Τα οφέλη από την αγορά του Xbox Live Gold

Το Xbox Live Gold είναι η premium έκδοση της υπηρεσίας Xbox Live στο Xbox 360 και το Xbox One. Με αυτό, μπορείτε όχι μόνο να παίξετε παιχνίδια ενάντια σε άλλα άτομα σε απευθείας σύνδεση, αλλά επίσης να πάρετε δωρεάν παιχνίδια βίντεο και την έγκαιρη πρόσβαση σε demos παιχνιδιών.

Χρειάζεστε μόνο μία συνδρομή Xbox Live Gold ανά κονσόλα στο Xbox One, το οποίο επιτρέπει σε όλους τους πολίτες της οικογένειας να παίζουν online multiplayer με τους δικούς τους λογαριασμούς. Σε αντίθεση, με το Xbox 360, κάθε λογαριασμός πρέπει να έχει τη δική του συνδρομή.

Τι παίρνετε με το Xbox Live Gold

Το Xbox Live Gold υποστηρίζει τις ακόλουθες δυνατότητες:

Πώς να αγοράσετε το Xbox Live Gold

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Xbox Live Gold είτε επιλέγοντας μια κάρτα συνδρομής σε μια θέση λιανικής είτε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα στο Xbox για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό.

Μια άλλη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας συνδέοντας το Xbox Live Gold μέσω αυτού του συνδέσμου της Microsoft. Το κόστος μπορεί να αλλάζει περιοδικά, αλλά είναι συνήθως δομημένο έτσι:

Συμβουλή: Έχετε υπόψη ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις επιλογές τιμών στρατηγικά. Για παράδειγμα, εάν επρόκειτο να πληρώσετε για το Xbox Live Gold σε μηνιαία βάση για 12 μήνες, θα κοστίσει περίπου $ 120. Ωστόσο, αν αγοράσετε ολόκληρο το έτος ταυτόχρονα, η τιμή είναι αμέσως γύρω στο μισό. Επομένως, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Xbox Live Gold για ένα χρόνο, θα προτιμούσατε να αγοράσετε ένα χρόνο μπροστά.

Δείτε τον τρόπο λήψης του Xbox Live Gold για λιγότερο από $ 50 το χρόνο για να μειώσετε την κανονική τιμή κατά αρκετά δολάρια το χρόνο.

Χρειάζεστε το Xbox Live Gold;

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε το Xbox Live Gold για να χρησιμοποιήσετε το Xbox σας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να παίξετε όλα τα παιχνίδια σας εκτός σύνδεσης και ποτέ δεν χρειάζεστε πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ωστόσο, ακόμα και αν κάνετε σύνδεση στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στο Xbox Live Gold. Ίσως θέλετε μόνο αυτό που προσφέρεται δωρεάν.

Εδώ μπορείτε να πάρετε δωρεάν στο Xbox χωρίς να χρειάζεστε μια συνδρομή στο Xbox Live Gold: