Βρείτε τις προσφορές Top 5 φωτογραφικών μηχανών

Οι φωτογραφικές μηχανές έρχονται και μπαίνουν στην αγορά, οπότε η παρακολούθηση των πέντε κορυφαίων φωτογραφικών μηχανών στην αγορά μπορεί τώρα να αποτελέσει πρόκληση. Αλλά αν ψάχνετε για τις καλύτερες πέντε κάμερες, ο κατάλογος που ενημερώθηκε πρόσφατα θα σας δώσει μια χούφτα μοντέλων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.

Προσπάθησα να δώσω ένα ωραίο μείγμα συνόλων χαρακτηριστικών και σημείων τιμών σε αυτόν τον κατάλογο των πέντε κορυφαίων φωτογραφικών μηχανών, οπότε ελπίζω ότι θα βρείτε ένα που θα καλύψει τις ανάγκες σας, είτε πρέπει να επιλέξετε μία από τις καλύτερες κάμερες για τις προσωπικές σας ανάγκες ή ως δώρο για κάποιον άλλο!

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι καλύτερες πέντε κάμερες παρατίθενται αλφαβητικά, όχι κατ 'ανάγκην από την προτίμησή μου).

01 από 05

Canon PowerShot ELPH 520 HS

Η σχεδίαση της Canon PowerShot ELPH 520 HS δίνει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση για μια φωτογραφική μηχανή και μια φωτογραφική μηχανή. Και έχει κάποια καλά φωτογραφικά χαρακτηριστικά για να ταιριάζει με το δροσερό του σχέδιο.

Το ELPH 520 HS περιλαμβάνει φακό 12X οπτικού ζουμ, το οποίο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Canon καθιστά τη 520 HS τη λεπτότερη φωτογραφική μηχανή 12X zoom του κόσμου. Το ELPH 520 HS έχει πάχος 0,76 ίντσες. Διαβάστε περισσότερα »

02 του 05

Canon SL1 DSLR

Κανόνας

Η μικρότερη φωτογραφική μηχανή DSLR της Canon - η Canon EOS Rebel SL1 - είναι τώρα διαθέσιμη. Αυτή είναι η μικρότερη φωτογραφική μηχανή DSLR στην αγορά που περιέχει αισθητήρα εικόνας μεγέθους APS-C.

Η SL1 προσφέρει επίσης μια οθόνη αφής 3,0 ιντσών, μια επιλογή λήψης τεσσάρων καρέ ανά δευτερόλεπτο και εγγραφή βίντεο πλήρους HD. Μπορείτε να αγοράσετε το SL1 με φακό κιτ ή μόνο με το σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής SL1 ζυγίζει μόνο 14,36 ουγγιές, καθιστώντας το το πιο ελαφρύ DSLR στην αγορά με τόσο μεγάλο αισθητήρα εικόνας.

Τα συνολικά επίπεδα απόδοσης και η ποιότητα της εικόνας SL1 ανταγωνίζονται άλλες κάμερες Canon Rebel, επομένως το μικρότερο μέγεθος είναι ένα απροσδόκητο επίδομα. Και φέρνει ένα λογικά καλό σημείο τιμών, κάνοντας το Rebel SL1 μια εύκολη επιλογή 5 αστέρων. Διαβάστε περισσότερα »

03 του 05

Fujifilm X-M1 Καθρέπτης

Fujifilm

Η τρίτη εναλλάξιμη φωτογραφική μηχανή Fujifilm με κάτοπτρο - το X-M1 - είναι το πιο εντυπωσιακό μοντέλο, προσφέροντας έναν αισθητήρα εικόνας παρόμοιο σε μέγεθος με αυτό που θα βρείτε σε μια φωτογραφική μηχανή DSLR.

Η κάμερα Fujifilm X-M1 DIL διαθέτει αισθητήρα εικόνας μεγέθους APS-C που διαθέτει ανάλυση 16,3 MP.

Το X-M1, το οποίο μετρά μόνο 1,5 ίντσες σε πάχος χωρίς φακό συνδεδεμένο. περιλαμβάνει μια αρθρωτή οθόνη LCD 3,0 ιντσών, χρόνο έναρξης 0,5 δευτερολέπτων, πλήρη εγγραφή βίντεο 1080p, ενσωματωμένο Wi-Fi και επεξεργασίες RAW μέσα στη φωτογραφική μηχανή.

Το X-M1 μπορεί να χρησιμοποιήσει εναλλάξιμους φακούς Fujifilm XF ή XC. Μπορείτε να βρείτε το X-M1 σε τρία χρώματα αμαξώματος, μαύρο, ασημί ή καφέ. Διαβάστε την αναθεώρηση Περισσότερο "

04 του 05

Nikon Coolpix S9700

Η λεπτή κάμερα υπερύψιας της Nikon, το Coolpix S9700, διατίθεται σε τρία χρώματα του αμαξώματος, ανάλογα με την τοποθεσία σας στον κόσμο: Μαύρο, κόκκινο ή λευκό. Nikon

Ενώ το Nikon Coolpix S9700 έχει μερικά ελαττώματα, η ισχυρή ευελιξία αυτού του μοντέλου το καθιστά μια μεγάλη φωτογραφική μηχανή ταξιδιού.

Ο φακός 30X με οπτικό ζουμ σας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφίζετε φωτογραφίες σε διάφορες αποστάσεις, οι οποίες μπορεί να σας βοηθήσουν όταν ταξιδεύετε, επειδή δεν θα ξέρετε πόσο κοντά μπορείτε να φτάσετε στα ορόσημα μπροστά από το χρόνο. Και με το μοντέλο Coolpix S9700 που μετρά μόνο 1,4 ίντσες σε πάχος, θα πρέπει να ταιριάζει εύκολα σε μια τσάντα μεταφοράς, καθιστώντας εύκολο το ταξίδι με αέρα με αυτή τη φωτογραφική μηχανή καθώς και ταιριάζει σε μια τσέπη, ενώ βλέπετε τα αξιοθέατα.

Η ποιότητα εικόνας είναι πολύ καλή με αυτό το μοντέλο και ο μηχανισμός αυτόματης εστίασης είναι σε θέση να επιτύχει πολύ απότομες φωτογραφίες σε όλο το φάσμα οπτικού ζουμ 30X. Θα παρατηρήσετε κάποια ελάττωμα εικόνας από καιρό σε καιρό, οπότε μην περιμένετε να κάνετε εξαιρετικά μεγάλες εκτυπώσεις με τις φωτογραφίες του Coolpix S9700. Διαβάστε την αναθεώρηση Περισσότερο "

05 του 05

Nikon D810 DSLR

Nikon

Αν ψάχνετε για κορυφαία απόδοση φωτογραφίας και αποτελέσματα εικόνας σε όλους τους τύπους συνθηκών λήψης σε διάφορες μορφές εικόνας, η φωτογραφική μηχανή Nikon D810 DSLR θα ταιριάζει στις ανάγκες σας πολύ καλά.

Αυτή η ισχυρή φωτογραφική μηχανή λειτουργεί γρήγορα και ήσυχα, ειδικά στη λειτουργία σκόπευσης, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευκρινή και μεγάλη οθόνη για χρήση στη λειτουργία Live View. Οι ταχύτητες απόδοσης του είναι εξαιρετικές, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας λειτουργίας έκρηξης 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση 36,3 megapixel . Διαβάστε περισσότερα »