Πώς να στείλετε μια συλλογή φωτογραφιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Live Mail

Το Windows Live Mail σταμάτησε το 2014

Η Microsoft διέκοψε το δωρεάν λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Windows Live Mail το 2014 και την αντικατέστησε με το Outlook.com. Το 2016, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Outlook.com διέκοψε την υποστήριξη του για το Windows Live Mail. Αυτό το άρθρο παραμένει εδώ για αρχειακούς σκοπούς.

Η μαγεία στην νυχτερινή πρεμιέρα της φωτογραφικής έκθεσης είναι, φυσικά, στις φωτογραφίες - και εξάγεται εξειδικευμένα από την ατμόσφαιρα και το φως, τη διαμόρφωση και τη διάταξη, τα τρόφιμα και τους οικοδεσπότες.

Ομοίως, μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες της τελευταίας πεζοπορίας σας ως συνημμένα, ή να τους κάνετε να λάμπουν με μια έξυπνη ρύθμιση που χρησιμοποιεί φωτισμό και διαμόρφωση. Το Windows Live Mail μπορεί να φιλοξενήσει την έκθεση φωτογραφιών σας: Προσφέρει επιλογές άλμπουμ, μεταφορτώνει τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στο SkyDrive για πλήρη προβολή και περιλαμβάνει και μια προεπισκόπηση κάποιου άλμπουμ που έχει διαμορφωθεί καλά στο email.

Αποστολή φωτογραφίας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Live Mail

Για να συντάξετε ένα μήνυμα με μια συλλογή φωτογραφιών (επίσης δημοσιευμένη στο SkyDrive για προβολή πλήρους ανάλυσης, αν θέλετε):

Ανοίξτε την Αρχική κορδέλα στο Windows Live Mail.

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή φωτογραφιών .
  2. Βρείτε και επισημάνετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να προσθέσετε στην γκαλερί σας. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες, π.χ. από διαφορετικό φάκελο, αργότερα.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα .
  4. Μορφοποιήστε το άλμπουμ σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας:
    • Κάντε κλικ στο Shuffle photos για να αναδιατάξετε τις φωτογραφίες σας. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε φωτογραφίες για να αλλάξετε την παραγγελία τους.
    • Διαλέξτε μια διαφορετική μορφή άλμπουμ κάτω από τα στυλ άλμπουμ .
    • Κάντε κλικ στο Απόρρητο του άλμπουμ για να κάνετε το online album SkyDrive διαθέσιμο για οποιονδήποτε να βλέπει ή να περιορίζει την προβολή σε παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    • Χρησιμοποιήστε το κουμπί μεγέθους λήψης φωτογραφιών για να επιλέξετε την ανάλυση των φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει πάντα να υποβαθμιστούν ώστε να ταιριάζουν με τους περιορισμούς μεγέθους.
  5. Για να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ή κατάργηση φωτογραφιών > Προσθήκη φωτογραφιών και επιλογή νέων φωτογραφιών για τη συλλογή σας. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  6. Για να καταργήσετε φωτογραφίες, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ή κατάργηση φωτογραφιών και επισημάνετε τις εικόνες που θέλετε να καταργήσετε από τη συλλογή σας. Κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση φωτογραφιών . Κάντε κλικ στο κουμπί OK .
  7. Συνεχίστε να συνθέτετε το μήνυμά σας και στη συνέχεια να το στείλετε.

Μπορείτε επίσης να στείλετε εικόνες εν σειρά με το Windows Live Mail χωρίς να τις τοποθετήσετε σε μια γκαλερί.