Οι 25 καλύτερες ελεύθερες «πρέπει να έχουν» iPad εφαρμογές

Έχετε το iPad σας και τώρα είστε έτοιμοι να γεμίσετε με εξαιρετικές εφαρμογές. Αλλά τι πρέπει να κατεβάσετε; Το μόνο μειονέκτημα της κατοχής του πιο δημοφιλούς καταστήματος εφαρμογών στον πλανήτη είναι ότι μερικές πραγματικά μεγάλες εφαρμογές μπορεί να χαθούν σε μια θάλασσα δυνατοτήτων. Θα καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα από τις καλύτερες εφαρμογές στο κατάστημα εφαρμογών, οπότε δεν έχει σημασία το ενδιαφέρον σας, θα μπορείτε να βρείτε μερικές εξαιρετικές εφαρμογές για να ξεκινήσετε.

Εξακολουθείτε να είστε σίγουροι για το πώς λειτουργεί ολόκληρη η διαδικασία αποθήκευσης εφαρμογών; Πάρτε ένα γρήγορο μάθημα για τη λήψη εφαρμογών .

Κροτάλισμα

franckreporter / E + / Getty Images

Μετακίνηση μέσω Netflix και Hulu Plus , υπάρχει μια νέα καλύτερη εφαρμογή ταινιών στην πόλη. Το Crackle όχι μόνο παρέχει εξαιρετικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με μια διασύνδεση που ανέρχεται στο Hulu Plus και ξεπερνά αυτή που βρίσκεται στην εφαρμογή Netflix, αλλά το κάνει ως δωρεάν λήψη χωρίς κόστος συνδρομής. Αυτό είναι σωστό: δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτός είναι ίσως ο ίδιος ο ορισμός μιας εφαρμογής που πρέπει να έχει και σίγουρα την καθιστά μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές στο App Store. Περισσότερο "

δουλεύω

Η Apple άρχισε να διανέμει τη σουίτα iWork για εφαρμογές γραφείου σε όσους αγόραζαν ένα νέο iPad ή iPhone μετά την κυκλοφορία του iPhone 5S στα τέλη του 2013. Το μεγάλο μέρος για αυτή τη συμφωνία είναι ότι δεν χρειάζεται καν να αγοράσετε την iPad τελευταίας γενιάς, Απλά πρέπει να αγοράσετε ένα νέο iPad. Η σουίτα iWork περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή κειμένου (Σελίδες), υπολογιστικό φύλλο (Αριθμοί) και λογισμικό παρουσίασης (Keynote).

Πώς στοιβάζονται στο Microsoft Office; Η σουίτα iWork δεν είναι τόσο πλήρης όσο το Microsoft Office, αλλά δεν είναι εξίσου φουσκωμένο. Οι περισσότεροι από εμάς δεν χρειάζονται όλα τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που συσκευάζονται με τον επεξεργαστή κειμένου ή το υπολογιστικό φύλλο, και για εμάς, το iWork είναι τέλειο. Περισσότερο "

Facebook

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook τέλεια από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του iPad, αλλά για να έχετε την καλύτερη εμπειρία, θα πρέπει να κάνετε λήψη της επίσημης εφαρμογής. Και αν θέλετε να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, πρέπει επίσης να συνδέσετε το iPad στο Facebook . Αυτό γίνεται στις ρυθμίσεις του iPad και θα σας επιτρέψει να πατήσετε το κουμπί Κοινή χρήση στις Φωτογραφίες και να στείλετε μια εικόνα στο Facebook. Μπορείτε επίσης να στείλετε συνδέσμους ιστού από το Safari, να ενημερώσετε την κατάστασή σας χρησιμοποιώντας το Siri και άλλα κομψά κόλπα. Περισσότερο "

Χάρτες Google

Όταν η Apple αντικατέστησε τους Χάρτες Google με τη δική της εφαρμογή Χάρτες, δημιούργησε μια τέτοια αντίδραση που ο Tim Cook απολογία. Οι χάρτες Apple έχουν προχωρήσει πολύ από την αρχική κυκλοφορία τους, αλλά πολλοί εξακολουθούν να προτιμούν τους Χάρτες Google. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας σαν GPS ή απλώς να χαράξετε τη διαδρομή σας πριν μπείτε στο αυτοκίνητο, οι Χάρτες Google είναι σίγουρα μία από τις εφαρμογές που πρέπει να έχετε στο App Store. Η εφαρμογή Χάρτες της Apple θα κερδίσει σίγουρα το βραβείο για το πιο όμορφο, από τους Χάρτες Google εξακολουθεί να είναι το πιο λειτουργικό. Περισσότερο "

