Παιδί του φωτός PS4 κριτική

Το αριστοτεχνικό "Παιδί του Φωτός" του Ubisoft, το οποίο τώρα διατίθεται στο PSN για μια υπερβολικά χαμηλή τιμή ($ 14.99), δεδομένου ότι προσφέρει αυτό, είναι το πρώτο παιχνίδι PS4 που πραγματικά με αιχμαλωτίζει από την αρχή μέχρι το τέλος. Μου άρεσε το " Infamous: Second Son ". Και τα τρία παιχνίδια του LEGO για το PlayStation 4 με έχουν διασκεδάσει με τον παλαιότερο μου γιο σε διάφορους βαθμούς. Το " Need For Speed ​​Rivals " και ακόμα και το " Killzone: Shadow Fall " φαίνονται εκπληκτικά. Το "Παιδί του Φωτός" είναι το πρώτο παιχνίδι PS4 που συνδυάζει πανέμορφα, μοναδικά γραφικά με μερικά από τα πιο εθιστικά gameplay RPG των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για ένα παραπλανητικά απλό παιχνίδι που γίνεται πιο προκλητικό και προσαρμόσιμο καθώς το κόμμα σας μεγαλώνει και οι ικανότητές σας αυξάνονται. Είναι το σπάνιο RPG που δεν αισθάνεται ακατανόητο ή επαναλαμβανόμενο και εξακολουθεί να προσφέρει κύματα δευτερευουσών δευτερολέπτων αποφάσεων που πρέπει να γίνουν και ακόμη και κομμάτια λείανσης και πλευρικών αποστολών για όσους αναζητούν συνδετήρες RPG. Είναι το 25% του κόστους των περισσότερων παιχνιδιών PS4, τρέχει για ώρες (και αυτό είναι χωρίς πολλές εξερευνήσεις και φτάνει γρήγορα μέσα από τις σκηνές διαλόγου) και είναι τόσο ικανοποιητικό που ήμουν πραγματικά θλιβερό όταν τελείωσε.

Δεν ήθελα να αφήσω αυτόν τον κόσμο. Και δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω σε αυτό για να ολοκληρώσω μερικές πλευρικές αποστολές και, ελπίζω, να παίζω DLC με ιστορία κάτω από το δρόμο. Είναι δύσκολο να πούμε ότι ένα παιχνίδι PSN θα μπορούσε να δικαιολογήσει την τιμή αγοράς μιας ακριβής κονσόλας, αλλά αυτό είναι πολύ κοντά στο να χρησιμεύσει ως σημείο ανατροπής στο να κάνουμε το PS4 μια ιδανική κονσόλα (ειδικά όταν συνεργάζεται με το μόλις κυκλοφόρησε το MLB 14 The Show , "Το καλύτερο αθλητικό παιχνίδι ποτέ). Όταν τελικά παίρνετε την πτώση του PS4, το "Παιδί του Φωτός" είναι το πρώτο παιχνίδι που πρέπει να κατεβάσετε.

Μπορείτε να παίξετε ένα κορίτσι που ονομάζεται Aurora, ο οποίος έχει πεθάνει και ξυπνήσει σε μια παράξενη γη φαντασίας με ένα στόχο - να επιστρέψει στον αγαπητό σας πατέρα στη γη των ζωντανών. Όπως και η Dorothy στο Oz, θα συναντήσετε μια ποικιλία χαρακτήρων σε αυτόν τον φανταστικό κόσμο που θα ενταχθεί στο κόμμα σας, ξεκινώντας με ένα λαμπερό φως που ονομάζεται Igniculus. Για την πλειοψηφία του "Παιδιού του Φωτός", θα μπορείτε να ελέγχετε τον Igniculus με το σωστό αναλογικό ραβδί ενώ μετακινείτε ή στοιβάζετε τις ενέργειες με το αριστερό. Είναι ένας φίλος πολλαπλών χρήσεων, κάποιος που μπορεί να συλλέξει τα πράγματα για εσάς στο περιβάλλον, να ενεργοποιήσει τους διακόπτες για να ανοίξει τις πόρτες και ακόμη και να εξυπηρετήσει ρόλους στον αγώνα συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας και της επιβράδυνσης των εχθρών σας. Όπως και με τα πάντα στο "Παιδί του Φωτός", θα πρέπει να υπολογίσετε τους καλύτερους χρόνους και τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τον φίλο σας με βάση το φως. Ο καθένας που συναντάτε και ο οποίος ενώνει το πάρτι σας έρχεται με διαφορετικά σύνολα δεξιοτήτων. Κλόουν Η Rubella & Tristis είναι γενικά θεραπευτές, σχεδόν άχρηστοι στην μάχη, αλλά καλά συνεργάζονται με ισχυρότερους συμμάχους για να τους κρατήσουν όρθιο. Ο νάνος Φινκ είναι ένα μαγικό πλάσμα, ο καλός άνθρωπος με τις ισχυρότερες ικανότητες εξαπάτησης.

Άλλοι που θα συναντήσετε θα ξεκινήσουν βέλη στους εχθρούς σας και ένας μεγάλος άνθρωπος θα πετάξει μια μαγεία που ονομάζεται Quake που θα έρθει να λατρέψει (αν ακολουθήσετε τις ίδιες στρατηγικές μάχης όπως εγώ).

Σχετικά με την πάλη. Είναι εξωφρενικά εθιστικό και καλά δομημένο. Θα έχετε πάντα μόνο δύο μαχητές από το κόμμα σας σε μάχη σε κάθε δεδομένη στιγμή, που αντιμετωπίζουν τους τρεις στους εχθρούς. Μπορείτε να ανταλλάξετε μέλη του κόμματός σας ή να εκτελέσετε μια σειρά ενεργειών όπως μαγική μάθηση, φίλτρα ή απλό σπαθί που κουνάει σε ένα σύστημα που βασίζεται σε στροφή, το οποίο αντιπροσωπεύεται από ένα μπαρ στο κάτω μέρος της οθόνης με εικονίδια για τους κακούς σας και τα κακά αυτά που αντιμετωπίζετε. Δύο τμήματα χωρίζονται όταν περιμένετε και όταν ενεργείτε και διαφορετικές ενέργειες λαμβάνουν διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Είναι ένα απίστευτα εύκολο σύστημα για μάθηση, αλλά αυτό που θα διασκεδάσετε με το finetuning από την τελική μάχη σας. Γενικά προσεγγίσαμε κάθε αγώνα με δύο χαρακτήρες με διαφορετικά σύνολα δεξιοτήτων, κάποιος που θα μπορούσε είτε να επιβραδύνει τον εχθρό μου μέσω φίλτρου, ξόρκι, πανοπλία κλπ. Και έπειτα κάποιος που θα μπορούσε να κλωτσήσει τον κώλο του. Θα βρείτε τον δικό σας τρόπο. Και αγαπάτε κάθε λεπτό από αυτό.

Το "Παιδί του Φωτός" είναι επίσης απίστευτα μαγευτικό οπτικά. Τα γραφικά φαίνονται συχνά σαν χέρι-ζωγραφισμένα, κινούμενα κελύφη τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο για να δώσουν το αποτέλεσμα μιας 3D ζωγραφικής στον παίκτη. Υπήρχαν στιγμές που απλώς θαύμαζα τον κόσμο γύρω μου και τις λεπτομερείς κινήσεις χαρακτήρων των νέων φίλων μου. Είναι ένα περιβάλλον που σας τραβάει, λέει μια συναρπαστική ιστορία και προσφέρει φανταστική δράση για εκκίνηση. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό και για πρώτη φορά σε ένα PS4, ήμουν λυπημένος όταν τελείωσε ένα παιχνίδι όχι γιατί δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά γιατί δεν θα έχω λόγο να το παίξω πια.