Το MusicCast της Yamaha συγχωνεύει το Home Theatre και ολόκληρο τον οικιακό ήχο

Ο ασύρματος ήχος ολόκληρου του σπιτιού, έχει πραγματοποιήσει πολλές ανακαλύψεις τα τελευταία χρόνια, ενώ η SONOS είναι η πιο γνωστή επιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως το Shape της Samsung , το HEOS του Denon , το PlayFi του DTS , το Apple Airplay , το AllPlay του Qualcomm, το DLNA και πολλά άλλα.

Το MusicCast της Yamaha: Παλαιό όνομα, νέο σύστημα

Το 2003, η Yamaha εισήγαγε ένα λειτουργικό ασύρματο ηχοσύστημα πολλαπλών δωματίων που ονομάζεται MusicCast, αλλά πολλά από τότε έχουν αλλάξει τόσο στον πολυχώρο όσο και στον ασύρματο συνδετικό κόσμο. Ως αποτέλεσμα, η Yamaha παρουσίασε μια συνολική ανανέωση της ιδέας MusicCast για τις ηχητικές ανάγκες πολλών δωματίων.

Βασικά χαρακτηριστικά MusicCast

Εκτός από τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά, η πλατφόρμα MusicCast μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με το Echo Dot μέσω ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης και η Yamaha πρόσθεσε την υποστήριξη MusicCast για άλλες συσκευές με δυνατότητα Amazon Alexa, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Echo, Amazon Tap και Amazon Fire ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Ξεκινώντας με το MusicCast

Η χρήση του MusicCast είναι εύκολη. Εδώ είναι αυτό που πρέπει να έχετε και να κάνετε:

Προϊόντα Yamaha MusicCast

Για να επεκτείνει την πρακτικότητα του MusicCast, η Yamaha παρέχει ενημερώσεις υλικολογισμικού για αρκετά παλαιότερα προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν τα εξής:

Παραδείγματα προϊόντων Yamaha μέσω του 2017 που έχουν ενσωματωμένη δυνατότητα MusicCast περιλαμβάνουν:

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχουν πολλά ασύρματα συστήματα ηχοσυστημάτων πολλαπλών δωματίων - Ωστόσο, εάν διαθέτετε ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου της Yamaha, στερεοφωνικό δέκτη, γραμμή ήχου ή σύστημα home-to-the-box, ελέγξτε αν υπάρχει η δυνατότητα MusicCast. Αν ναι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα ή περισσότερα ασύρματα δορυφορικά ηχεία δικτύου Yamaha ή τροφοδοτημένα ηχεία δικτύου και μπορείτε να επεκτείνετε την εμπειρία ακρόασης μουσικής πολύ πιο μακριά από το κεντρικό σας home theater ή αίθουσα μουσικής.

Οι περιορισμοί του MusicCast είναι ότι δεν είναι συμβατοί με τα προϊόντα ασύρματων ηχείων από άλλα συστήματα (όπως HEOS, DTS Play-Fi ή Sonos) και ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματα ηχεία MusicCast ως ηχεία ή κεντρικά ηχεία για ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου.

Αν ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με μια εγκατάσταση οικιακού κινηματογράφου χρησιμοποιώντας ασύρματα ηχεία, δείτε: Η αλήθεια για ασύρματα ηχεία για Home Theater .