Evernote

Το Evernote λειτουργεί παρόμοια με την εφαρμογή Notes που συνοδεύει το iPad, αλλά περιλαμβάνει μια σειρά από υπερφορτωμένες λειτουργίες. Το Evernote είναι βασισμένο στο σύννεφο, οπότε συνδέεστε στον λογαριασμό σας για να ανακτήσετε τις σημειώσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας, το iPad ή ακόμα και τη συσκευή Android. Μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις και λίστες εργασιών, να τις στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον λογαριασμό σας Evernote και να τις οργανώσετε με ετικέτες. Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για λήψη σημειώσεων; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές . Περισσότερο "

Πανδώρα

Μέχρι στιγμής, έχουμε βιβλία, ταινίες και τηλεόραση ανάμεσα στις εφαρμογές iPad που πρέπει να διαθέτουμε, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε τη μουσική. Το Pandora για το iPad είναι απλό και κομψό, προσφέροντας την ευελιξία του ιστότοπου χωρίς υπερβολική ακαταστασία και επιτρέποντάς σας να παίζετε τη μουσική στο παρασκήνιο ενώ κάνετε άλλα πράγματα. Όταν συνδυάζετε την Pandora με τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το Home Sharing για να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη μουσική σας συλλογή, είναι εύκολο να δείτε πώς το iPad μπορεί να αντικαταστήσει το στερεοφωνικό σας σπίτι. Η Pandora είναι εύκολα μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές για το iPad. Και (όπως και το υπόλοιπο της λίστας) είναι δωρεάν. Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ραδιόφωνο Pandora. Περισσότερο "

Ούρλιασμα

Βαρεθήκατε με τα ίδια παλιά εστιατόρια; Θέλετε να βρείτε κάτι νέο; Δεν υπάρχει τίποτα σαν το Yelp για να βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια γύρω σας. Σε συνδυασμό με ένα μεγάλο ακροατήριο κριτικών, δεν θα μάθετε μόνο ποια εστιατόρια βρίσκονται κοντά, αλλά θα μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα. Και για τα περισσότερα εστιατόρια, μπορείτε να πάρετε ακόμη μια ματιά στο μενού.

Το Yelp λειτουργεί επίσης για σχεδόν οποιοδήποτε άλλο είδος επιχείρησης, ώστε να μπορείτε να βρείτε ένα στεγνό καθάρισμα ή ένα συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων. Έχετε μια κακή εμπειρία κάπου; Μπορείτε να πείτε σε όλους τους άλλους για το Yelp. Δεν μπορεί να διαγράψει την εμπειρία, αλλά συνήθως σας κάνει να αισθανθείτε λίγο καλύτερα για αυτό. Περισσότερο "

Dropbox

Το Dropbox είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λάβετε 2 GB ελεύθερης αποθήκευσης στο iPad σας. Αυτή η λύση αποθήκευσης που βασίζεται σε νέφος σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε εύκολα αρχεία μεταξύ των συσκευών σας, οπότε αν θέλετε έναν εύκολο τρόπο μεταφοράς φωτογραφιών από το iPad σας στον υπολογιστή σας χωρίς να ενοχλείτε με καλώδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dropbox. Και αν έχετε πολλά έγγραφα στον υπολογιστή σας που θέλετε να έχετε πρόσβαση από το iPad σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dropbox για να τα αποθηκεύσετε. Πώς να ρυθμίσετε το Dropbox στο iPad

Το Dropbox λειτουργεί με τις περισσότερες συσκευές, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να μοιράζεστε αρχεία μεταξύ του υπολογιστή σας και του φορητού σας υπολογιστή, του φορητού σας υπολογιστή και του iPad ή του iPad και του iPhone σας. Και είναι μια πιο εξελιγμένη και πιο εύκολη στη χρήση λύση από το iCloud Drive μόλις το ξεκινήσετε. Περισσότερο "

iLife

Η σουίτα iLife περιλαμβάνει Garage Band, iPhoto και iMovie. Παρόμοια με το iWork, η Apple έκανε τις εφαρμογές iLife δωρεάν για όσους αγόρασαν ένα νέο iPad μετά την κυκλοφορία του iPhone 5S. Το Garage Band είναι ένα στούντιο μουσικής που περιλαμβάνει μερικά εικονικά όργανα, ώστε να μπορείτε να παίζετε μαζί του και να τα καταγράφετε μαζί του. Το iPhoto θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο iPad σας και το iMovie είναι ένα πακέτο επεξεργασίας βίντεο που περιλαμβάνει μια σειρά προτύπων, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον εαυτό σας σε ένα τρέιλερ για μια ταινία, αν θέλετε.

