Τα 8 καλύτερα ομιλητικά In-Wall που αγοράζουν το 2018

Μεγάλα ηχεία που καταλαμβάνουν το ελάχιστο δυνατό χώρο

Εάν θέλετε να απολαύσετε εξαιρετική μουσική και φοβερό ήχο ενώ βλέπετε μια ταινία, αλλά μίσος ογκώδη, βλέποντας ομιλητές, τότε οι τοίχοι στο εσωτερικό του μπορεί να είναι πιο πάνω στο σοκάκι σας. Μπορούν να διαχωριστούν διακριτικά χωρίς να καταλαμβάνουν ορατό χώρο. Και λέγοντας αντίο σε καλώδια ή ηχεία που καταλαμβάνουν χώρο στο ράφι είναι μια εύκολη πρόταση όταν θεωρείτε ότι τα περισσότερα τοίχου-ηχεία μπορούν να βαφτούν για να ταιριάζουν με το ντεκόρ ενός σπιτιού. Επιπλέον, τα ηχεία εντός τοίχου προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία ήχου σε ένα κλάσμα του κόστους. Χρειάζεστε κάποια βοήθεια για να αποκρυπτογραφήσετε τις τρέχουσες επιλογές στην αγορά; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τα καλύτερα ηχεία τοίχου διαθέσιμα σήμερα.

Το Polk Audio χτυπά ένα grand slam με το αμφίδρομο ηχείο RC85i στο τοίχο. Έχει ένα δυναμικό εξισορροπημένο tweeter μαλακού θόλου και γούφερ οκτώ ιντσών και η περιστρεφόμενη βάση 15 ιντσών στο tweeter μπορεί να κατευθύνεται προς ή να κατευθύνεται προς την κατεύθυνση κάθε περιοχής ακρόασης σε ένα δωμάτιο για τον καλύτερο δυνατό ήχο. Ο σχεδιασμός είναι εξίσου καλός με τον ήχο (αν και αυτό δεν λέει πολλά για την κατηγορία οροφής εντός τοίχου, είναι μόνο μια λευκή εξωτερική μάσκα και ορθογώνιο σχήμα). Το συμπεριλαμβανόμενο πρότυπο κάνει την κοπή μιας τρύπας στον τοίχο σούπερ εύκολη ακόμη και για τους πολεμιστές του Σαββατοκύριακου που δεν εγκαθιστούν ηχεία για ζήτημα. Η ανθεκτική στην υγρασία κατασκευή του RC85i το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων των μπάνιων ή των σάουνων όπου η υγρασία μπορεί εύκολα να κάνει το δρόμο της μέσα από τη μάσκα του ηχείου. Ευτυχώς, σχεδόν τα πάντα για το RC85i το καθιστούν μια κορυφαία επιλογή, συμπεριλαμβανομένης της σαφήνειας ήχου που είναι δευτερεύουσα στο κανάλι στο χώρο των ηχείων μέσα στο τοίχο. Διαθέσιμο για συστήματα ήχου 5.1 και 7.1, είμαστε σίγουροι ότι λέγοντας ότι μόλις εγκαταστήσετε αυτά τα ηχεία Polk, δεν θα θέλετε ποτέ να φύγετε από το σπίτι.

Το NS-IW660 της Yamaha προσφέρει εύκολη εγκατάσταση από ένα πρόχειρο πρότυπο, προσφέρει μεγάλο ήχο σε ένα όχι τόσο μεγάλο πακέτο. Μέσα σε κάθε ηχείο υπάρχουν τρεις κύριοι οδηγοί, ένα γούφερ κώνου 6,5 ιντσών Kevlar για χαμηλότερες συχνότητες, ένας οδηγός συχνότητας μέσης συχνότητας αλουμινίου 1,6 ιντσών και ένα tweeter τιτανίου μιας ίντσας για να χειρίζονται όλες τις υψηλές συχνότητες. Ο συνδυασμός και των τριών εξαρτημάτων προσφέρεται για έναν τραγανή, πλήρη ήχο που είναι ιδανικός για μικρότερα δωμάτια. Το tweeter και οι μεσαίοι οδηγοί είναι χτισμένοι σε ένα ρυθμιζόμενο περιστρεφόμενο στροφείο που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κατοικιών να "κατευθύνουν" τους ήχους υψηλής συχνότητας στη σωστή κατεύθυνση ή τη θέση ακρόασης. Με κάθε ηχείο που συσκευάζει μεταξύ 50-150 watts ισχύος, υπάρχει ελάχιστη αμφιβολία ότι πακέτο μια γροθιά που θα ευχαριστήσει την ενίσχυση κάθε συνεδρίασης Netflix binging. Το κάλυμμα των λευκών ματιών είναι ζωγραφισμένο για να ταιριάζει ήδη με τους υπάρχοντες λευκούς τοίχους, αλλά είναι αφαιρούμενο για εύκολη ζωγραφική για να ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα στο σπίτι σας.

Εάν η τιμή δεν σας φοβίζει, τα ηχεία Bose Virtually Invisible 891 θα σας ανταμείψουν με έναν εκπληκτικό ήχο υψηλής ποιότητας. Με ευγένεια από ένα subwoofer επτά ιντσών και δύο στρατηγικά τοποθετημένα tweeters μιας ίντσας, η Bose προσφέρει μια πλήρη γκάμα επιδόσεων που δεν συνδυάζεται με άλλα ηχεία στο τοίχο. Η προσθήκη μοναδικών βελτιώσεων ήχου, όπως το αποκλειστικό Stereo Everywhere της Bose, επιτρέπει τη στρέβλωση του στερεοφωνικού ήχου σε μια ευρύτερη περιοχή από τα ανταγωνιστικά ηχεία στο τοίχο. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που μπορεί να γεμίσει κάθε ίντσα ενός μεσαίου μεγέθους δωματίου. Πέρα από τον ήχο, η σχεδίαση είναι εξίσου εντυπωσιακή με την ανάμειξη σε τοίχους με μια στεφάνη που δεν είναι σχεδόν εκεί. Ενώ η Bose βγαίνει από το κουτί σε λευκό, μπορείτε εύκολα να ζωγραφίσετε τις γρίλιες για να ταιριάζει με οποιαδήποτε διακόσμηση ή χρώμα της επιλογής σας. Ευτυχώς, ο εντυπωσιακός ήχος και ο εξαιρετικός σχεδιασμός στρογγυλεύονται από μια εύκολη διαδικασία εγκατάστασης με τυπικούς σφιγκτήρες dogleg που βοηθούν το 891 να ταιριάζει καλά στον τοίχο.

Το Polk Audio 265-RT, με θόρυβο από μεταξωτό θόλο 1,75 ιντσών και δύο οδηγούς πολυμερούς 6,5 ιντσών, έχει απόκριση συχνότητας μεταξύ 35Hz και 25kHz. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή ακόμα και για τους ερασιτέχνες εγκαταστάτες που θέλουν να το κάνουν χωρίς τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Μόλις εγκατασταθεί, το 265-RT θα παράγει έναν φυσικό ήχο midrange που είναι απλώς μουσική στα αυτιά σας. Εκπληκτικά δυναμική για την τιμή, το 265-RT είναι πολύ πιο ευέλικτο από ότι το κόστος του θα έδινε με ένα ηχείο περισσότερο από αρκετό για να γεμίσει ένα μικρό σε μεσαίο δωμάτιο με ισχυρό ήχο.

Με έναν ήχο που υπερβαίνει κατά πολύ την τιμή του, τα κυκλικά ηχεία Pyle PDIC60 σε τοίχο το κάνουν για μια απίστευτη τιμή. Βοηθούμε από έναν οδηγό 6,5 ιντσών και ένα tweeter μιας ίντσας, το tweeter τιτανίου θόλου μπορεί να γωνιαστεί ή να περιστραφεί για να δείχνει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση για να κατευθύνει τον ήχο ακριβώς εκεί που θέλετε να πάει. Αυτό επιτρέπει στους ακροατές να αποκτήσουν πλήρη ισχύ τόσο των μέσων όσο και των υψηλών συχνοτήτων οι οποίες, αρκεί να πω, είναι αρκετά καλές. Η μέγιστη ισχύς των 250 watt προσφέρει πολύ δυνατό όγκο και τελικά θολώνει τη γραμμή ανάμεσα σε αυτό που χωρίζει τους ομιλητές του προϋπολογισμού από τις ακριβότερες επιλογές. Η εγκατάσταση γίνεται εύκολα με τοποθέτηση σε τοίχο μεγέθους έως τις συγκεκριμένες διαστάσεις για κάθε μεμονωμένο ηχείο PDIC. Τοποθετώντας το φλος στις δύο οροφές και στους τοίχους, το μοντέλο Pyle παραμένει απίστευτα ευπροσάρμοστο, είτε βλέπετε μια ταινία, ακούτε μουσική ή απλά αναβοσβήνετε τις εκδόσεις του Netflix.

