Πώς να στείλετε ένα μήνυμα ανώνυμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανώνυμα επειδή, για παράδειγμα, φοβάστε ότι οι απόψεις σας δεν θα εκτιμηθούν από το αφεντικό σας; Όταν εκφράζετε την άποψή σας δημόσια - κριτικά σημαντική υπό ευνοϊκότερες συνθήκες - είναι ανθυγιεινή, η ανωνυμία γίνεται ζωτική.

Απόκρυψη πίσω από τα Remailers για την ανωνυμία

Για να στείλετε ένα ανώνυμο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιείτε ένα remailer. ένα remailer στέλνει το μήνυμά σας στον τελικό παραλήπτη και αφαιρεί όλα τα ίχνη σε εσάς, τον αρχικό αποστολέα.

Δεδομένου ότι το remailer γνωρίζει από πού προέρχεται το μήνυμα καθώς και τον παραλήπτη (συν το περιεχόμενο του μηνύματός σας, αν δεν είναι κρυπτογραφημένο ), η ανωνυμία που παρέχεται με την χρησιμοποίηση ενός remailer δεν είναι αεροστεγής.

Εάν βάζετε δύο ή περισσότερα remailers σε μια αλυσίδα και στέλνετε το μήνυμα σε κρυπτογραφημένη μορφή, ωστόσο, μπορείτε να φτάσετε σε πολύ υψηλό βαθμό ανωνυμίας, αφού κανένα υπόλοιπο δεν γνωρίζει τόσο τον αποστολέα όσο και τον παραλήπτη.

Είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια εναλλακτική λύση;

Σκεφτείτε ότι όλη αυτή η αλυσιδωτή αναδιάταξη δεν αξίζει τον κόπο για τις ανάγκες ανωνυμίας σας;

Ξανασκέψου το.

Οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω διαδικτύου (ειδικά αυτές όπως το ProtonMail που δεν συλλέγουν πολλά δεδομένα χρήστη, κρυπτογραφούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από προεπιλογή και βρίσκονται σε ένα νομικό περιβάλλον που καθιστά πιθανό να αναλάβει ένα φιλικό προς το περιβάλλον κλίμα για τουλάχιστον το εγγύς μέλλον) βασικό επίπεδο ανωνυμίας. Ακόμα κι αν στέλνετε από τη διεύθυνση σας woodlarksulfur@gmail.com που δημιουργήθηκε πρόσφατα, αυτό μπορεί να είναι αρκετά αθώο.

Αποστολή μηνύματος ανώνυμου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να στείλετε ένα ανώνυμο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: