Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mail για Windows

Συμπεριλαμβάνοντας λύσεις για τη χρήση HTML και εικόνων

Το Mail for Windows 10 σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανά λογαριασμό και μπορείτε να το εξαπατήσετε χρησιμοποιώντας και υπογραφές HTML.

Γιατί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να λήγουν με υπογραφές

Κοιτάξτε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παίρνετε ότι τελειώνει απότομα. Αυτό σας αφήνει να κρεμάσετε λίγο αμηχανία; Φαίνεται ότι δεν είναι ούτε φιλικό; Αναρωτιέστε αν βλέπετε ότι όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επρόκειτο να είναι;

Μεταξύ της αμηχανίας, ένα πράγμα είναι σαφές: ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς υπογραφή στην ουρά του δεν τελείωσε καλά. Δεν έχει τελειώσει καλά επειδή δεν έχει τελικά τελειώσει καθόλου.

Αν θέλετε να τερματίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να τα τελειώσετε καλά, το Mail for Windows μπορεί να σας βοηθήσει πολύ: η απλή λειτουργία υπογραφής προσθέτει αυτόματα ορισμένες γραμμές τελειώματος σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (είτε πρόκειται για νέο μήνυμα, ) γράφετε.

Σημειώστε ότι το Mail for Windows είναι ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft για τις εκδόσεις επιτραπέζιων υπολογιστών και tablet με Windows 10 (όχι Windows 10 mobile). Είναι ξεχωριστό από το Outlook για Windows (για το οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , φυσικά), καθώς και το Windows Live Mail και το Windows Mail (το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και υπογραφές ).

Πώς να στυλ Email υπογραφή σας

Δεν θέλεις πάρα πολύ καλά, φυσικά.

Φανταστείτε την υπογραφή που είναι μακρύτερα από οποιοδήποτε λογικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να είναι μόνη της και περιέχει 3 φορές περισσότερα διαφορετικά στυλ χρώματος και γραμματοσειρών όπως οι εικόνες. να σκεφτείτε τη δέκατη σεζόν μιας κωμικής σειράς, αγαπάτε μέχρι περίπου τη μέση της σεζόν 3.

Έτσι, είναι καλύτερο να κολλήσετε

Προσθέστε μια υπογραφή στην αλληλογραφία για Windows (και ξεφορτώστε την "Αποστολή από το ταχυδρομείο για Windows 10 & # 34;")

Για να αλλάξετε την υπογραφή που επισυνάπτεται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mail για Windows 10:

  1. Κάντε κλικ ή επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ⚙️ ) στην κάτω αριστερή γωνία του Mail for Windows.
  2. Ανοίξτε την ενότητα Υπογραφή .
  3. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Χρήση υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ενεργοποιημένη .
    • Αν έχετε εγκαταστήσει περισσότερους από έναν λογαριασμούς email στο Mail for Windows, μπορείτε να ορίσετε μια ξεχωριστή υπογραφή για καθένα από αυτά - δείτε παρακάτω - ή να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο λογαριασμό σε όλους τους λογαριασμούς σας.
  4. Καταχωρίστε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε στο πεδίο κειμένου.
    • Το προεπιλεγμένο κείμενο που έχει οριστεί από τη Microsoft είναι "Αποστολή από την αλληλογραφία για Windows 10". να αντικαταστήσετε αυτό το κείμενο για να το αλλάξετε - ή να το διατηρήσετε, φυσικά.
    • Το Mail for Windows 10 δεν θα προσθέσει τον παραδοσιακό τυποποιημένο διαχωριστή υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, ωστόσο: προσθέστε "-" (δύο παύλες που ακολουθείται από ένα χαρακτήρα κενής γραμμής) ως την πρώτη γραμμή της υπογραφής σας.
    • Είναι καλύτερο να περιορίσετε την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 4 ή 5 γραμμές κειμένου.
  5. Κάντε κλικ οπουδήποτε εκτός του παραθύρου διαμόρφωσης Mail for Windows.

Το Mail for Windows θα προσθέσει αυτόματα την υπογραφή σας σε οποιοδήποτε email που συνθέσατε. Όταν ξεκινάτε ένα νέο μήνυμα, το κείμενο υπογραφής θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος και θα πρέπει να εισάγετε το μήνυμα πάνω από αυτό. όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προς τα εμπρός, το κείμενο της υπογραφής θα εμφανιστεί πριν από το πρωτότυπο, το αναφερόμενο μήνυμα και πληκτρολογείτε το μήνυμά σας πάνω από αυτό.

Χρησιμοποιήστε διαφορετικές υπογραφές για τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο Mail για Windows

Για να δημιουργήσετε μια ειδική υπογραφή για έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mail for Windows 10:

  1. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων ( ⚙️ ) στο Mail for Windows.
  2. Ανοίξτε την κατηγορία Υπογραφή .
  3. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει επιλεγεί η εφαρμογή Εφαρμογή σε όλους τους λογαριασμούς .
  4. Τώρα βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός για τον οποίο θέλετε να αλλάξετε την υπογραφή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει επιλεγεί στο στοιχείο Επιλογή λογαριασμού .
    1. Το Mail for Windows 10 θα εμφανίζει λογαριασμούς με τα ονόματά τους. Εάν πήγατε με τα προεπιλεγμένα ονόματα που προτείνατε όταν προσθέσατε αυτούς τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό μπορεί να βοηθήσει ελάχιστα στον εντοπισμό του επιθυμητού λογαριασμού (ποια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανήκει στο "Outlook 2", και τελικά στο "Outlook";).
    2. Ευτυχώς, αλλάζοντας το όνομα του λογαριασμού σε κάτι που μπορεί εύκολα να αναγνωριστεί - για παράδειγμα, το "Σπίτι" και "Εργασία" ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού - είναι εύκολο:
      1. Κάντε κλικ ή πιέστε < στο παράθυρο Προτιμήσεις υπογραφής .
    3. Τώρα επιλέξτε Διαχείριση λογαριασμών .
    4. Κάντε κλικ σε ένα λογαριασμό στο στοιχείο Επιλογή λογαριασμού για να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις. για να αλλάξετε το όνομά του.
    5. Πληκτρολογήστε το επιθυμητό νέο όνομα στο Όνομα λογαριασμού .
    6. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .
    7. Επαναλάβετε τα προηγούμενα τρία βήματα για όλους τους λογαριασμούς των οποίων τα ονόματα θέλετε να αλλάξετε.
    8. Τώρα κάντε κλικ στο < στο παράθυρο Προτιμήσεις λογαριασμού διαχείρισης .
    9. Επιλέξτε Υπογραφή για να επιστρέψετε στις ρυθμίσεις υπογραφής.
  1. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Χρήση υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ενεργοποιημένη .
  2. Πληκτρολογήστε (ή επεξεργαστείτε) την ειδική υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του λογαριασμού στο πεδίο κειμένου.
    • Δείτε παραπάνω για συμβουλές σχετικά με το περιεχόμενο και τη μορφοποίηση της υπογραφής σας.
    • Η υπογραφή ενός λογαριασμού εργασίας μπορεί να διαφέρει από μια προσωπική υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. μια επαγγελματική υπογραφή μπορεί να περιλαμβάνει τον αριθμό τηλεφώνου εργασίας σας, για παράδειγμα, ή ποιον να επικοινωνήσετε όταν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε.
  3. Κάντε κλικ στο παράθυρο διαμόρφωσης υπογραφής αλληλογραφίας Mail for Windows.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την HTML, τη μορφοποίηση και τις εικόνες (λογότυπα) στο My Mail for Windows 10 Signature?

Δυστυχώς, το Mail for Windows 10 υποστηρίζει μόνο υπογραφές απλού κειμένου .

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κείμενο στην υπογραφή σας σχεδόν σε οποιαδήποτε γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων των σημείων στίξης, φυσικά, και emoji (δείτε παρακάτω).

Εάν επικολλήσετε μορφοποιημένο κείμενο στο πεδίο επεξεργασίας υπογραφών (βλ. Παραπάνω), το Mail for Windows θα το μετατρέψει σε απλό κείμενο μόνο. Οποιαδήποτε μορφοποίηση θα χαθεί.

