Πώς να ρυθμίσετε μια αυτόματη απάντηση διακοπών στο AIM Mail ή στο AOL Mail

Αφήστε τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι είστε μακριά

Ενώ η υπηρεσία μηνυμάτων γνωστή ως AIM διακόπτεται από τις 15 Δεκεμβρίου 2017, τόσο το AIM Mail όσο και το AOL Mail εξακολουθούν να είναι ισχυρά, προσφέροντας πολλά χαρακτηριστικά που συγκρατούν το Gmail, το Outlook και άλλους μεγάλους παίκτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μεταξύ αυτών των δυνατοτήτων είναι η επιλογή αυτόματης απάντησης - μια εξαιρετική λύση για εκείνες τις στιγμές που δεν θα ελέγχετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο στο συνηθισμένο χρονοδιάγραμμά σας.

Όταν είναι ενεργοποιημένη, η αυτόματη απάντησή σας θα σβήσει, απαντώντας σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε σε εσάς για να ενημερώσετε τον αποστολέα σχετικά με την απουσία σας, την προγραμματισμένη επιστροφή ή οποιαδήποτε άλλα στοιχεία που θέλετε να συμπεριλάβετε. Αφού ρυθμίσετε και ενεργοποιήσετε το μήνυμα αυτόματης απάντησης, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. οι αποστολείς θα λάβουν αυτόματα. Εάν λάβετε περισσότερα από ένα μηνύματα από το ίδιο άτομο ενώ βρίσκεστε μακριά, η αυτόματη απάντηση θα σβήσει μόνο για το πρώτο μήνυμα. Αυτό εμποδίζει τα εισερχόμενα του αποστολέα να είναι συγκλονισμένα με τα μακριά μηνύματά σας.

Ρυθμίστε τις παραμέτρους του AOL Mail και του AIM Mail για να απαντήσετε αυτόματα

Για να δημιουργήσετε έναν αυτόματο ανταποκριτή εκτός γραφείου στο AOL Mail που ενημερώνει τους αποστολείς σχετικά με την προσωρινή απουσία σας:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας AOL.
  2. Κάντε κλικ στο μενού Mail .
  3. Επιλέξτε το μήνυμα Ορισμός μηνύματος ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  4. Επιλέξτε από το μενού που εμφανίζεται:
    • Γεια σας, δεν είμαι διαθέσιμος για να διαβάσω το μήνυμά σας αυτή τη στιγμή. Αυτό θα στείλει το μήνυμα Mail Away χρησιμοποιώντας το κείμενο που έχετε επιλέξει ως προεπιλογή.
    • Γεια σας, είμαι μακριά μέχρι [ημερομηνία] και δεν μπορώ να διαβάσω το μήνυμά σας. Αυτή είναι μια καλή επιλογή αν γνωρίζετε πότε θα επιστρέψετε. Απλά προσθέστε την ημερομηνία της επιστροφής σας.
    • Προσαρμοσμένη για να δημιουργήσετε τη δική σας απάντηση εκτός γραφείου. Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνετε εξαρτώνται από εσάς, κάνοντας αυτή την επιλογή πολύ ευέλικτη. Για παράδειγμα, μπορείτε να αφήσετε πληροφορίες για την τοποθεσία για την οικογένεια και τους φίλους σας ή να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας εάν θα διαβάσετε το μήνυμα όταν επιστρέψετε ή εάν θέλετε να μεταφέρετε τα μηνύματα μετά την ημερομηνία επιστροφής.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί X.

Απενεργοποιήστε την αυτόματη απάντηση

Οταν επιστρέψεις:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
  2. Κάντε κλικ στο μενού Mail .
  3. Επιλέξτε το μήνυμα Ορισμός μηνύματος ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  4. Επιλέξτε Μηνύματα μακριά από το ταχυδρομείο .