"Ανάγκη για ταχύτητα Τα πιο περιζήτητα 5-1-0" Cheats and Tips (PSP)

Αποκτήστε το πλεονέκτημα με αυτά τα μυστικά.


Το "Need for Speed ​​Most Wanted 5-1-0" είναι ένα spinoff του παιχνιδιού βίντεο "Need for Speed: Most Wanted". Η έκδοση 5-1-0 έχει σχεδιαστεί για το φορητό σύστημα παιχνιδιών βίντεο Handy Sony PlayStation. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, επιλέγετε ένα αυτοκίνητο και τον αγώνα ενάντια σε ένα χρονικό όριο ή άλλους δρομείς για να φτάσετε σε έναν προορισμό, συχνά ενώ ασκείται από την αστυνομία.

Οι παρακάτω κωδικοί εξαπάτησης μπορούν να σας βοηθήσουν να νικήσετε άλλους δρομείς και να φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές σας. Εισαγάγετε κάθε εξαπάτηση ως όνομα προφίλ.

& # 34; Τα πιο περιζήτητα 5-1-0 & # 34; Απατεώνες

Συμβουλές και συμβουλές

Για να κερδίσετε μερικά χρήματα γρήγορα, επαναλάβετε ένα επίπεδο προϊσταμένου. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε επιπλέον χρήματα σε ορισμένα αφεντικά, ειδικά όταν είστε σε μεταγενέστερο στάδιο του παιχνιδιού και μπορείτε να τα χτυπήσετε εύκολα.

Θέλετε να ξαναγεμίσετε το νιτρώδες σας δύο φορές γρήγορα; Οδηγήστε πιο γρήγορα από 200 μίλια ανά ώρα.

Προσπαθήστε να πάρετε τους αντιπάλους σας να συντρίψουν σε τυχόν οδοφράγματα που δημιουργεί η αστυνομία. Θα χρεωθούν ή θα χάσουν χρόνο.

Για να πάρετε επιπλέον 90 μοίρες σε μια στροφή, ενεργοποιήστε τον διακόπτη ταχύτητας (τρίγωνο κάτω).

Το πιο γρήγορο αυτοκίνητο στο παιχνίδι (από νωρίς) είναι το Audi TT. αγοράστε το όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μόλις το αυτοκίνητο αναβαθμιστεί πλήρως, σχεδόν τα πάντα θα ξεπεραστούν. Μόλις μπορείτε να αγοράσετε το Gallardo (το καλύτερο αυτοκίνητο στο παιχνίδι), κάντε το. Όταν το Gallardo σας αναβαθμιστεί πλήρως, θα ξεπεράσει εύκολα τα αφεντικά εύκολα στο παιχνίδι.

Το κτύπημα των παρακάτω θα σας κερδίσει ένα μοναδικό βινύλιο: Baron, Bull, Earl, Izzy, Jade, JV, Kaze, Ming, Ronnie, Sonny, Taz, Vic και Webster.

Αυξήστε την τελική ταχύτητα, επιταχύνετε και χειρίζεστε όλα ταυτοχρόνως όταν ρυθμίζετε την απόδοση του αυτοκινήτου σας και κρατάτε τα στο μέτρο του δυνατού.

Για να κερδίσετε έναν από τους δύο αγώνες μπόνους που έχουν κατανεμηθεί σε κάθε μέλος μαύρης λίστας, κερδίστε όλες τις κούρσες και κερδίσετε τον προϊστάμενο. Αυτό σας δίνει την έξοχη σύνθετη αεροτομή. Για να πάρετε το άλλο, συμπληρώστε όλα αυτά, καθώς και τα υπερβολικά. αυτό σας δίνει την κόκκινη σύνθετη κουκούλα από κόκκους ανθρακούχων ινών.

Κατακτήστε οποιοδήποτε από τα παρακάτω και ξεκλειδώστε το αντίστοιχο αυτοκίνητο:

Περισσότερες απατεώνες

Εάν παίζετε το "Need For Speed ​​Most Wanted" σε έναν προσωπικό υπολογιστή, θα βρείτε cheat PC σε αυτή τη σελίδα. Μπορείτε να βρείτε άλλους κωδικούς εξαπατήσει, συμβουλές και οδηγούς για όλα τα αγαπημένα σας βίντεο παιχνίδια σε μια ποικιλία συστημάτων τυχερών παιχνιδιών στο δείκτη παιχνιδιών μας παιχνιδιών παιχνιδιών .