Πώς να χρησιμοποιήσετε το Yahoo Messenger χωρίς να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής

Το Yahoo Messenger, η δημοφιλής υπηρεσία δωρεάν μηνυμάτων, είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή smartphone και ως μέρος του λογισμικού επιφάνειας εργασίας της Yahoo Mail. Για όσους δεν θέλουν να κατεβάσουν μια εφαρμογή για να την χρησιμοποιήσουν, το Yahoo Messenger είναι επίσης διαθέσιμο ως μια εφαρμογή web πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης. Συνδεθείτε με τα ίδια διαπιστευτήρια του Yahoo που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στις άλλες υπηρεσίες της εταιρείας.

01 από 03

Συνδεθείτε στο Yahoo Web Messenger

Yahoo!

Για να ξεκινήσετε το Yahoo Web Messenger:

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Πλοηγηθείτε στο Yahoo Messenger.
  3. Επιλέξτε τον σύνδεσμο στη συγκεκριμένη σελίδα που λέει Ή ξεκινήστε να μιλάτε στον ιστό . Αυτή είναι η οθόνη στην οποία συνδέεστε στο λογαριασμό σας στο Yahoo. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα.
  4. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας, τα οποία ενδέχεται να είναι προπληρωμένα, αν έχετε ήδη συνδεθεί στο Yahoo από αυτόν τον υπολογιστή πριν.

02 του 03

Συζήτηση μέσω του Yahoo Web Messenger

Μόλις συνδεθείτε, θα δείτε μια λίστα επαφών στα αριστερά της οθόνης σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε συγκεκριμένες επαφές χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος της αριστερής πλευράς.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι για να ξεκινήσετε μια συνομιλία. Μπορείτε να προσθέσετε διασκεδαστικά GIF, emoticons ή τις δικές σας φωτογραφίες στη συνομιλία χρησιμοποιώντας τις επιλογές στο κάτω μέρος της οθόνης.

03 του 03

Συνδεθείτε στο Yahoo Messenger Χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας

Yahoo!

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας.

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή για κινητά . Κατεβάστε το από το iTunes της Apple για το iPhone σας ή το Google Play για το Android σας.
  2. Βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία Κλειδί λογαριασμού είναι ενεργοποιημένη πατώντας στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης όταν η εφαρμογή είναι ανοιχτή και μετά πατώντας στην επιλογή Κλειδί λογαριασμού . Το κείμενο Κλειδί λογαριασμού Yahoo είναι ενεργοποιημένο θα εμφανιστεί εάν η λειτουργία είναι έτοιμη για χρήση. Εάν δεν συμβαίνει, ακολουθήστε τις οδηγίες για να την ενεργοποιήσετε.
  3. Τώρα που έχετε επιβεβαιώσει ότι έχετε τις σωστές ρυθμίσεις επιστρέψετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Δεν θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα ξανά στο μέλλον.
  4. Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο πεδίο σύνδεσης. Θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου που θα σας ειδοποιεί για μια σύνδεση από μια συσκευή διαφορετική από το τηλέφωνό σας.
  5. Ανοίξτε το Yahoo Messenger στην κινητή συσκευή σας και μεταβείτε στο Κλειδί Λογαριασμού πατώντας στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και μετά πατώντας στο Κλειδί Λογαριασμού .
  6. Αγγίξτε το σύνδεσμο " Χρειάζεστε έναν κωδικό για να συνδεθείτε" για να λάβετε έναν κωδικό.
  7. Εισαγάγετε τον κωδικό που λαμβάνετε στο πεδίο που παρέχεται στην ιστοσελίδα.

Η επιλογή "Κλειδί λογαριασμού" είναι μια εξαιρετική λειτουργία που έχει ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται ένας νέος κωδικός πρόσβασης κάθε φορά που συνδέεστε, διατηρώντας τον λογαριασμό σας ασφαλή και ασφαλή.