Ο οδηγός Retro Gamers για το Nintendo 3DS

Ακριβώς επειδή είμαστε ρετρό παίκτες δεν σημαίνει ότι δεν σκάβουμε νέα συστήματα, ειδικά αυτά της Nintendo που σας επιτρέπουν να παίζετε παλιά σχολικά κλασικά με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Εκτός αυτού, το πραγματικό παιχνίδι 3-D γεννήθηκε στο κλασικό, όπως το SegaScope 3D για το Sega Master System, το οποίο χρησιμοποίησε την ίδια τεχνολογία 3D που οι τηλεοράσεις HD τρέχουν τώρα ή η πρώτη προσπάθεια της Nintendo σε ένα σύστημα 3-D, το Virtual Boy.

Τώρα με το 3DS, η Nintendo υποσχόταν όλα τα είδη των καλών αγαθών για τον ρετρό ενθουσιώδη, αλλά δεν είναι όλα προφανή, ώστε να βοηθήσετε να περιηγηθείτε στο δρόμο σας προς την καλοσύνη του παλιού σχολείου που σας παρουσιάζουμε στον Οδηγό Retro Gamers στο Nintendo 3DS.

Συμβατό προς τα πίσω ... Αλλά μην πετάξετε το παλιό σας DS ή GBA !:

Ναι, το Nintendo 3DS αναβαθμίζει τη συμβατότητα, αλλά όχι όλα θα μεταφερθούν και δεν θα παίξουν όλα όσα θα έχει το αρχικό DS ή Game Boy Advance.

Αυτό που κάνει: Μπορείτε να παίξετε τόσο το νέο 3DS, όσο και τις κανονικές κάρτες παιχνιδιών DS, καθώς και μερικά από τα παιχνίδια DSiWare που φορτώσατε στο DSi θα μεταφέρουν.

Αυτό που δεν είναι συμβατό προς τα πίσω: Εκτός από την αποστολή της προειδοποίησης της Nintendo ότι δεν μπορούν να μεταβιβαστούν όλοι οι τίτλοι DSiWare, δεν μπορεί επίσης να παίξει παιχνίδια Game Boy Advance.

Το κασέτα GBA Advance ήταν ένα πρότυπο για το αρχικό μοντέλο DS, αλλά τελικά αφαιρέθηκε στο remodel DSi και ενώ η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κάνει τους τίτλους Game Boy Classic και Color διαθέσιμους μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος ( δείτε το τμήμα: Το eShop της Nintendo: 3DS Virtual Console ) δεν έχουν ανακοινωθεί σχέδια για τίτλους GBA.

Επιπλέον, είναι αμφίβολο ότι όλα τα αρχικά κλασικά θα είναι διαθέσιμα. Κάποιοι πιθανότατα δεν θα ξανακάνουν ξανά εκ νέου κυκλοφορία, οπότε κρατήστε πατημένο αυτό το παλιό σύστημα, αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είστε σε θέση να παίξετε παλαιότερα παιχνίδια που δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Νέοι τρόποι για να παίξετε τα κλασσικά:

Μέχρι στιγμής, όλες οι αναδρομικές εκδόσεις, αναδιαμορφώσεις και συνεχίσεις που είναι διαθέσιμες και ανακοινώνονται για το 3DS θα είναι διαθέσιμες σε 3D και όχι μέσω κάποιου προγράμματος αυτόματου 3D λογισμικού αλλά και χειροποίητων εφέ 3-D.

Αν είστε καθαριστής που δεν θέλει να παίξει τα αρχικά κλασικά σε 3D, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε τη μπάρα 3D slider στο 2D και θα είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην αναπαραγωγή αυτών των αυθεντικών φορητών κλασικών

Το eShop της Nintendo: Εικονική κονσόλα 3DS:

Ένα από τα χαρακτηριστικά που καθιστά το Wii μία από τις καλύτερες κονσόλες επόμενης γενιάς για το ρετρό gamer έχει ανακοινωθεί για το 3DS!

Τα μεγάλα νέα είναι ότι η 3DS Virtual Console θα επαναφέρει την πολυαναμενόμενη επιστροφή των τίτλων Game Boy Classic και Game Boy Color για λήψη μέσω του eShop της Nintendo. Ακόμα καλύτερα θα είναι διαθέσιμα σε 3D για πρώτη φορά.

Επίσης μόλις ανακοινώθηκε, το κλασικό Sega Game Gear και το Turbografx-16 θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για το αν τα αρχικά προσφερόμενα εικονικά κονσόλα Wii θα είναι επίσης διαθέσιμα για το 3DS, αλλά ελπίζουμε ότι η Nintendo θα κυκλοφορήσει για να απελευθερώσει τους πολύ χαμένους τίτλους Virtual Boy. ειδικά Wario Land .

Οι τίτλοι εικονικής κονσόλας 3DS που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής:

3DS Ρετρό Επεξεργασία, Remixes και Sequels:

Η χούφτα των τίτλων εκτόξευσης για το 3DS περιελάμβανε το Rayman 3D , ένα 3-D remake / remix του PlayStation One classic Rayman 2 . Ενώ μερικοί θεωρούν αυτό ένα λιμάνι, είναι πιο ακριβές ένα remake ή remix καθώς το πρωτότυπο δεν ήταν ποτέ στο 3D, και ένα λιμάνι σημαίνει ένα άμεσο αντίγραφο του αρχικού κώδικα παιχνιδιού.

Πολύ πιο άφθονοι τίτλοι που ξεκίνησαν με το 3DS είναι οι συνέπειες που δημιουργήθηκαν από τα κλασσικά franchises για τα βιντεοπαιχνίδια, όπως το Bust-A-Move Universe , το Ridge Racer 3D , το Madd NFL Football 3DS , το Pilotwings Resort , το Sims 3 , το Super Street Fighter IV: 3D Edition .

Ανακοινώσεις 3DS Remakes / Remixes / Sequels