Τι είναι το Xbox One S;

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ενσωματωμένη αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray Ultra HD και τη ροή 4K

Η κονσόλα Xbox One S είναι 40% μικρότερη από το αρχικό Xbox One, υπάρχει ένας ενημερωμένος ελεγκτής Bluetooth (ο οποίος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με συμβατούς υπολογιστές και Tablets) και μια επιλογή αποθήκευσης 2TB. Οι βελτιωμένες δυνατότητες οικιακού κινηματογράφου το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τα παιχνίδια και τις ταινίες.

Το Xbox One S αναπαράγει ταινίες Blu-ray και Streams 4k

Το Xbox One S ενσωματώνει μια ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Ultra HD , μαζί με ενημερωμένες (αλλά πλέον τυποποιημένες) λειτουργίες που οι παίκτες έχουν γνωρίσει και αγαπούν. Προσφέρει επίσης streaming μέσω διαδικτύου από παροχείς περιεχομένου, όπως το Netflix και το Amazon Instant Video, αλλά βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ικανότητα του οικιακού κινηματογράφου Xbox προσθέτοντας την δυνατότητα ροής περιεχομένου 4K από επιλεγμένους παροχείς, όπως το Netflix.

Αυτό που σημαίνει για τους καταναλωτές είναι ότι όταν δεν αισθάνεστε να παίζετε όλα αυτά τα συναρπαστικά παιχνίδια, εάν έχετε μια συμβατή τηλεόραση Ultra HD, μπορείτε απλά να γλιστρήσετε σε ένα Ultra HD Blu-ray Disc και να παρακολουθήσετε ταινίες με HDR και Wide Color Gamut κωδικοποίηση, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστό παίκτη.

Φυσικά, όπως συμβαίνει και με το αρχικό Xbox One, μπορείτε επίσης να αναπαράγετε τυποποιημένους δίσκους Blu-ray - έτσι ακόμα κι αν δεν έχετε συμβατό δίσκο Blu-ray 4K ή Blu-ray Ultra HD, η τρέχουσα συλλογή σας είναι ακόμα δυνατή το Xbox One S.

Αναβάθμιση του παιχνιδιού βίντεο

Παρόλο που το Xbox One S έχει αναπαραγωγή 4K και αναπαραγωγή Ultra HD Blu-ray, τα παιχνίδια του Xbox One S (ακόμη και αυτά που περιλαμβάνουν HDR ) δεν θα έχουν φυσική ανάλυση 4K. Αντ 'αυτού, οι εικόνες βιντεοπαιχνιδιών θα αναβαθμίζονται σε 4Κ μέσω της εξόδου HDMI. Η δυνατότητα αναβάθμισης του X-Box One ισχύει και για το κανονικό περιεχόμενο πηγής Blu-ray που δεν έχει μητρική προέλευση 4K.

Xbox One S Περιορισμός: Μόνο μία έξοδος HMDI

Για χρήση στο σπίτι θέατρο, ένας περιορισμός σύνδεσης που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Xbox One S έχει μόνο μία έξοδο HDMI .

Ο λόγος που αυτό είναι σημαντικό για την πλευρά του home theater της εξίσωσης είναι ότι αν έχετε μια συμβατή τηλεόραση 4K Ultra HD, αλλά ένα δέκτη οικιακού κινηματογράφου που δεν υποστηρίζει 4K Ultra HD με διέλευση HDR, θα έχουν δύο εξόδους HDMI επιθυμητός. Εάν ήταν διαθέσιμες δύο έξοδοι HDMI, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μία έξοδος HDMI για σύνδεση του σήματος βίντεο 4K απευθείας σε μια τηλεόραση Ultra HD και η άλλη έξοδος HDMI θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στον ήχο στο δέκτη οικιακού κινηματογράφου χωρίς να περιορίζεται το σήμα βίντεο που πηγαίνει στην τηλεόραση .

Παρακολουθήστε και εγγράψτε ζωντανή τηλεόραση με την εφαρμογή Tablo

Μια άλλη λειτουργία που έχει προστεθεί στο Xbox One S (καθώς και στο XBox One) είναι η διαθεσιμότητα της εφαρμογής Tablo, η οποία χρησιμοποιείται με την κεραία Nuvyyo Tablo .

Με τη λήψη και την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν, εκτός από τις δυνατότητες που περιγράφονται παραπάνω, να έχουν πρόσβαση και σε προγράμματα τηλεοπτικής μετάδοσης μέσω του αέρα. Επιπλέον, η εφαρμογή Tablo επιτρέπει επίσης την εγγραφή για μεταγενέστερη προβολή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε την εφαρμογή Tablo για Xbox One και One S.

Το πακέτο Xbox One S και άλλες πληροφορίες

Το Xbox One S συνοδεύεται από μια κονσόλα Xbox One S (η οποία περιλαμβάνει τον σκληρό δίσκο 2TB και έναν ασύρματο ελεγκτή με υποδοχή 3,5 χιλ. Ακουστικών για ιδιωτική ακρόαση), μια κατακόρυφη βάση κονσόλας (αν είναι επιθυμητό), ένα καλώδιο HDMI, ένα AC Καλώδιο τροφοδοσίας και μια δοκιμή Xbox Live Gold 14 ημερών.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις δυνατότητες του σκληρού δίσκου της πλατφόρμας Xbox, δεν χρησιμοποιείται για την παραγωγή αντιγράφων ταινιών Blu-ray Disc ή συνεχούς ροής περιεχομένου, αλλά για την αποθήκευση παιχνιδιών, εφαρμογών και σημαντικών ενημερώσεων. Η πρόσβαση στα χαρακτηριστικά παιχνιδιού σε ορισμένα παιχνίδια μπορεί να είναι ταχύτερη και πιο ομαλή από το σκληρό δίσκο παρά από ένα δίσκο. Επίσης, η εξοικονόμηση παιχνιδιών στο σκληρό δίσκο εμποδίζει τη φθορά του αρχικού δίσκου (εξαλείφει την ανάγκη επαναλαμβανόμενης χρήσης του δίσκου).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό, τα παιχνίδια και τις στρατηγικές παιχνιδιών του Xbox, ανατρέξτε στη σελίδα του Xbox.