Τι είναι οι λύσεις για την αλληλογραφία για Windows που δεν υποστηρίζουν υπογραφές και εικόνες HTML;

Εάν θέλετε να δείτε και να εμφανίσετε περισσότερα στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας απ 'ότι μπορεί να κάνει το απλό κείμενο, οι επιλογές είναι περιορισμένες με το Mail for Windows. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχετε καθόλου επιλογές, ή τους τρόπους για να λειτουργήσετε τους περιορισμούς του Mail, τουλάχιστον.

Για να συμπεριλάβετε κάποια μορφοποίηση στην υπογραφή Mail for Windows 10, έχετε τουλάχιστον τρεις επιλογές:

1. Χρησιμοποιήστε την απλή μορφοποίηση κειμένου στην αλληλογραφία σας για την υπογραφή των Windows

Μπορείτε να μετατρέψετε το ίδιο το απλό κείμενο σε μορφοποίηση για την υπογραφή σας.

Παραπλανητικά απλή, υπονοώντας τη μορφοποίηση με σημεία στίξης μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματική - και συμμορφώνεται πλήρως τόσο με την επιμονή του Mail for Windows σε υπογραφές απλού κειμένου όσο και, ενδεχομένως, με την προτίμηση κάποιων παραληπτών για απλό κείμενο.

Η απλή μορφοποίηση κειμένου που μπορείτε να προσθέσετε περιλαμβάνει:

Η μορφοποίηση χαρακτήρων μπορεί να εφαρμοστεί σε φράσεις και γραμμές εκτός από την εφαρμογή τους σε μεμονωμένες λέξεις (ή τμήματα λέξεων), φυσικά.

Για να γίνει δυνατή η μορφοποίηση, μπορείτε να επαναλάβετε χαρακτήρες μορφοποίησης απλού κειμένου, όπως στο ** αυτό το παράδειγμα **.

2. Συμπερίληψη χαρακτήρων Emoji στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αλληλογραφία των Windows

Τα emoji- γραφικά χαμόγελα και σύμβολα είναι ένας άλλος απλός, διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος για να γευτείτε τις υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Mail for Windows 10.

Για να προσθέσετε παύλες χρώματος και έκφρασης (για να μην μιλήσετε για την αποθήκευση χαρακτήρων και χώρο τόσο σπάνια στις υπογραφές), μπορείτε να προσθέσετε χαρακτήρες emoji στην υπογραφή απλού κειμένου σας στο Mail for Windows.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επεξεργαστή μηνυμάτων του Mail for Windows για να προσθέσετε emoji:

  1. Ξεκινήστε ένα νέο μήνυμα στο Mail για Windows. κάντε κλικ στο + ή, για παράδειγμα, πατήστε Ctrl-N .
  2. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός του οποίου θέλετε να αλλάξετε την υπογραφή σας - εάν έχετε δημιουργήσει υπογραφές για κάθε λογαριασμό - επιλέγεται από Από:.
  3. Προσθέστε emoji χαρακτήρες στην υπογραφή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όπως θέλετε με αυτόματη αντικατάσταση κειμένου: :-) θα συμπτύσσεται σε ένα χαμογελαστό πρόσωπο, για παράδειγμα, :-D γίνεται γέλιο smiley , και <3 μετατρέπεται σε ❤️. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε το χαμόγελο απλού κειμένου με ένα χαρακτήρα κενής θέσης.
  4. Επισημάνετε την υπογεγραμμένη έκδοση, συμπεριλαμβανομένης της νέας εμφάνισης emoji.
  5. Πατήστε Ctrl-C .
  6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στο Mail for Windows.
  7. Ανοίξτε την κατηγορία Υπογραφή .
  8. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικές υπογραφές για διαφορετικούς λογαριασμούς, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός που θέλετε είναι επιλεγμένος στο στοιχείο Επιλογή λογαριασμού .
  9. Κάντε κλικ στο πεδίο εισαγωγής υπογραφής.
  10. Βεβαιωθείτε ότι έχει επισημανθεί όλο το κείμενο σε αυτό.
    • Πιέστε Ctrl-A αν δεν είναι.
  11. Τώρα πατήστε Ctrl-V για να επικολλήσετε το κείμενο της υπογραφής που μόλις αντιγράψατε.
  12. Κάντε κλικ πίσω στο παράθυρο σύνθεσης μηνυμάτων.
  13. Κάντε κλικ στην επιλογή Απόρριψη .
  14. Εάν σας ζητηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή Απόρριψη ξανά κάτω από την επιλογή Απόρριψη προσχεδίου; .