Το τρισδιάστατο ηχείο Audio 265-LS του Polk είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς εύκολης εγκατάστασης και ηχητικής απόδοσης στην αγορά σήμερα. Προσφέροντας δυναμικό ήχο πλήρους εμβέλειας, η απλοποιημένη εγκατάσταση του Polk βοηθά το κουτί των ηχείων σχεδόν να εξαφανιστούν στον τοίχο και να ταιριάζουν με άνεση στο ντεκόρ σας. Τροφοδοτείται από έναν μπάσο 6,5 ιντσών και ένα γούφερ 6,5 ιντσών, ο μπάσος δεν θα σας βγάλει από την καρέκλα σας ή από τον καναπέ σας, αλλά θα απολαύσετε ακόμα την υπέροχη ποιότητα ήχου και αν το συνδυάσετε με ένα μεγαλύτερο υπογούφερ , θα γίνει κάτι πραγματικά μαγικό. Η εγκατάσταση είναι εξίσου καλή και πολλές online κριτικές δείχνουν ότι το 265-LS είναι ένα από τα πιο εύκολο να εγκατασταθεί. Απλά κόψτε την τρύπα στον τοίχο για το ηχείο μέσω του παρεχόμενου προτύπου, σύρετε το ηχείο και σφίξτε τις βίδες. Δεν υπάρχει απαραίτητη βάση και καμία πρόσθετη εργασία.

Εάν εκτιμάτε το σχεδιασμό σε σχέση με όλα τα άλλα, όταν πρόκειται για ηχεία σε τοίχο, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Polk Audio 255C-RT. Ο σχεδιασμός σχεδόν εξαφανίζεται όταν τα εγκαθιστάτε στον τοίχο και, με ζωγραφισμένες γρίλιες, μπορείτε εύκολα να ταιριάξετε το ηχείο με το δωμάτιο. Τα εσωτερικά εξαρτήματα είναι όλα μακριά από τις άκρες του ηχείου, έτσι ώστε να χωρούν μεταξύ των στηριγμάτων τοίχων ευκολότερα από ποτέ. Δυνατό για χρήση με ένα στερεοφωνικό σύστημα 5.1 ή 7.1, οι διπλοί οδηγοί mid-woofer των 5.25 ιντσών ταιριάζουν με το tweeter μιας ίντσας δημιουργώντας μια πιο ισχυρή απόκριση μπάσων από την αναμενόμενη. Αν και δεν είναι τόσο δυνατός όσο ένα αποκλειστικό υπογούφερ, το 255C-RT συνδυάζει εύκολα το τέλειο σχεδιασμό με εξαιρετικό ήχο, ενώ προεξέχει μόλις 7mm από τον τοίχο. Οι θύρες μπάσων και το γωνιακό γούφερ υποστηρίζουν χαμηλότερες συχνότητες, ενώ τα σκαμπανεβάσματα δημιουργούν έναν δυναμικό ήχο που κάνει φανταστική λεπτομέρεια, είτε πρόκειται για μουσική είτε για ταινίες.

Διαθέτοντας ένα σφραγισμένο πίσω κάλυμμα που προστατεύει από τη σκόνη και την υγρασία, το Yamaha NSIC800WH έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ήχο μεγάλης διάρκειας. Το ηχείο δύο καναλιών προσφέρει ένα γούφερ πολυαιθυλενίου από πολυπροπυλένιο οκτώ ιντσών και ένα tweeter μαλακής θόλου με στρογγυλή ακτίνα μιας ίντσας που περιστρέφεται προς την κατάλληλη κατεύθυνση, οπότε ο ήχος κατευθύνεται καλύτερα προς τον ακροατή. Ο ήχος μπορεί να είναι εξαιρετικός, αλλά το σχέδιο Yamaha είναι πραγματικά αξιοσημείωτο καθώς το ακουστικό διάφραγμα που τελειώνει με κόκκους βοηθά τον ήχο να διασκορπίζεται φυσιολογικά σε ένα δωμάτιο. Αφού τοποθετηθεί σε τοίχο μετά από μια πολύ εύκολη διαδικασία τοποθέτησης, η μάσκα του περιθωρίου είναι σχεδόν αόρατη στο μάτι και εμφανίζεται σχεδόν χείλη στον τοίχο. Με δυνατότητα ισχύος 140 watts, ο σχεδιασμός αποκρύπτει την ακατέργαστη ισχύ του ηχείου Yamaha με εξαιρετική απόκριση συχνότητας μεσαίας έως χαμηλής εμβέλειας και υψηλές στάθμες που είναι εξίσου ισχυρές. Είτε πρόκειται για κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό διάλογο, ο ήχος είναι καθαρός και ο μουσικός ήχος είναι εκπληκτικός.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .