Πού να αγοράσετε μια ψηφιακή βιντεοκάμερα

Όταν έρχεται χρόνος να αγοράσετε μια ψηφιακή βιντεοκάμερα, έχετε πολλές επιλογές αγορών. Περισσότερο από ότι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε στην αρχή. Εδώ είναι μερικές δυνατότητες για να εξερευνήσετε.

Online

Οι έμποροι στο διαδίκτυο, όπως το Amazon.com και το Buy.com, έχουν μια τεράστια, εικονική αποθήκη βιντεοκάμερας. Τα σχόλια των χρηστών μπορούν συχνά να παρέχουν μια χρήσιμη ένδειξη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι απολαμβάνουν (ή δεν απολαμβάνουν) την εν λόγω βιντεοκάμερα. Οι συγκριτικές μηχανές αγορών μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη διαθέσιμη διαδικτυακή τιμή για μια συγκεκριμένη βιντεοκάμερα.

Από την άλλη πλευρά, αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη βιντεοκάμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου και όχι προσωπικά. Εάν υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα, θα έχετε την ταλαιπωρία να χρειάζεται να επανασυσκευάσετε και να στείλετε ταχυδρομικά τη μονάδα πίσω.

Μαζικοί Εμπόροι

Θα βρείτε συχνά τις καλύτερες τιμές της βιντεοκάμερας σε μεγάλους εμπόρους λιανικής πώλησης όπως οι Wal-Mart και Target, απλά μην πηγαίνετε σε μια μαζική αλυσίδα εμπόρων με οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την τεχνολογία βιντεοκάμερας. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν συνεργάτη πωλήσεων, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα έχουν τις απαντήσεις. Αν θέλετε να ψωνίσετε αυτούς τους λιανοπωλητές για τις καλύτερες τιμές, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας πρώτα και γνωρίζετε με ακρίβεια το μοντέλο της βιντεοκάμερας που αναζητάτε.

Δείτε αυτό το άρθρο για το τι πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά μιας ψηφιακής βιντεοκάμερας.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών όπως το Best Buy θα έχουν μια ωραία επιλογή και αρκετά επιθετικές τιμές στις περισσότερες βιντεοκάμερες. Οι πιθανότητες είναι οι συνεργάτες πωλήσεων να είναι πιο εύκολα διαθέσιμες και πιο ενημερωμένες από αυτές που θα βρείτε σε έναν μαζικό έμπορο. Υπάρχει επίσης μια υγιή ποικιλία αξεσουάρ βιντεοκάμερας, όπως κενά μέσα, τρίποδα, καυστήρες DVD και εξωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Φωτογραφικό εξειδικευμένο κατάστημα

Τα καταστήματα όπως τα κέντρα φωτογραφικών μηχανών Ritz, η B & H (στη Νέα Υόρκη) ή οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα φωτογραφιών θα έχουν τους πιο έμπειρους πωλητές γύρω. Θα έχουν μια πολύ ευρεία επιλογή προϊόντων, την καλύτερη επιλογή αξεσουάρ και άφθονες ευκαιρίες για να αποκτήσουν ένα hands-on demo και να θέσουν ερωτήσεις. Μπορεί να μην βρείτε την καλύτερη τιμή σε ένα κατάστημα ειδών, αλλά καταλαβαίνω αγοραστές οπλισμένοι με ανταγωνιστικές τιμές σε απευθείας σύνδεση μπορεί να είναι σε θέση να παζαρεύουν.

Όποια επιλογή και αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα χέρια σας σε οποιαδήποτε βιντεοκάμερα που θέλετε να αγοράσετε, πριν αγοράσετε. Ακόμα και αν ψωνίζετε online, δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα hands-on demo για να εξοικειωθείτε πλήρως με την αίσθηση και τα χαρακτηριστικά μιας βιντεοκάμερας.