Μπορείτε επίσης να εισάγετε τους χαρακτήρες emoji απευθείας χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης των Windows 10 :

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι ρυθμίσεων στο Mail for Windows.
  2. Ανοίξτε, όπως συμβαίνει τώρα, η κατηγορία Υπογραφή .
  3. Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός που επιθυμείτε είναι επισημασμένος στο στοιχείο Επιλογή λογαριασμού αν έχετε δημιουργήσει λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Κάντε κλικ στο πεδίο επεξεργασίας υπογραφών.
  5. Βεβαιωθείτε ότι ο δρομέας εισαγωγής κειμένου είναι τοποθετημένος εκεί που θέλετε να εμφανιστεί ο χαρακτήρας emoticon ή emoji.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί πληκτρολογίου αφής στη γραμμή εργασιών των Windows.
    • Εάν δεν βλέπετε το πλήκτρο του πληκτρολογίου αφής , κάντε κλικ σε μια κενή περιοχή της γραμμής εργασιών των Windows με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού και επιλέξτε Εμφάνιση πλήκτρου αφής από το μενού που εμφανίστηκε.
  7. Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί emoji στο πληκτρολόγιο αφής που έχει εμφανιστεί.
  8. Βρείτε και κάντε κλικ στον επιθυμητό χαρακτήρα emoji για να την προσθέσετε στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail for Windows 10.
  9. Κάντε κλικ στο παράθυρο διαμόρφωσης Υπογραφή για να τερματίσετε τη συγκεκριμένη ρύθμιση αποθηκεύοντας τη νέα υπογραφή σας.

3. Αντιγράψτε και επικολλήστε εμπλουτισμένες υπογραφές HTML σε αλληλογραφία για Windows

Για μια πλήρη, αν και λίγο δυσκίνητη εμπειρία HTML υπογραφής στο Mail for Windows 10, μπορείτε να αποθηκεύσετε την πλούσια μορφοποιημένη υπογραφή σας έξω από τις επιλογές υπογραφής του Mail. για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπογραφή, θα την αντιγράψετε και θα την επικολλήσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αντί να εισάγετε την υπογραφή σας από το Mail for Windows σε κάθε email που συνθέσατε, μπορείτε να επικολλήσετε αυτό το κείμενο μόνοι σας - με όλη τη μορφοποίηση που επιθυμείτε. Μπορείτε να συνθέσετε την υπογραφή σε έναν επεξεργαστή HTML (στον υπολογιστή σας ή στον ιστό) για παράδειγμα και να διατηρήσετε την υπογραφή είτε στο σύννεφο είτε τοπικά.

Για να εισαγάγετε την πλούσια υπογραφή:

  1. Ανοίξτε την ιστοσελίδα που περιέχει την υπογραφή που επιθυμείτε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.
  2. Επισημάνετε και αντιγράψτε το περιεχόμενο της υπογραφής.
  3. Επικολλήστε το σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνθέτετε στο Mail for Windows.

Θυμηθείτε να περάσετε από αυτή τη δύσκολη διαδικασία κάθε φορά που θέλετε να προσθέσετε τη γραφική υπογραφή σας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ορίσετε μια τυπική υπογραφή απλού κειμένου στο Mail for Windows όπως παραπάνω, βέβαια. θα είναι παρούσα ως προεπιλογή και εναλλακτική λύση, εκτός αν την αντικαταστήσετε με τον πιο φανταστικό εαυτό της.

Για να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το Mail for Windows ως αποθήκη για μία ή περισσότερες υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML - ακόμη και υπογραφές που περιέχουν εικόνες:

  1. Ξεκινήστε με ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mail for Windows. πατήστε Ctrl-N , για παράδειγμα, ή κάντε κλικ στο + .
  2. Επεξεργαστείτε τυχόν υπάρχουσα υπογραφή ή ξεκινήστε ξανά. για να κάνετε το τελευταίο, πατήστε Ctrl-A και ακολουθήστε Del .
  3. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία μορφοποίησης Mail for Windows για να διαμορφώσετε την υπογραφή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    • Βεβαιωθείτε ότι η καρτέλα Μορφή είναι ενεργοποιημένη στη γραμμή εργαλείων για να εφαρμόσετε μορφοποίηση, όπως μια τολμηρή γραμματοσειρά ή ευθυγράμμιση κειμένου με κείμενο.
  4. Για να προσθέσετε μια εικόνα στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail for Windows 10:
    1. Βεβαιωθείτε ότι η καρτέλα είναι ανοιχτή στη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης του μηνύματος.
    2. Επιλέξτε Εικόνες .
    3. Εντοπίστε και επισημάνετε την εικόνα (ή τις εικόνες) που θέλετε να εισαγάγετε.
    4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή .
      1. (Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να εισαγάγετε εικόνες προς λήψη από διακομιστή ιστού όταν ανοίγει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Το Mail for Windows θα αποστέλλει πάντα ένα αντίγραφο της εικόνας ως συνημμένο Αυτό ισχύει επίσης και όταν αντιγράφετε και επικολλάτε την υπογραφή σας εκτός Mail για Windows, ας πούμε από μια ιστοσελίδα.)
  5. Πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε για την υπογραφή (όπως "Εργασία, Προοπτικές") πάνω στο Θέμα .
    • Αυτός ο "τίτλος" θα σας βοηθήσει να βρείτε αργότερα την υπογραφή που επιθυμείτε, ειδικά αν δημιουργείτε πολλές υπογραφές HTML στο Mail for Windows.
  1. Πληκτρολογήστε τη δική σας διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην περιοχή Για:.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .
  3. Δημιουργήστε ένα φάκελο για να κρατήσετε τις υπογραφές σας:
    1. Ανοίξτε την προβολή όλων των φακέλων . κάντε κλικ στο εικονίδιο φακέλου στη γραμμή πλοήγησης Mail for Windows.
    2. Τώρα κάντε κλικ στο + δίπλα στο στοιχείο Όλες οι φάκελοι .
    3. Καταχωρίστε ένα όνομα για το φάκελο υπογραφών σας. "Οι υπογραφές" θα πρέπει να κάνουν καλά.
    4. Πατήστε Enter .
  4. Ανοίξτε τα εισερχόμενα email σας στο Mail for Windows.
  5. Τώρα ανοίξτε το μήνυμα που περιέχει μόνο την υπογραφή HTML που μόλις αποστείλατε.
  6. Βεβαιωθείτε ότι έχει την υπογραφή με όλες τις μορφοποιήσεις και τις εικόνες που θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Mail for Windows.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Μετακίνηση στη γραμμή εργαλείων του μηνύματος.
    • Ίσως χρειαστεί να πατήσετε ή να πατήσετε ··· προηγουμένως για να μεταβείτε στο κουμπί Μετακίνηση .
  8. Επιλέξτε το φάκελο υπογραφών σας κάτω από την επιλογή Μετακίνηση σε ....
  9. Μεταβείτε τώρα στο φάκελο Απεσταλμένα στοιχεία του λογαριασμού σας.
  10. Επισημάνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπογράψατε πριν.
  11. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή στη γραμμή εργαλείων.
  12. Συνήθως, θα θέλετε να έχετε εύκολη πρόσβαση στον φάκελο υπογραφής:
    1. Ανοίξτε όλους τους φακέλους ως ανωτέρω.
    2. Κάντε κλικ στο φάκελο υπογραφών που δημιουργήσατε προηγουμένως με το δεξί κουμπί του ποντικιού.
    3. Επιλέξτε Προσθήκη στα Αγαπημένα από το μενού περιβάλλοντος που εμφανίστηκε.

