Επιλογές και ρυθμίσεις ιστού του Yahoo Messenger

01 από 05

Ρυθμίσεις διαθεσιμότητας ιστού του Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Από τη λίστα επαφών του Yahoo Messenger για το Web , οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τη διαθεσιμότητά τους με το πάτημα ενός ποντικιού! Οι ρυθμίσεις διαθεσιμότητας του Yahoo επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφέρουν το επίπεδο προσοχής που μπορούν να δώσουν στη συνομιλία, οπότε οι επαφές ξέρουν πότε είναι καλύτερο για το μήνυμα.

Οι ρυθμίσεις διαθεσιμότητας του Web Messenger περιλαμβάνουν:

Για να ρυθμίσετε τη διαθεσιμότητά σας, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού διαθεσιμότητας και κάντε κλικ στην κατάλληλη επιλογή. Οι χρήστες που επιλέγουν "Προσαρμοσμένο μήνυμα" θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το δικό τους κείμενο μακριά μηνύματος. Κάντε κλικ στο "Enter" για να ορίσετε το μήνυμα ως διαθεσιμότητα.

02 του 05

Επικοινωνία με το Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Έχετε δυσκολία στην εύρεση μιας επαφής Yahoo Messenger για το Web ; Εισαγάγετε το όνομα οθόνης της επαφής σας στην αναζήτηση επαφών, που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επαφών του Web Messenger του Yahoo Messenger.

Εμφανίζεται μια λίστα σχετικών ονομάτων οθόνης. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο κατάλληλο όνομα οθόνης για να στείλουν ένα μήνυμα άμεσων μηνυμάτων ή ένα δωρεάν κείμενο SMS .

03 του 05

Ρυθμίσεις λίστας επαφών του Yahoo Messenger Web

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.
Το Yahoo Messenger για τους χρήστες του Διαδικτύου μπορεί να οργανώσει τις λίστες επαφών τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους, με βάση πέντε διαθέσιμες ρυθμίσεις, όπως:

04 του 05

Ρυθμίσεις ήχου Web του Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Yahoo Messenger για το Web ; Οι ρυθμίσεις ήχου μπορούν να ρυθμιστούν με ένα κλικ:

Μετακινηθείτε με το ποντίκι στο εικονίδιο του ηχείου και κάντε κλικ για να επιλέξετε μεταξύ ήχου ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Μια σημαντική ρύθμιση για όποιον χρησιμοποιεί το web client του Yahoo Messenger στην εργασία!

05 του 05

Αποσύνδεση Web του Yahoo Messenger

Αναπαραγάγεται με άδεια του Yahoo! Inc. © 2010 Yahoo! Inc.

Ετοιμος να φύγω? Αν χρησιμοποιείτε το Yahoo Messenger για τον Παγκόσμιο Ιστό σε δημόσιο υπολογιστή, όπως στο χώρο εργασίας, στο σχολείο ή στη βιβλιοθήκη, βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει τον πελάτη Web του Yahoo Messenger.

Το κουμπί "Αποσύνδεση" στην επάνω αριστερή γωνία του περιβάλλοντος web client του Yahoo Messenger θα υπογράψει τον λογαριασμό σας έξω από τη συνομιλία και θα προστατεύσει τις επαφές σας από την αποστολή και λήψη μηνυμάτων συνομιλίας από μη εξουσιοδοτημένο χρήστη.