Εισαγάγετε μια εικόνα Inline σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Hotmail του Windows Live

Χρησιμοποιήστε το Outlook.com για να εισαγάγετε ενσωματωμένες εικόνες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail

Το Windows Live Hotmail μεταμορφώθηκε στο Outlook.com το 2013. Τα άτομα με διευθύνσεις Hotmail συνεχίζουν να στέλνουν τα ηλεκτρονικά μηνύματα Hotmail από την τοποθεσία Web του Outlook.com. Αν δεν έχετε διεύθυνση Hotmail, μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό Microsoft Outlook.com και να επιλέξετε τον τομέα Hotmail κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Στη συνέχεια, αποκτάτε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Hotmail στο Outlook.com. Μπορείτε να εισαγάγετε μια εικόνα εν σειρά σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail, αλλά πρέπει να μεταβείτε στο Outlook.com για να το κάνετε.

Εισαγάγετε μια εικόνα Inline σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail

Ενσωματωμένες εικόνες εμφανίζονται στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες που βρίσκονται στον υπολογιστή σας ή έχουν μεταφορτωθεί στο OneDrive. Για να προσθέσετε μια εικόνα εν σειρά στο σώμα ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail:

  1. Άνοιγμα του Outlook.com
  2. Δημιουργήστε ένα νέο μήνυμα ή απαντήστε σε ένα υπάρχον μήνυμα.
  3. Τοποθετήστε το δρομέα στην περιοχή του μηνύματος όπου θέλετε να εμφανιστεί η εικόνα inline.
  4. Μεταβείτε στη μίνι γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος του πεδίου μηνύματος και κάντε κλικ στο εικονίδιο για την ένθετη εισαγωγή εικόνων.
  5. Επιλέξτε Υπολογιστής , εντοπίστε την εικόνα στον υπολογιστή σας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ σε αυτήν και επιλέξτε Άνοιγμα ή επιλέξτε OneDrive , επιλέξτε μια εικόνα και επιλέξτε Εισαγωγή .
  6. Όταν εμφανιστεί η εικόνα στο πεδίο μηνύματος, μπορείτε να την αλλάξετε το μέγεθος. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στην εικόνα, κάντε δεξί κλικ, επιλέξτε Μέγεθος και επιλέξτε ένα από τα παρακάτω: Μικρό , Καλύτερο , ή Αρχικό .
  7. Τερματίστε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή . Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλεται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Hotmail.