Πώς να εισάγετε κωδικούς εξαπατήσει με τον ελεγκτή Xbox 360

Ο τρόπος με τον οποίο εισάγετε κωδικούς εξαπατήσει στον ελεγκτή Xbox 360 μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το παιχνίδι που παίζετε. Για παράδειγμα, οι κωδικοί εξαπατήσει μπορεί να απαιτήσει από εσάς να πατήσετε συγκεκριμένα κουμπιά σε μια προκαθορισμένη σειρά για να ξεκλειδώσετε το εξαπατήσει.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως με τους κωδικούς εξαπάτησης Grand Theft Auto IV στο Xbox 360, οι κωδικοί ειδικών αριθμών εισάγονται σε ένα κινητό τηλέφωνο στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι κωδικοί εξαπατήσει θα χρησιμοποιούν συντομογραφίες για τα κουμπιά του ελεγκτή. Γνωρίζοντας τα ονόματα και τις συντομογραφίες για αυτά τα κουμπιά, θα διευκολύνετε τη ζωή του κώδικα εξαπατήσεώς σας - βρείτε τα παρακάτω.

01 από 02

Βασικά στοιχεία του ελεγκτή Xbox 360 και Βασικά στοιχεία του κουμπιού

Εικόνα ελεγκτή Xbox 360 με περιγραφές εισόδου κωδικού εξαπατήσεως. Η Microsoft - Επεξεργασία από τον Jason Rybka

LT - Η αριστερή σκανδάλη.

RT - Η σωστή σκανδάλη.

LB - Ο αριστερός προφυλακτήρας.

RB - Ο σωστός προφυλακτήρας.

Πίσω - Το κουμπί πίσω. Για κάποιες απατεώνες, πρέπει να πατήσετε το κουμπί πίσω πριν εισαγάγετε τους κωδικούς.

Έναρξη - Το κουμπί εκκίνησης είναι αρκετά απλό. Ορισμένοι απατεώνες απαιτούν να πατήσετε το κουμπί έναρξης πριν εισαγάγετε τους κωδικούς.

Αριστερά Thumbstick ή Left Analog - Η αριστερή πλευρά thumbstick αναφέρεται επίσης ως το αριστερό αναλογικό σε απατεώνες. Σε μερικές απατεώνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αριστερό thumbstick ως κατευθυντικό. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως κουμπί.

Δεξί Thumbstick ή δεξί αναλογικό - Το δεξί thumbstick αναφέρεται επίσης ως το αριστερό αναλογικό σε απατεώνες. Σε μερικές απατεώνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεξί αντίχειρα ως κατευθυντικό. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως κουμπί.

D-Pad - Το κατευθυντικό μαξιλάρι. Αυτή είναι η πιο κοινή μέθοδος εισαγωγής κατεύθυνσης για την εισαγωγή κωδικών εξαπατήσεως.

A , X , Y , και B - Αυτά τα πλήκτρα επισημαίνονται στον ελεγκτή. Για καθαρούς κωδικούς εξαπατήσει, αυτά τα κουμπιά-που χρησιμοποιούνται συνήθως σε συνδυασμό με το D-Pad-είναι οι πιο άμεσες μέθοδοι εισαγωγής.

02 του 02

Εισαγωγή Cheats για τα συμβατικά παιχνίδια Xbox με συμβατότητα προς τα πίσω

Εάν παίζετε ένα πρωτότυπο παιχνίδι Xbox, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επειδή ο ελεγκτής Xbox 360, σε αντίθεση με τον αρχικό ελεγκτή Xbox, δεν διαθέτει ασπρόμαυρα κουμπιά.

Στο Xbox 360, τα ασπρόμαυρα κουμπιά αντικαθίστανται με τους δεξιούς και αριστερούς προφυλακτήρες, οπότε ο αριστερός προφυλακτήρας-αριθμός 3 στην εικόνα - αντικαθιστά το λευκό κουμπί, ενώ ο σωστός προφυλακτήρας-αριθμός 4 αντικαθιστά το μαύρο κουμπί.

Έτσι, αν ένας κωδικός εξαπατήσει στο Xbox είναι:

Αριστερά, Α, Μαύρο, Χ, Λευκό, Β, Β

ενώ παίζετε το ίδιο παιχνίδι στο Xbox 360 ο κώδικας θα είναι:

Αριστερά, Α, Δεξιός προφυλακτήρας, Χ, Αριστερός προφυλακτήρας, Β, Β