Τα 7 καλύτερα χαρακτηριστικά Fitbit που (πιθανώς) δεν χρησιμοποιείτε

Το Fitbit σας μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να μετρήσει τα βήματα

Οι ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης Fitbit είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να μετράτε τα βήματα, να καταγράφετε προπονήσεις και να αναλύετε τα μοτίβα ύπνου, αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα σε αυτές τις συσκευές και οι εφαρμογές τους από ό, τι πλησιάζει το μάτι .

Εδώ είναι επτά εκπληκτικά χαρακτηριστικά Fitbit που ο μέσος χρήστης ξεχνάει να χρησιμοποιήσει ή δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχει καθόλου.

01 από 07

Το Fitbit λειτουργεί χωρίς συσκευή Fitbit

Ένα smartphone και η εφαρμογή Fitbit είναι το μόνο που χρειάζεστε. John Fedele / Blend Images

Κάποιες κοινές δικαιολογίες που πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν όταν ρωτούν γιατί δεν χρησιμοποιούν έναν ιχνηλάτη Fitbit είναι ότι είναι υπερβολικά ακριβές και ότι η φθορά τους με τους καρπούς τους μπορεί να είναι ενοχλητική. Λίγες γνωρίζουν όμως ότι οι επίσημες (και δωρεάν) εφαρμογές Fitbit μπορούν να παρακολουθήσουν τα βήματα ακριβώς όπως και οι ίδιοι οι ιχνηλάτες Fitbit. Δεν απαιτείται αγορά ή αγκυροβόλιο.

02 του 07

Fitbit Coach Streaming Workouts

Fitbit Coach στο Xbox One X. Fitbit

Το Fitbit Coach είναι μια πλατφόρμα βίντεο συνεχούς ροής που παρέχει στους χρήστες μια συνεχώς αυξανόμενη βιβλιοθήκη βίντεο προπόνησης σχεδιασμένη για ποικίλα επίπεδα γυμναστικής και ενδιαφέροντα. Αυτό που ορίζει το Fitbit Coach εκτός από παρόμοιες υπηρεσίες άσκησης είναι ότι προσφέρει πολλές σύντομες ρουτίνες που αναμειγνύονται και ταιριάζουν σε playlist κατάλληλες για το γυμναστήριο και τα επίπεδα ενέργειας. Το Fitbit Coach χρησιμοποιεί τον ίδιο λογαριασμό με τις κανονικές εφαρμογές Fitbit και όλα τα δεδομένα συγχρονίζονται μεταξύ των δύο.

03 του 07

Το Windows 10 Live Tile της Fitbit App

Fitbit Windows 10 Live Tile.

Εάν διαθέτετε μια συσκευή Windows 10 ή Windows Phone με Windows 10 Mobile, αξίζει να προσδώσετε την εφαρμογή Fitbit στο μενού "Έναρξη", καθώς υποστηρίζει τη λειτουργικότητα των Windows 10 Live Tile . Αυτό το Live Tile θα εμφανίσει ζωντανά δεδομένα από την εφαρμογή Fitbit χωρίς καν να το ανοίξει, γεγονός που το καθιστά πολύ χρήσιμο.

Για να συνδέσετε την εφαρμογή Fitbit, απλά εντοπίστε τη στη λίστα εγκατεστημένων εφαρμογών σας από το μενού Έναρξη, κάντε δεξί κλικ σε αυτήν και επιλέξτε Pin to Start. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινήσετε την καρφιτσέζικη εφαρμογή όπου θέλετε στο μενού Έναρξης της συσκευής σας και μπορείτε να την αλλάξετε το μέγεθος κάνοντας δεξί κλικ στο πλακάκι και επιλέγοντας μία από τις τέσσερις επιλογές αλλαγής μεγέθους.

04 του 07

Το Fitbit λειτουργεί σε κονσόλες Xbox One

Black Xbox One X και λευκές κονσόλες παιχνιδιών Xbox One S. Microsoft

Η επίσημη εφαρμογή Fitbit μπορεί στην πραγματικότητα να κατεβάσει και να ανοίξει στην οικογένεια της Microsoft κονσόλες παιχνιδιών Xbox One . Για να βρείτε την εφαρμογή, απλώς αναζητήστε Fitbit στην ενότητα Store του πίνακα ελέγχου.

05 του 07

Ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας με τις προκλήσεις του Fitbit

Προκλήσεις Fitbit στην εφαρμογή Fitbit iPhone. Fitbit

Το χαρακτηριστικό Challenges αναλαμβάνει την εμπειρία του Fitbit σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, με το να παίζεις την άσκησή σου και να συναγωνίζεσαι με τους φίλους σου σε ημερήσιες ή εβδομαδιαίες βαθμολογίες. Οι χρήστες μπορούν να ανταγωνιστούν για να κάνουν τα περισσότερα βήματα ή να φτάσουν πρώτα στον καθημερινό στόχο τους και η πρόοδος παρακολουθείται μέσω ενός πίνακα που όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να σχολιάσουν κατά τη διάρκεια της πρόκλησης.

06 του 07

Fitbit Adventure Races & Solo Adventures

Οι λειτουργίες Fitbit Adventures στην εφαρμογή iPhone Fitbit. Fitbit

Οι περιπέτειες Fitbit είναι παρόμοιες με τις προκλήσεις, αλλά αντί να χρησιμοποιούν βασικούς πίνακες, οι συμμετέχοντες αγωνίζονται γύρω από έναν τρισδιάστατο χάρτη πραγματικών τοποθεσιών όπως η Νέα Υόρκη και η Yosemite. 1.000 βήματα στην πραγματική ζωή με το Fitbit σας θα σας μετακινήσει 1.000 βήματα κατά μήκος του αγώνα δρόμου μέσα στην εφαρμογή.

07 του 07

Το Fitbit έχει ένα κοινωνικό δίκτυο

Οι εφαρμογές Fitbit έχουν πολλά κοινωνικά χαρακτηριστικά. Fitbit

Το Fitbit είχε πάντα κοινωνικά χαρακτηριστικά, όπως τη λίστα φίλων και τους πίνακες κατάταξής του, αλλά ένα νεότερο χαρακτηριστικό που οι μακροχρόνιοι χρήστες ενδέχεται να μην είναι εξοικειωμένοι με την κοινωνική του ροή βρίσκεται κάτω από την καρτέλα κοινότητας της εφαρμογής Fitbit.

Σε αυτήν την κοινωνική ροή, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν ενημερώσεις όπως ακριβώς και στο Facebook και το Twitter και μοιράζονται μάλιστα τη δραστηριότητα Fitbit, όπως τα βήματα ή τα εμβλήματα που έχουν ξεκλειδώσει. Οι φίλοι μπορούν να σχολιάζουν τις θέσεις του άλλου και να τους φωνάζουν (παρόμοια με τις προτιμήσεις στο Facebook) για γρήγορη αλληλεπίδραση.