Τώρα, για να χρησιμοποιήσετε τη νέα υπογραφή HTML όταν συνθέτετε ένα νέο μήνυμα ή απάντηση στο Mail for Windows 10:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα - είτε πρόκειται για νέο μήνυμα, είτε για απάντηση είτε για προώθηση - σε ξεχωριστό παράθυρο:
    1. Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα μηνύματος σε νέο παράθυρο στην περιοχή κεφαλίδας του παραθύρου σύνθεσης.
  2. Επιστροφή στο κύριο παράθυρο Mail for Windows, μεταβείτε στο φάκελο υπογραφών.
  3. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει την υπογραφή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  4. Επισημάνετε την υπογραφή - ή ίσως μόνο μέρος της υπογραφής - που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι ή να κάνετε κλικ στο σώμα του μηνύματος και πατήστε Ctrl-A .
  5. Πατήστε Ctrl-C για να αντιγράψετε.
  6. Μεταβείτε στο παράθυρο σύνθεσης email.
  7. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η παρούσα υπογραφή - και μόνο η υπογραφή - πάλι, επιλέξτε με το moue ή πατήστε Ctrl-A για να επιλέξετε τα πάντα σε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα.
  8. Πατήστε Ctrl-V για να επικολλήσετε την υπογραφή.
  9. Τώρα συνεχίστε να συνθέτετε, να αντιμετωπίζετε και, ίσως, να μορφοποιείτε το email σας, να απαντάτε ή να προωθήσετε.
  10. Τελικά, κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή ή πατήστε Ctrl-Enter .

Για να επεξεργαστείτε μια υπογραφή που διατηρείται στον φάκελο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπογραφών, ξεκινήστε ένα μήνυμα με την παλιά υπογραφή, επεξεργαστείτε το για να το δοκιμάσετε, καταστρέψτε την υπογεγραμμένη υπογραφή, αποθηκεύστε το στο φάκελο υπογραφών και διαγράψτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της παλιάς υπογραφής.

Υπάρχει τρόπος να επεξεργαστείτε απευθείας το αρχείο υπογραφής; Τι είναι η θέση του αρχείου διαμόρφωσης υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Windows;

Δοκίμασα και δεν έκανα επιτυχή επεξεργασία των υπογραφών Mail for Windows απευθείας στο αρχείο. Είναι δύσκολο ακόμη και να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία όπου το Mail διατηρεί τις τρέχουσες υπογραφές για χρήση.

Το Mail for Windows αποθηκεύει τις γενικές ρυθμίσεις - όπως εάν είναι ενεργοποιημένες οι υπογραφές - σε ένα αρχείο που ονομάζεται

settings.dat στο φάκελο% LocalAppData% \ Packages \ microsoft.windowscommunicationsapps _ *** \ Settings (όπου το "***" αναφέρεται σε μια τυχαία σειρά χαρακτήρων).

Δεν είναι όμως η τοποθεσία όπου διατηρούνται οι υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το κείμενο της υπογραφής διατηρείται, μαζί με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένα τοπικά, σε αρχεία σε μια γενικότερη τοποθεσία αποθήκευσης:

Το% LocalAppData% \ Comms \ Unistore \ data \

Τα αρχεία διατηρούνται σε αρχεία .dat (συνήθως δεν περιέχουν τίποτα παρά απλό κείμενο) στους υποφακέλους του φακέλου Unistore \ data. Για να προσδιορίσετε το αρχείο .dat που περιέχει μια υπογραφή, μπορείτε να δοκιμάσετε τα εξής:

  1. Άνοιγμα αλληλογραφίας για Windows.
  2. Προσθέστε ή επεξεργαστείτε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (Βλέπε παραπάνω.)
  3. Κλείσιμο αλληλογραφίας για Windows.
  4. Ανοίξτε το φάκελο% LocalAppData% \ Comms \ Unistore \ data \ στην Εξερεύνηση των Windows.
  5. Πηγαίνετε μέσα από τους φακέλους με την αλλαγή ημερομηνίας για να βρείτε τα πιο πρόσφατα αλλαγμένα αρχεία .dat.
  6. Για κάθε αρχείο, ανοίξτε το στο Σημειωματάριο και δείτε εάν περιέχει την υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει επεξεργαστεί ακριβώς.

Σημειώστε ότι δεν μπόρεσα να αλλάξω επιτυχώς μια υπογραφή με επεξεργασία ενός αρχείου .dat.

(Δοκιμασμένο με αλληλογραφία 17 για Windows 10)