Πρόσβαση στο Cheat Εισαγωγή κώδικα στο PlayStation 2

01 από 02

Βασικά στοιχεία ελεγκτή

Benjamin.nagel / Wikimedia Commons

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ελεγκτή PlayStation 2 κατά τη διάρκεια παιχνιδιού και να εισάγετε κώδικα εξαπατήσετε, αλλά είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τη στενογραφία που σχετίζεται με τους απατεώνες. Οι συντομογραφίες χρησιμοποιούνται συχνά σε κώδικες εξαπατήσεως. για παράδειγμα, μια εντολή εξαπατήσει μπορεί να δηλώσει, "Πατήστε L1." Αυτό σημαίνει: Πιέστε το κουμπί "Αριστερά αριθ. 1".

Για λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα κουμπιά του ελεγκτή, μεταβείτε στην επόμενη σελίδα. Σημειώστε ή εκτυπώστε την επόμενη σελίδα για εύκολη αναφορά μέχρι να είστε εξοικειωμένοι με τον περιηγητή και τις περιγραφές των κουμπιών. Επίσης, ελέγξτε τον οδηγό κώδικα PS3 cheat για περισσότερες απατεώνες.

02 του 02

Περιγραφή περιγραμμάτων κουμπιού ελεγκτή

PlayStation 2 Controller με λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής κωδικών εξαπατήσεως. Sony - Επεξεργασμένο από τον Jason Rybka.

1. Τα κουμπιά L1 και L2 εμφανίζονται ως αριστερά κουμπιά ώμων 1 και 2 ή L1 και / ή L2 σε απατεώνες. Μερικές φορές, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως κουμπιά για την εισαγωγή κωδικών εξαπατήσει.

2. Τα πλήκτρα R1 και R2 υποδεικνύονται ως κουμπιά δεξιάς ώρας 1 και 2 ή R1 και / ή R2 σε απατεώνες. Μερικές φορές, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτές ως κουμπιά για την εισαγωγή κωδικών εξαπατήσει.

3. Το κατευθυντικό μαξιλαράκι υποδεικνύεται ως "Κατευθυντικό Pad" ή "D-Pad" σε απατεώνες. Αυτή είναι η πιο κοινή μέθοδος εισαγωγής κατεύθυνσης για κωδικούς εξαπατήσει.

4. Τα κουμπιά X, O, τρίγωνο και τετράγωνο υποδεικνύονται ξεχωριστά. Αυτά τα κουμπιά, που συνήθως χρησιμοποιούνται με το D-Pad, είναι η πιο άμεση μέθοδος εισαγωγής κωδικών εξαπατήσεως.

5. Το κουμπί επιλογής χρησιμοποιείται μερικές φορές για να μπείτε σε απατεώνες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

6. Το κουμπί εκκίνησης εμφανίζεται ως "Έναρξη" ή "Έναρξη" σε απατεώνες. Ορισμένοι απατεώνες απαιτούν να πατήσετε το κουμπί έναρξης πριν εισαγάγετε τους κωδικούς.

7. Ο αριστερός αντίχειρας υποδεικνύεται ως "Αριστερό Thumbstick" ή "Left Analog" σε απατεώνες. Σε μερικές απατεώνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αριστερό thumbstick ως κατευθυντικό.

8. Το δεξιό thumbstick υποδηλώνεται ως "Right Thumbstick" ή "Right Analog" σε απατεώνες. Σε μερικές απατεώνες, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως κατευθυντικό.