Εξαπατήστε το δρόμο σας προς το μεγαλείο στο 'Ανάγκη για ταχύτητα: οι περισσότεροι Wanted' στο PS2

Χρησιμοποιήστε κωδικούς εξαπατήσει για να ξεκλειδώσετε τα αυτοκίνητα και να λάβετε επιπλέον δείκτες

Το αγωνιστικό βιντεοπαιχνίδι "Need for Speed: Most Wanted" είναι γεμάτο με παιχνίδι αγώνων δρόμου. Οι παίκτες επιλέγουν ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούν για να αγωνιστούν ενάντια στον χρόνο ή άλλους παίκτες. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, οι παίκτες οδηγούν ταχύτερα αυτοκίνητα σε έντονες καταστάσεις.

Ελέγξτε αυτούς τους κωδικούς εξαπάτησης και ξεκλειδώστε πληροφορίες για το " Need for Speed: Most Wanted " για το PlayStation 2 για να προχωρήσετε μέσα από το παιχνίδι και να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Καταχωρίστε έναν κωδικό στο μενού Έναρξη πριν πιέσετε οποιοδήποτε άλλο κουμπί χρησιμοποιώντας τα κουμπιά κατεύθυνσης και τα κουμπιά του ελεγκτή. Θα λάβετε επιβεβαίωση ότι ο κωδικός εξαπατήσεως έχει ενεργοποιηθεί.

Κωδικοί εξαπατήσει

Εισαγάγετε τον επιθυμητό κωδικό εξαπάτησης στα κουμπιά του ελεγκτή PS2 .

Αποσυμπιεσμένα αυτοκίνητα και πώς να τα ξεκλειδώσετε

Μετά από ένα σύντομο πρόλογο, επιλέγετε ένα από τα τέσσερα αυτοκίνητα στην αρχή του παιχνιδιού: Chevrolet Cobalt SS, Fiat Punto, Lexus IS300 ή Volkswagen Golf GTI.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα περισσότερα από τα επιπλέον αυτοκίνητα παιχνιδιών συμπληρώνοντας ένα επίπεδο του παιχνιδιού. Εδώ είναι ο κατάλογος αυτοκινήτων και το επίπεδο που πρέπει να νικήσετε για να έχετε πρόσβαση σε κάθε αυτοκίνητο.