Η εφαρμογή καλωδιακής τηλεόρασής σας

Θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad σας; Κανένα πρόβλημα. Παρόλο που πηγές όπως το Netflix και το Hulu Plus προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, ίσως έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε περισσότερο από αυτό και να πάρετε ζωντανή τηλεόραση στο iPad σας.

Πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλωδιακής έχουν μια λύση iPad που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε μερικά από τα αγαπημένα σας σταθμούς. Και μιλώντας για αυτούς τους σταθμούς, πολλοί από αυτούς έχουν και εφαρμογές. Συνήθως θα χρειαστεί να πιστοποιήσετε την συνδρομή σας μέσω της σύνδεσης στο δικτυακό τόπο της εταιρείας καλωδιακής τηλεόρασης, αλλά μόλις το εγκαταστήσετε, μπορείτε να προβάλλετε εκπομπές κατά παραγγελία και μερικές φορές ακόμη και να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση.

Μάθετε περισσότερους τρόπους για να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad. Περισσότερο "

IMDB

Εάν το iPad είναι η τελική συσκευή πατάτας καναπέδων, το IMDB είναι η απόλυτη εφαρμογή πατάτας στον καναπέ. Με πρόσβαση στην Βάση δεδομένων ταινιών Internet, ποτέ δεν θα μείνει αναρωτιέστε γιατί το πρόσωπο ενός ηθοποιού μοιάζει γνωστό ή ποιες άλλες ταινίες έγιναν από έναν συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Και θα γίνετε γρήγορα ένας άσσος σε έξι βαθμούς του Kevin Bacon. Περισσότερο "

YouTube

Όπως και με τους Χάρτες Google, το YouTube αποτελούσε μία από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές στο iPad. Αλλά όταν η Apple είχε ξεσπάσει με την Google, το YouTube εξαφανίστηκε. Η εφαρμογή YouTube είναι ιδανική για όσους θέλουν μια εμπειρία που βασίζεται σε εφαρμογές κατά την περιήγηση στο YouTube. Η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει επίσης μια εξωτερική συσκευή αναπαραγωγής για βίντεο YouTube, οπότε αν περιηγηθείτε στο YouTube στο πρόγραμμα περιήγησης Safari, θα ανοίξουν βίντεο στην εφαρμογή YouTube. Περισσότερο "

Flipboard

Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε την κοινωνική σας εμπειρία σε ένα διαδραστικό περιοδικό; Το Flipboard συνδέει το Facebook, το Twitter, το Flickr και άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης με παραδοσιακές ειδήσεις και περιοδικά, όπως το CNN και το Sports Illustrated, για να δημιουργήσετε ένα περιοδικό προσαρμοσμένο στη δική σας κοινωνική εμπειρία. Αν νομίζετε ότι το Facebook είναι δροσερό ή το Twitter είναι ενημερωτικό, θα πρέπει να δείτε το μετατρεπόμενο σε περιοδικό. Περισσότερο "

Ookla Speedtest

Το Speedtest σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τη συνολική ταχύτητα της σύνδεσης στο Internet που μετράται σε megabits ανά δευτερόλεπτο (Mbps). Παρόλο που μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που μόνο ένα techno-geek θα ήθελε στο iPad τους, είναι πραγματικά πολύ βολικό για κανέναν, ειδικά αν έχετε μια περιοχή του σπιτιού όπου δεν έχετε καλό σήμα Wi-Fi. Το Speedtest θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσο κακό είναι η σύνδεσή σας και να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε λύσεις .

Οι πραγματικοί αριθμοί θα διαφέρουν ανάλογα με την τελική ταχύτητα της σύνδεσης στο Internet. Πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες έχουν συνδέσεις ικανές από 25 έως 50 Mbps ή ακόμα πιο γρήγορα. Χρειάζεται γενικά περίπου 8-12 Mbps για να μεταδώσετε μια ταινία HD χωρίς να πάρετε πολλές διακοπές, αν και το 15+ είναι ιδανικό. Περισσότερο "

ΗΠΑ σήμερα

Αν χρειαστεί να διορθώσετε τα νέα σας, το USA Today είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ειδήσεων στο κατάστημα εφαρμογών. Και όχι μόνο παίρνετε δωρεάν δόση καθημερινών ειδήσεων, αλλά και καθημερινό σταυρόλεξο. Προτιμάτε τα νέα σας να είναι πιο οπτικά; Η εφαρμογή iPad του CNN είναι κατασκευασμένη για εσάς. Και για όσους αγαπούν τις ειδήσεις από όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές, η Fluent News κάνει σπουδαία δουλειά να φέρνει μαζί ένα αχνιστό τροφοδοτικό ειδήσεων σε μια απλοποιημένη εφαρμογή.

Το ΚΡΕΜΜΥΔΙ

Τώρα που έχουμε τα νέα σας μακριά, είναι καιρός να φτάσετε στα σημαντικά πράγματα: ψεύτικα νέα. Η πρόσφατα κυκλοφορήσει εφαρμογή του κρεμμυδιού είναι εξίσου αστεία όπως θα περιμένατε, συνδυάζοντας ένα στυλ εφημερίδας με μια σειρά από ξεκαρδιστικά βίντεο. Το κρεμμύδι είναι σίγουρα η πιο αστεία εφαρμογή στο κατάστημα εφαρμογών.

Dictionary.com

Έχουμε καλύψει ψυχαγωγία, νέα και κοινωνική εμπειρία, αλλά το iPad μπορεί επίσης να είναι αρκετά εκπαιδευτικό. Το Dictionary.com θα σας δώσει ένα από τα καλύτερα ηλεκτρονικά λεξικά χωρίς να πληρώσετε το υψηλό κόστος ενός πραγματικού λεξικού, το οποίο θα μπορούσε να κοστίσει πάνω από $ 25. Μαζί με το λεξικό έρχεται ένας Θησαυρός και ένας Λόγος της Ημέρας. Θα λάβετε επίσης φωνητικές προφορές για κάθε λέξη, έτσι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το λέτε σωστό. Περισσότερο "

iHeartRadio

Η Pandora μπορεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή μουσικής για τη δημιουργία των δικών σας ραδιοφωνικών σταθμών, αλλά δεν θα σας βοηθήσει να ακούσετε πραγματικούς σταθμούς. Το iHeartRadio είναι ένας συνδυασμός και των δύο, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους σταθμούς βασισμένους σε μια αγαπημένη μπάντα ή παίζοντας πραγματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο. Γιατί λοιπόν δεν υπάρχει λίστα πριν από την Πανδώρα; Ενώ αυτή η λίστα δεν είναι σε απόλυτη σειρά, δεν υπάρχει συζήτηση ότι η Pandora είναι μεγάλη για τη δημιουργία προσαρμοσμένων ραδιοφωνικών σταθμών και την εξεύρεση παρόμοιας μουσικής με βάση τις εισόδους σας. Αλλά με την ικανότητα του iHeartRadio να ακούει πραγματικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, οποιοσδήποτε λάτρης της μουσικής θα αγαπά να έχει εγκαταστήσει και τα δύο.

Επικεφαλής

Μας αρέσει να μαγειρεύω; Το iPad είναι ένας εύχρηστος βοηθός στην κουζίνα και μπορείτε να κατεβάσετε το Epicurious, το οποίο είναι γεμάτο με πάνω από 30.000 συνταγές. Αυτό είναι αρκετές συνταγές για να έχετε τρία γεύματα την ημέρα για πάνω από 27 χρόνια. Και θα σας κοστίσει ένα μεγάλο σύνολο από μια λήψη. Για όλους τους μάγειρες εκεί έξω, το Epicurious είναι από τις εξαιρετικές εφαρμογές που υπάρχουν στο κατάστημα εφαρμογών. Περισσότερο "

