Οι 7 καλύτερες κάμερες GPS που αγοράζουν το 2018

Βρείτε τις καλύτερες κάμερες που λειτουργούν με γεωγραφική σήμανση

Εάν είστε κάποιος που ταξιδεύει αρκετά, γυρίζοντας φωτογραφίες όλη την ώρα, πιθανότατα έχετε συναντήσει την απογοητευτική κατάσταση που δεν θυμάται ακριβώς πού φωτογραφίζατε κάθε φωτογραφία όταν εξετάζετε αργότερα τις εικόνες σας.

Μια ενσωματωμένη μονάδα GPS με κάμερα μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό το ζήτημα. Μια μονάδα GPS μπορεί να προσθέσει δεδομένα EXIF στα αρχεία φωτογραφιών σας, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία στην οποία φωτογραφίζετε τις εικόνες σας. Παρόλο που μερικές κάμερες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξωτερικές μονάδες GPS, η ενσωμάτωση μονάδας GPS στη μηχανή σας απλοποιεί τα πράγματα.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες κάμερες με ενσωματωμένες μονάδες GPS που μπορούν να σας βοηθήσουν με το geotagging.

Έχει το Nikon D5 ενσωματωμένο GPS; Ναί. Αλλά αυτό το perk επισκιάζεται από την εκπληκτική τεχνική απόδοση που προσφέρει αυτή η φωτογραφική μηχανή DSLR. Αυτό δεν είναι μόνο η καλύτερη κάμερα GPS, είναι μία από τις καλύτερες κάμερες στην αγορά με ανεμπόδιστη αυτόματη εστίαση και απόδοση χαμηλού φωτισμού. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε geotag φωτογραφικές λήψεις φύσης που λαμβάνονται στην έρημο το σούρουπο, αυτή η φωτογραφική μηχανή είναι αυτή που πρέπει να πάει με.

Το D5 προσφέρει επαγγελματική ποιότητα 20,7 MP σε εγγενή ανάλυση 5588 x 3712. Μπορεί να τραβήξει βίντεο σε εξαιρετικά HD έως 30fps και συνεχείς λήψεις σε 14fps, χάρη εν μέρει σε μέγιστη ταχύτητα κλείστρου 1 / 8000s. Το απίστευτα υψηλό εγγενές ISO είναι 102.400 και οι απίστευτες δυνατότητες αυτόματης εστίασης προέρχονται από τους αισθητήρες αυτόματης εστίασης 153 σημείων.

Η κατασκευή της φωτογραφικής μηχανής είναι ακριβώς αυτό που θα περιμένατε από μια τέτοια premium φωτογραφική μηχανή, με σφιχτή τοποθέτηση κουμπιών και μια ελαφριά και εργονομική αίσθηση. Με τον πιο γρήγορο επεξεργαστή σε κάμερα Nikon, αυτό είναι κατασκευασμένο για επαγγελματίες ή σοβαρούς φωτογράφους.

Αυτή η ισχυρή φωτογραφική μηχανή Canon DSLR πυροβολεί σε 20,2 MP και καταγράφει βίντεο σε 4K. Η κάμερα κερδίζει τον εαυτό της στην ταχύτητα, το ιδανικό εργαλείο για τη λήψη στιγμιότυπων δευτερολέπτων σε αθλητικούς αγώνες ή έξω στη φύση. Καταγράφει έως 14fps σε λειτουργία έκρηξης και καταγράφει βίντεο 4K σε 60fps με ομαλή αυτόματη εστίαση. Αν και δεν έχει αρκετά την αυτόματη εστίαση της Nikon D5, το σύστημα αυτόματης εστίασης 61 σημείων εξακολουθεί να καταγράφει εικόνες με εξαιρετική ομαλότητα. Οι εικόνες συλλαμβάνονται με επεξεργαστές εικόνας Dual DIGIC για επεξεργασίες υψηλής ταχύτητας και επεξεργασία φινιρισμένου φωτός, που συμπληρώνονται από μια σειρά 100-51.200 ISO. Η κάμερα περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένο GPS για γεωγραφική σήμανση.

Ίσως δεν είστε επαγγελματίας φωτογράφος, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να επενδύσετε σε μια υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή DSLR που ταιριάζει στο σπορ GPS και παίρνει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο. Στην πραγματικότητα, είναι ιδανικό για ταξιδιώτες και όλους όσους θέλουν μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να κινηματογραφεί και να τραβά φωτογραφίες 24 MP.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το D5600 είναι τόσο πρωτοποριακό είναι το SnapBridge, ένα χαρακτηριστικό που αισθάνεται κατάλληλο για μια φωτογραφική μηχανή το 2017. Το SnapBridge σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για να λειτουργείτε ως απομακρυσμένο για την κάμερά σας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις και να τραβήξετε φωτογραφίες ενώ βρίσκεστε μακριά από το τηλέφωνό σας. Επίσης, μεταφέρει αμέσως τις φωτογραφίες σας στην έξυπνη συσκευή σας, πραγματοποιώντας στιγμιαία μεταφόρτωση και επεξεργασία στιγμιότυπων. Η οθόνη αφής LCD σχεδίασης γυρίζει επίσης, ώστε να μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας καθώς γυρίζετε.

Όπως και ο μεγάλος αδερφός του, το D5600 λαμβάνει επίσης εκπληκτικά χαμηλά φωτεινά πλάνα, χάρη σε ένα ISO 25,600 και προαιρετικό ενσωματωμένο φλας. Διατηρεί επίσης μια εντυπωσιακή αυτόματη εστίαση για το εύρος τιμών, με 39 σημεία αυτόματης εστίασης.

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα ειδικό σημείο-και-σουτ που χρησιμοποιεί το GPS για να γεωγραφεί τις εικόνες σας, και θέλετε ένα σχεδόν παράλογο επίπεδο της ζουμ λειτουργικότητα, τότε αυτή είναι η κάμερα για σας. Το Sony HX400V διαθέτει φακό ZEISS με εκπληκτικό οπτικό ζουμ 50x. Αυτό συμβαδίζει με πολλούς τηλεφακούς υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει επίσης έναν εντυπωσιακό αισθητήρα 20,4 megapixel ιδανικό για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς και εγγραφή βίντεο Full HD (1080p). Η συνδεσιμότητα WiFi και NFC σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα τις εικόνες σας με το τηλέφωνο ή τα κοινωνικά σας μέσα. Χρησιμοποιήστε τα ίδια πρωτόκολλα για τη λήψη ή τη σύνδεση με τις αγαπημένες σας εφαρμογές φωτογραφικής μηχανής. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης κλειδώματος σας επιτρέπει να κλειδώνετε σε συγκεκριμένα σημεία εστίασης για ευκολότερη λήψη και η λειτουργία Motion-Shot Video εντοπίζει τα θέματα σας στην οθόνη LCD για να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα οπτικά εφέ. Το HX400V είναι αρκετά ακριβό για σταθερό φακό και βολή, αλλά είναι από τα καλύτερα που μπορείτε να πάρετε.

Το Nikon W300 είναι αδιάβροχο, αδιάβροχο, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, το οποίο θα πρέπει να σώσει τους ιδιοκτήτες κατά τη λήψη της φωτογραφικής μηχανής στην άγρια ​​φύση. Μπορεί να τραβήξει εξαιρετική φωτογραφία και εξαιρετικά βίντεο 4K ultra HD, βίντεο με χρονομετρημένη ταχύτητα, βίντεο εξαιρετικής απόληξης και ακόμη και μουσικά σύνολα. Η φωτογραφική μηχανή 16 megapixel περιλαμβάνει οπτικό ζουμ 5x για να ξεκουραστεί και να είναι προσωπική με τη δράση, ενώ ο φακός ζουμ f / 2.8 NIKKOR μπορεί να τραβήξει γρήγορα κινούμενα αντικείμενα χωρίς να ξεπεράσει το ρυθμό.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας μακροεντολών μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και πιο προσωπική, ακόμα και με αντικείμενα που έχουν μήκος εκατοστά. Ο ελαφρύς κατασκευαστής του W300 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργεί με το ένα χέρι από την πολύ μεγάλη λαβή του. Η κάμερα διαθέτει επίσης GPS, eCompass, Wi-Fi, Bluetooth, υψομετρητή και μετρητή βάθους.

Αδιάβροχη έως 50 πόδια και ανθεκτική σε θραύση έως 220 λίβρες, η αδιάβροχη κάμερα Olympus TG-5 και ο αισθητήρας εικόνας υψηλής ταχύτητας 12 megapixel προσφέρουν εξαιρετική φωτογράφηση χαμηλού φωτισμού. Ο φακός f / 2.0 συνδυάζεται με τον επεξεργαστή εικόνας TruePic VIII για να τραβήξει γρήγορα κινούμενα θέματα και φωτογραφία δράσης (μετράτε τις φωτογραφίες σας να φαίνονται χωρίς θόλωση). Υπάρχει ακόμα κάτι για τους ανεμιστήρες φωτογραφίας RAW, καθώς το TG-5 αντιμετωπίζει λήψεις έως και 20fps με λειτουργία pro capture, οπότε ποτέ δεν θα χάσετε ξανά αυτό το shot once-in-a-life. Η αντιμετώπιση προβλημάτων χαμηλού φωτισμού είναι εύκολη, χάρη στον εξειδικευμένο επεξεργαστή True Pic VIII που αυξάνει το δυναμικό εύρος και φέρνει επιπλέον φως για εξαιρετικό αποτέλεσμα εικόνας.

Η καταγραφή του βίντεο 4K είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό για το TG-5. Μπορεί να τραβήξει βίντεο Full HD σε αργή κίνηση σε βίντεο 120fps ή 4K, για τη δημιουργία βίντεο μικρού χρονικού διαστήματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για μέρες και νύχτες σε ακραία περιβάλλοντα, η φιλική προς το γάντι λειτουργία του TG-5 είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. Η κάμερα διαθέτει επίσης δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi και GPS για εύκολη αναγνώριση του τόπου λήψης των εικόνων και ταυτόχρονης μεταφοράς τους σε ένα smartphone ή υπολογιστή.

Το GoPro έχει ξεσηκώσει τον τρόπο με τον οποίο οι αθλητές καταγράφουν τις υπαίθριες περιπέτειές τους. Πηγαίνουν οι ποδοσφαιρικοί κάμερες σκιέρ που χρησιμοποίησαν οι κάμερες για να καταγράψουν τις διαδρομές τους στη δεκαετία του ογδόντα. Οι ακραίοι αθλητές μπορούν τώρα να διατηρήσουν τη δόξα τους σε εκπληκτικές 4K βίντεο και 12MP φωτογραφίες με το GoPro. Και αν πετάτε από ένα ελικόπτερο στις Άλπεις ή απλά θέλετε να διατηρήσετε τη μνήμη της επόμενης ποδηλασίας σας, ο HERO5 που είναι εξοπλισμένος με το GPS είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε.

Η φωτογραφική μηχανή είναι ανθεκτική και αδιάβροχη έως 33 πόδια, λειτουργεί με φωνητικό έλεγχο και μπορεί να φορτώνει αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο απευθείας στο νέφος από οπουδήποτε στη Γη. Υπάρχουν πλέον πάνω από 30 αναρτήσεις για την καλύτερη καταγραφή των εκμεταλλεύσεών σας σε κάθε άθλημα, από την κατάδυση έως τη σνόουμπορντ. Αλλά δεν χρειάζεται να έχετε το HERO5 τοποθετημένο στο κεφάλι σας για να το χρησιμοποιήσετε. Η απλή λήψη με ένα κουμπί σας επιτρέπει να προσαρμόζετε φωτογραφίες, να τα βλέπετε στην οθόνη δύο ιντσών και να σύρετε την κάμερα πίσω στην τσέπη σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .