Ο Θεός του Πόλεμου εξαπατήσει τους κώδικες και το Θεό Λειτουργία για το PS2

Εκτελέστε ταχύτερα, κερδίστε εμπειρία, ξεκλειδώστε τη λειτουργία του Θεού και αποφύγετε μερικούς δροσερούς αριθμούς

Ελέγξτε τους παρακάτω κωδικούς εξαπατήσει για το Θεό του Πολέμου, μια τρίτη-πρόσωπο δράση-περιπέτεια σειρά παιχνιδιών βίντεο για το PlayStation 2 . Αυτή είναι η πρώτη δόση της σειράς God of War .

Κουνήσου γρηγορότερα

Χρησιμοποιήστε το δεξί αναλογικό ραβδί για να προχωρήσετε. Στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο R1 για να εκτελέσετε μια φόρτιση ώμου του Hermes Rush πριν τελειώσει ο ρόλος. επαναλάβετε αυτό για να κινηθείτε γρηγορότερα. Πρέπει να τραβήξετε τη φόρτιση για να λειτουργήσει αυτό το τέχνασμα.

Απεριόριστη εμπειρία στο ναό της Πανδώρας

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης του Atlas στο Ναό της Πανδώρας θα συναντήσετε μια σειρά από πέτρινους τοίχους που μπορείτε να ανεβείτε. Θα υπάρχουν πολλοί θωρακισμένοι λεγεωνάριοι που θα προσπαθήσουν να σας χτυπήσουν από τους τοίχους. Καταρχάς, σκοτώστε όλους τους και ανεβείτε στην κορυφή της ψηλότερης γωνίας. Μια δυσλειτουργία Harpy θα αρχίσει να σκατά και θα αρχίσει να πυροβολούν σε σας? αυτό θα διαρκέσει για όσο διάστημα παραμείνετε στην περιοχή. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε τα όπλα και τα μαγικά σας ξόρκια στο μέγιστο. Αν κοιτάξετε αρκετά κοντά σε ένα από τα θησαυροφυλάκια, θα δείτε τι μοιάζει με μια ολογραφική Harpy που πετάει σε ένα σημείο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτόν τον τομέα, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε γρήγορα και αρκετά εύκολα.

Harpy Κλειδί παζλ

Όταν βρίσκεστε στο δωμάτιο γεμάτο Harpies που συνεχίζουν να βγαίνουν, ενώ τους σκοτώνετε, θα παρατηρήσετε ότι προέρχονται από περίεργες οπές. Για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τις ασπίδες των αγαλμάτων στο δωμάτιο για να εμποδίσετε την είσοδο. Το αριστερό άγαλμα τοποθετείται στη σωστή τρύπα και το δεξί άγαλμα πηγαίνει στην αριστερή τρύπα. Στη συνέχεια, όταν όλες οι τρύπες αποκλείονται, σκοτώνουν τις υπόλοιπες Harpies. Ανεβαίνετε τις σκάλες προς την άκρη με τις σανίδες που πέφτουν όταν περνάτε. Μην ανησυχείτε αν πέσετε καθώς οι Harpies δεν μπορούν να βγουν έξω. Καθώς οι πίνακες συνεχίζουν να πέφτουν, θα αποκαλύψουν τις σωστές σανίδες για να περπατήσουν. Πρέπει να καλύψετε τις τρύπες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να αποφύγετε να χτυπήσετε και να χάσετε την υγεία.

Λειτουργία Θεού

Απλά νικήστε το παιχνίδι σε οποιαδήποτε δυσκολία ρύθμιση. Όταν ξεκινάτε ένα νέο παιχνίδι, μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Θεού . Αυτό θα ξεκλειδώσει επίσης τις άλλες τακτοποιημένες επιλογές και τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των Διαγραμμένων επιπέδων, της γέννησης του θηρίου και της πρόκλησης των θεών. Βασικά, αυτό θα ξεκλειδώσει επίσης όλες τις ειδικές όπως ταινίες, πιστώσεις, και μερικές άλλες τακτοποιημένες επιλογές.

Θανάτωση της Ύδρας με αργά δάχτυλα

Έχω δει πολλά παράπονα από τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να σκοτώσουν την Ύδρα τραβώντας την πάνω από το σπασμένο ιστό επειδή δεν μπόρεσαν να πατήσουν το πλήκτρο O αρκετά γρήγορα. Είμαι 63 ετών και δεν έχω τα κανονικά αντανακλαστικά ή την ταχύτητα των δακτύλων των νεότερων παικτών. Εδώ είναι το πώς το έκανα.

Όταν το O έρχεται ανά πάσα στιγμή, κρατώ τον ελεγκτή κάτω στο δεξί μου πόδι μόνο με το αριστερό χέρι μου και φτιάχνω το δεξί μου χέρι σε μια γροθιά με τον αντίχειρο να βγαίνει έξω. Με τον τρόπο αυτό το δεξί μου χέρι είναι ελεύθερο να κλέβει γρήγορα το κουμπί O με τον αντίχειρά του. Αντί να προσπαθείτε να μετακινήσετε γρήγορα τον αντίχειρά σας, χρησιμοποιείτε πραγματικά τον καρπό σας.
Πάνω από άκρη που υπέβαλε ο Michael L.

Περισσότερα για τη λειτουργία του Θεού

Εάν έχετε χτυπήσει το παιχνίδι, ξέρετε πόσο σκληρό και μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν. Έτσι ίσως να αναρωτιέστε ποιο είναι το σημείο να παίζετε και πάλι, ειδικά στο πλαίσιο της λειτουργίας του Θεού. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά δροσερά πράγματα που προστέθηκαν για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να κερδίσετε το παιχνίδι σε αυτή τη ρύθμιση. τα δροσερά extras πρόκειται να προστεθούν μετά από τις υπόλοιπες συμβουλές σε αυτόν τον τομέα. Θα πάρετε το ίδιο τέλος όταν κερδίσετε το παιχνίδι σε αυτή τη λειτουργία. Σχεδόν υπάρχουν μερικά μυστικά που αποκαλύπτονται. Θα δείτε επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου δωρεάν για κλήση. ενώ πολλοί που το διαβάσουν μπορεί να μην είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αριθμός τηλεφώνου προσφέρει ένα δροσερό μήνυμα και μερικές χιουμοριστικές γραμμές.

Ο πρώτος αριθμός που εμφανίζεται μετά το ξυλοδαρμό του Θεού είναι 1-800-613-8840 . Ποιος είναι στην άλλη άκρη; Καλέστε και μάθετε! Απλά θυμηθείτε ότι η κλήση είναι δωρεάν μόνο στις ΗΠΑ και τον Καναδά. τα τέλη διοδίων μπορεί να ισχύουν αλλού καθώς και από τα κινητά τηλέφωνα. Τώρα υπάρχει ένα άλλο μήνυμα μετά το χτύπημα του παιχνιδιού - υπάρχουν δύο αγάλματα στο κάτω μέρος της ρίψης σας. Περπατήστε επάνω τους και απλά κρατήστε τους κολλήσει. μετά από μερικά χτυπήματα θα λάβετε ένα δεύτερο τηλεφωνικό αριθμό χωρίς χρέωση: 1-888-447-5594 . Μην χαλάσετε αυτό το υπέροχο παιχνίδι, αλλά οι παίκτες θα πρέπει να καλέσουν τον δεύτερο αριθμό τηλεφώνου. Είναι επίσης αστείο, αλλά μπορεί απλά να προσφέρει στους οπαδούς αυτού του παιχνιδιού μερικά δροσερά νέα.

Θέλετε περισσότερους κωδικούς εξαπατήσει;

Να είστε βέβαιος να ελέγξετε τον κωδικό μας εξαπατήσει κώδικα για να βρείτε συμβουλές και εξαπατήσει τους κωδικούς σε όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια βίντεο.