Υπολογιστής HD Pro δωρεάν

Η αξιόπιστη αριθμομηχανή είναι από καιρό ένα από εκείνα τα εργαλεία που σχεδόν όλοι χρειάζονται από καιρό σε καιρό, και αυτή η δωρεάν εφαρμογή αριθμομηχανής κάνει μεγάλη δουλειά να μεταφράσει αυτό στο iPad σας. Η εφαρμογή διαθέτει τόσο μια τυπική λειτουργία, η οποία είναι ιδανική για απλούς υπολογισμούς, και μια επιστημονική λειτουργία, η οποία είναι μεγάλη αν παίρνετε μια προηγμένη τάξη μαθηματικών. Περισσότερο "

Νομισματοκοπείο προσωπικής χρηματοδότησης

Το νομισματοκοπείο είναι η καλύτερη εφαρμογή για προσωπική χρηματοδότηση και προϋπολογισμό που διατίθεται στο iPad. Το Νομισματοκοπείο θα συλλέγει αυτόματα τα δεδομένα από τους λογαριασμούς σας και θα τα βάζει σε εύχρηστες ομάδες, όπως το σπάσιμο των δαπανών σας στα τρόφιμα, το φυσικό αέριο, το μίσθωμα κλπ. Αυτό καθιστά ευκολότερο τον καθορισμό των στόχων του προϋπολογισμού και τον προσδιορισμό του πόσο καλά με την προσωπική σας προϋπολογισμός. Θα χρειαστείτε λογαριασμό Mint.com για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, αλλά είναι ελεύθερος να εγγραφείτε. Περισσότερο "

Khan Academy

Η Ακαδημία Khan είναι ένας καλός σύντροφος για κάθε μαθητή, είτε είναι στο κολέγιο, στο γυμνάσιο ή στο γυμνάσιο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει μαθήματα που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και τάξεων. Βοηθά ακόμη και με την προετοιμασία SAT. Αλλά η Ακαδημία Khan δεν είναι μόνο για τους μαθητές. Ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει ως εικονική αίθουσα διδασκαλίας, οπότε αν αγαπάτε να παρακολουθείτε τα κανάλια ιστορίας ή επιστήμης στην τηλεόρασή σας, θα αγαπήσετε να παρακολουθείτε βίντεο ιστορίας και επιστήμης με την ακαδημία Khan. Περισσότερο "

Εκτέλεση του Ναού 2

Και ας μην ξεχάσουμε το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλά μεγάλα δωρεάν παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε στο iPad σας, αλλά αν ψάχνετε για κάτι που συνδυάζει τα μοναδικά χειριστήρια του iPad με ξέφρενη δράση και εθιστικό παιχνίδι, η επιλογή είναι απλή: Temple Run 2 . Η συνέχεια του παιχνιδιού που όρισε πραγματικά το ατελείωτο είδος του δρομέα είναι μια μεγάλη διασκέδαση σε ένα απλό πακέτο. Ψάχνετε κάτι διαφορετικό; Ελέγξτε μερικά από τα άλλα μεγάλα παιχνίδια διαθέσιμα δωρεάν . Περισσότερο "

Μακρινός

Αν είστε κάτοχος μιας Apple TV ή αν μεταφέρετε πολλά μουσικά κομμάτια από το iTunes στον υπολογιστή σας, το Remote είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε. Είναι βασικά ένα τηλεχειριστήριο για την Apple TV, το οποίο είναι εξαιρετικό επειδή το μάλλον μικρό απομακρυσμένο που έρχεται με την Apple TV είναι εύκολο να χάσει. Η εφαρμογή "Απομακρυσμένη" θα σας επιτρέψει επίσης να αναπαράγετε μουσική από τον υπολογιστή σας εάν έχετε φορτώσει το iTunes και είναι ενεργοποιημένο το Home Sharing. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση κατοικίας . Περισσότερο "

FitnessClass

Εάν ξυπνάτε κάθε πρωί έτοιμος να κάνετε κάποια γιόγκα ή τμήμα μιας τετάρτης ώρας κάθε βράδυ για να πάρετε το σκληρό κοιλιακό ρολόι, το FitnessClass είναι η εφαρμογή για εσάς. Διαθέτει μια ολόκληρη σειρά από ρουτίνες άσκησης που διατίθενται είτε ως ενοίκια ή αγορές 30 ημερών, και μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση κάθε ρουτίνας για να δείτε τι παίρνετε για τα χρήματά σας. Για όσους θέλουν να μπερδέψουν τις ρουτίνες τους, αυτή είναι μια μεγάλη εφαρμογή για λήψη. Περισσότερο "