Origins προσφέρει μια φανταστική ιστορία γεγονότων πραγματικού κόσμου χρησιμοποιώντας ιστορικά στοιχεία και ορόσημα σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι γεμάτο δράση και όμορφα ορατό φανταστικό παιχνίδι. Το Assassin's Creed Origins είναι βέβαιο ότι θα περάσει από τον επικό κόσμο που βυθίζει στην λαμπρή αφήγησή του, την επαγγελματική φωνή που ενεργεί και αναπτύσσει χαρακτήρες.

Assassin's Creed Origins είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας φανταστικού παιχνιδιού που παίζεται από μια προοπτική τρίτου προσώπου σε ένα ελεύθερο σε περιφέρεια περιβάλλον ανοιχτού κόσμου. Οι παίκτες διερευνούν πολλαπλές περιοχές και τοποθεσίες, περνώντας από το πόδι στην καμήλα, για να ξεκλειδώσουν διάφορα ισχυρά όπλα και εξοπλισμό. Οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν το τρομερό AI όπως οι αρχαίοι θεοί και οι γιγαντιαίοι σκορπιών και θα χρησιμοποιήσουν τις επιθετικές και αμυντικές ικανότητές τους. Το Assassin's Creed Origins κάνει καλά στην πληρωμή της oa σε μια ιστορική εποχή μέσω της αυθεντικής ανάπτυξης του πολιτισμού και των αρχιτεκτονικών.

Wasteland 2: Το Cut Cut προσφέρει στους παίκτες ένα μοναδικό turn-based παιχνίδι ρόλων με στοιχεία τακτικής που τοποθετούνται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόλπο. Το παιχνίδι είναι μια συνέχεια του προκάτοχού του Wasteland του 1988, ενός παιχνιδιού που πιστεύεται ότι έχει δημιουργήσει το δημοφιλές θέμα και φέρνει σε παιχνίδια όπως το Fallout.

Wasteland 2: Ο Director's Cut προσφέρει χαρακτήρες σχεδιασμένους για τέσσερις παίκτες, οι οποίοι είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμοι, με επιλογές που κυμαίνονται από τα πάντα μέχρι την τάξη, την ηλικία, τις δεξιότητες και τη θρησκεία. Υπάρχουν τρεις μοναδικοί χαρακτήρες που δεν είναι παίκτες που οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από την περιπέτεια τους, όλοι τους φέρνουν τις δικές τους προσωπικότητες, απόψεις και κίνητρα. Οι παίκτες που αγαπούν την ανάγνωση, την ατμοσφαιρική συσσώρευση, καθώς και την επίλυση προβλημάτων, θα βρουν το Wasteland 2: Cut Cut για να είναι το τέλειο παιχνίδι αξίας για να καθίσετε και να απολαύσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .