Οδηγίες για έναν νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook.com είναι γρήγορο, εύκολο και δωρεάν.

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει έναν λογαριασμό Microsoft στο παρελθόν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ίδια διαπιστευτήρια για έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook.com. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Microsoft, χρειάζονται λίγα λεπτά για να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό στο Outlook.com. Με έναν δωρεάν λογαριασμό Outlook.com, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο email, το ημερολόγιο, τις εργασίες και τις επαφές σας από οπουδήποτε και αν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Πώς να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com

Όταν είστε έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο δωρεάν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com:

  1. Μεταβείτε στην οθόνη εγγραφής του Outlook.com στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού στο επάνω μέρος της οθόνης.
  2. Καταχωρίστε τα ονόματα και τα επώνυμά σας στα παρεχόμενα πεδία.
  3. Εισαγάγετε το προτιμώμενο όνομα χρήστη σας - το τμήμα της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έρχεται πριν από την @ outlook.com.
  4. Κάντε κλικ στο βέλος στην άκρα δεξιά του πεδίου ονόματος χρήστη για να αλλάξετε τον τομέα από την προεπιλεγμένη outlook.com στο hotmail.com εάν προτιμάτε μια διεύθυνση Hotmail.
  5. Εισαγάγετε και εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης που προτιμάτε. Επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης που είναι εύκολο να ανακαλέσετε και είναι δύσκολο για κάποιον άλλον να μαντέψει.
  6. Εισαγάγετε τα γενέθλιά σας στο παρεχόμενο πεδίο και κάντε μια προαιρετική επιλογή φύλου, αν θέλετε να συμπεριλάβετε αυτές τις πληροφορίες.
  7. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , την οποία χρησιμοποιεί η Microsoft για να διατηρήσει τον λογαριασμό σας ασφαλή.
  8. Καταχωρίστε τους χαρακτήρες από την εικόνα CAPTCHA .
  9. Κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού .

Τώρα μπορείτε να ανοίξετε τον νέο σας λογαριασμό Outlook.com στον ιστό ή να το ρυθμίσετε για πρόσβαση σε προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε υπολογιστές και κινητές συσκευές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεται μόνο να καταχωρίσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com και τον κωδικό πρόσβασής σας για να ρυθμίσετε την πρόσβαση στα μηνύματά σας σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε μια εφαρμογή για κινητές συσκευές.

Χαρακτηριστικά του Outlook.com

Ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com προσφέρει όλες τις δυνατότητες που περιμένετε από έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός από:

Το Outlook προσθέτει επίσης δρομολόγια ταξιδιού και σχέδια πτήσεων από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ημερολόγιό σας. Προσθέτει αρχεία από το Google Drive , το Dropbox , το OneDrive και το Box. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα αρχεία του Office ακριβώς στα εισερχόμενά σας.

Εφαρμογές για κινητά του Outlook

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο λογαριασμό Outlook.com στις κινητές συσκευές σας κατεβάζοντας τις δωρεάν εφαρμογές του Microsoft Outlook για Android και iOS . Το Outlook.com είναι ενσωματωμένο σε οποιοδήποτε τηλέφωνο των Windows 10 . Οι εφαρμογές για κινητά περιλαμβάνουν τις περισσότερες από τις διαθέσιμες λειτουργίες με τον δωρεάν ηλεκτρονικό λογαριασμό Outlook.com, όπως εστιάζεται στα inbox, δυνατότητα κοινής χρήσης, σύρετε για να διαγράψετε και να αρχειοθετήσετε μηνύματα και ισχυρή αναζήτηση.

Μπορείτε να προβάλετε και να επισυνάψετε αρχεία από το OneDrive, Dropbox και άλλες υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας.

Το Outlook.com εναντίον του Hotmail.com

Η Microsoft αγόρασε το Hotmail το 1996. Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πέρασε από διάφορες αλλαγές ονόματος, όπως το MSN Hotmail και το Windows Live Hotmail. Η τελευταία έκδοση του Hotmail κυκλοφόρησε το 2011. Το Outlook.com αντικατέστησε το Hotmail το 2013. Εκείνη την εποχή δόθηκε στους χρήστες του Hotmail η δυνατότητα να διατηρούν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail και να τις χρησιμοποιούν με το Outlook.com. Είναι ακόμα δυνατό να αποκτήσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail.com όταν περνάτε από τη διαδικασία εγγραφής του Outlook.com.

Τι είναι το Premium Outlook;

Το Premium Outlook ήταν μια αυτόνομη εκδοχή αμοιβής premium του Outlook. Η Microsoft διέκοψε το Premium Outlook στα τέλη του 2017, αλλά πρόσθεσε χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας στο Outlook που περιλαμβάνεται στο Office 365 .

Όποιος εγγράφεται στα πακέτα λογισμικού Office 365 Home ή Office 365 της Microsoft λαμβάνει το Outlook με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας ως μέρος του πακέτου εφαρμογής. Οφέλη που είναι ανώτερα από αυτά μιας δωρεάν ηλεκτρονικής διεύθυνσης Outlook.com περιλαμβάνουν: