Το Madden NFL 16 είναι το καλύτερο παιχνίδι ποδοσφαίρου μέχρι σήμερα

Μετά από πολλά χρόνια που ουσιαστικά βαδίζουν στο νερό, ακόμα και μετά το άλμα στο PS4, η ομάδα της EA Sports πήρε τελικά το franchise ορόσημο στο επόμενο επίπεδο, αποκαλύπτοντας τι θα έπρεπε να είναι ένα αθλητικό παιχνίδι επόμενου τύπου. Το Madden NFL 16 είναι το καλύτερο αθλητικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, και ένα από τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια, περίοδο, αμφισβητώντας τις καλύτερες επαναλήψεις του NBA 2K και του MLB The Show για αυτόν τον τίτλο. Πρόκειται για ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι ποδοσφαίρου, από την πραγματική εκπομπή σε επίπεδο εκπομπής έως ρευστό gameplay σε προσαρμόσιμο βάθος που είναι πνευματικό. Τα νέα κουδούνια και οι σφυρίχτρες, συμπεριλαμβανομένου ενός τρόπου που μιμείται το όνειρο-κόσμος χαράς του φανταστικού ποδοσφαίρου που ονομάζεται Draft Champions, αισθάνονται σαν να βελτιώνουν πραγματικά τη συνολική εμπειρία του φετινού Madden αντί να προσπαθούν απεγνωσμένα να προσθέσουν κάτι νέο. Δεν είναι πραγματικά η ποδοσφαιρική περίοδος μέχρι να βγει το Madden , και αυτό είναι το καλύτερο μέχρι σήμερα.

Ίδια παλιά ομάδα, ολοκαίνουργια εμφάνιση

Σε αντίθεση με τα πρόσφατα Madden παιχνίδια επόμενης γενιάς, η οπτική αναβάθμιση εδώ είναι εμφανής αμέσως. Ακόμη και οι οθόνες μενού φαίνονται πιο ρευστές και έχουν σχεδιαστεί από οτιδήποτε είδαμε στο PS3 . Από πολλές απόψεις, αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι PS4 Madden , ένας τίτλος που αισθάνεται ότι σχεδιάστηκε για την επόμενη γενιά, αντί να μεταφερθεί σε αυτό. Τα κινούμενα σχέδια του προσώπου εξακολουθούν να πέφτουν βαθιά μέσα στην καταπληκτική κοιλάδα (στην οποία οι άνθρωποι μοιάζουν περισσότερο με ζόμπι από τους ανθρώπους), αλλά η φυσική στο πεδίο είναι αξιοσημείωτα γνήσια και ο σχεδιασμός του πλήθους / σταδίου είναι ασύγκριτος. Προσθέστε σε αυτό τις οθόνες μενού και τα σημεία που φαίνονται ακριβώς όπως βλέπετε το NFL σε CBS ή FOX και καθίσταται δύσκολο για τους ανθρώπους που βρίσκονται σε άλλα δωμάτια να διακρίνουν αν παίζετε Madden ή παρακολουθείτε πραγματικά το πραγματικό πράγμα.

Ας πάμε στο πεδίο!

Όπως με κάθε αθλητικό παιχνίδι, πήγα με ένα "Παιχνίδι τώρα", απλώς για να δούμε πώς το παιχνίδι αισθάνθηκε απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ειδική λειτουργία ή προσαρμογή. Αμέσως παρατηρείτε τη ρευστότητα του παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν στάσεις σταματήματος στις οποίες οι παίκτες φαίνεται να πηγαίνουν από 2 MPH σε 50 MPH είτε για να κάνουν μια γελοία ή να μπλοκάρουν ένα. Υπάρχουν λίγα αλιευτικά άλματα στα οποία το WR φαίνεται να έχει μαγνήτες στα χέρια του. Ωστόσο, κάποιος αμέσως παρατηρεί ότι ο Madden έχει φτάσει στο πραγματικό NFL στο ότι το πραγματικό παιχνίδι ανήκει στο QB στη δεκαετία του '10. Το παιχνίδι αυτή τη φορά είναι πολύ βαριές προς την δυναμική QB-WR. Υπάρχουν ακόμη και νέοι μηχανικοί σε αυτό το τμήμα, συμπεριλαμβανομένων των κουμπιών που σας επιτρέπουν να κάνετε μια "Επιθετική πτώση" -διαδρομή για να αρπάξετε τη μπάλα, αφήνοντας τον εαυτό σας ανοιχτό για να χτυπήσει στη διαδικασία - και ένα κουμπί που ονομάζεται "RAC" -Run After Catch , το οποίο είναι αρκετά αυτονόητο. Τα πάντα στο Madden NFL 16 , όπως και στο πραγματικό NFL στις μέρες μας, βασίζονται στη δυναμική pass-catch, από το γεγονός ότι ο Odell Beckham Jr.

είναι στο εξώφυλλο για το γεγονός ότι το QB σας παίρνει όλη την προσοχή πριν από το παιχνίδι (δείχνοντας τα στατιστικά του καθώς παίρνετε το πεδίο).

Μια Σχεδόν Τέλεια Παρουσίαση

Παίζοντας με μια ολόκληρη σεζόν με τα Detroit Lions μου (11-5, έχασε στο GB για τρίτη φορά σε μια εποχή στο NFC Championship Game), δεν βρήκα σχεδόν κανένα λάθος στο gameplay. Σε προηγούμενες επαναλήψεις του Madden , θα πάρετε μια σκανδάλη ή μια παράξενη αλίευση ή φυσικά αδύνατο τρέξιμο που καθορίζει ένα παιχνίδι. Υπάρχει μια παράξενη έλλειψη fumbles (καμία καθόλου εποχή), αλλά οι ποινές είναι πιο συχνές / ρεαλιστικές και η φυσική είναι το καλύτερο που έχω δει ποτέ σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Το να παίζεις σε μια εποχή ξεκινάει μια νέα δυναμική, καθώς έχεις στόχους εντός του παιχνιδιού και σεζόν που κερδίζουν τους πόντους εμπιστοσύνης. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο ρίχνετε στο Golden Tate, τόσο πιο σίγουρος παίρνει, γεγονός που τον καθιστά πιο πιθανό να πιάσει την μπάλα το επόμενο παιχνίδι.

Πρόγραμμα πρωταθλητών

Από τη λειτουργία σεζόν, προχώρησα στην εξαιρετική και εθιστική λειτουργία "Draft Champions", στην οποία δημιουργείτε μια μοναδική ομάδα ονείρου παικτών, που είναι συνήθως τρέχουσα με ένα μύθο όλων των εποχών. Για 14 γύρους, επιλέγετε από τρεις τρέχοντες παίκτες. Στον 15ο και τελικό γύρο, επιλέγετε ένα μύθο. Έτσι, για παράδειγμα, είχα μια ομάδα στην οποία ο John Elway ρίχνει στο Calvin Johnson, με τον Lamar Miller στο Running Back. Μπορείτε να πάρετε αυτήν την ομάδα στο διαδίκτυο ή να εκτελέσετε ένα γάντι εναντίον της CPU για να κερδίσετε βραβεία για την Ultimate Team. Είναι τρελός διασκέδαση.

Ετυμηγορία

Αυτό είναι το στοιχείο που έχει επιστρέψει στο Madden φέτος-διασκέδαση. Από την ενεργητική παρουσίαση μέχρι το κύλινδρο προβολής, τα πτερύγια στο παιχνίδι σε νέο παιχνίδι - όλα για το Madden NFL 16 είναι απολαυστικά. Κανένας δεν αισθάνεται σαν μια δουλειά όπως σε κάποιο άλλο αθλητικό παιχνίδι, και τίποτα από αυτά δεν έρχεται με τις απογοητευτικές ασυνέπειες που έχουν σκοτώσει περισσότερα από τα μισά παιχνίδια στην ιστορία του είδους. Είναι ένα από τα καλύτερα. VERDICT: ΑΓΟΡΑΣΤΕ.