Πώς να χρησιμοποιήσετε τον διαχωριστή υπογραφής τυπικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τι είναι και τι κάνει

Υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι υπογραφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι μια θαυμάσια προσθήκη στην επιχείρησή σας και το προσωπικό σας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιτρέποντάς σας να «μαρκάρετε» την επικοινωνία σας και να παράσχετε στον παραλήπτη πληροφορίες για το πώς να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Η υπογραφή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου θα πρέπει να περιέχει μόνο το ελάχιστο ποσό πληροφοριών που είναι απαραίτητες για την αναγνώρισή σας ως αποστολέα. Αποφύγετε να προσθέσετε υπερβολικό κείμενο σε αυτήν και να διατηρείτε παρόμοιες πληροφορίες στην ίδια γραμμή και να εξετάσετε το ενδεχόμενο προσθήκης του λογότυπου σας. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε ένα πνευματικό απόσπασμα. Προσθέστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου, τον ιστότοπό σας ή / και τη διεύθυνση Twitter.

Τυπικός αποχωριστής υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Είτε χρησιμοποιείτε ένα αυτόνομο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται σε ιστότοπους, όπως το Gmail ή το Yahoo! Mail, μπορείτε να διαμορφώσετε μια υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η υπογραφή χωρίζεται από το σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από μια συγκεκριμένη σειρά χαρακτήρων που ονομάζεται απομεταδότης υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα περισσότερα προγράμματα και υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν τον αποδιαμορφωτή υπογραφής για να προσδιορίσουν πού τελειώνει το σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχίζει η υπογραφή, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες για να διαχωρίσετε οπτικά την υπογραφή από το υπόλοιπο email.

Χρησιμοποιήστε τον διαχωριστή τυπικής υπογραφής

Το "πρότυπο" που χρησιμοποιείται ευρέως στο Usenet, αλλά και με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είναι

Αν χρησιμοποιείτε αυτό ως την πρώτη γραμμή υπογραφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σχεδόν όλα τα λογισμικά αλληλογραφίας και οι πελάτες webmail γνωρίζουν ότι δεν θα εμφανίσουν πάλι την υπογραφή σας σε απαντήσεις και μακρά μηνύματα.

Παρόλο που μπορείτε να επεξεργαστείτε με μη αυτόματο τρόπο κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλετε για να καταργήσετε τον απομεμακρυστή πριν από την υπογραφή σας, πρέπει να αποφύγετε να το κάνετε. Ο διαχωριστής υπογραφής επιτρέπει στο άτομο που λαμβάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας να εντοπίσει το σώμα του μηνύματος με μια ματιά και να επικεντρωθεί μόνο στην υπογραφή σας εάν το κρίνει απαραίτητο. η καταστρατήγηση αυτού του χαρακτηριστικού με την αφαίρεση του οριοθέτη μπορεί να οδηγήσει σε περιττή απογοήτευση και ενόχληση.

Παράδειγμα υπογραφής με τυπικό απομετρητή

Μια υπογραφή σύμφωνη με το πρότυπο μπορεί να μοιάζει με:

-
Heinz Tschabitscher
"όλα θα πάνε καλά"