Πώς να ζητήσετε ένα νέο κλειδί προϊόντος των Windows

Ξεχάσατε το κλειδί των Windows; Πάρτε ένα νέο από τη Microsoft για $ 10

Πρέπει να έχετε έγκυρο κλειδί προϊόντος για την εγκατάσταση των Windows. Αν δεν έχετε πλέον το κλειδί προϊόντος στο λειτουργικό σας σύστημα Windows και δεν είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί στον υπολογιστή σας, αλλά εξακολουθείτε να έχετε τον αρχικό δίσκο, ενδέχεται να ζητήσετε ένα κλειδί προϊόντος αντικατάστασης από τη Microsoft για μόλις $ 10, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό στον υπολογιστή σας.

Η μόνη εναλλακτική λύση είναι να αγοράσετε ένα ολοκαίνουργιο αντίγραφο των Windows, οπότε δεν θα πειράξει να προσπαθήσουμε τουλάχιστον να φέρουμε μια φθηνή αντικατάσταση από τη Microsoft.

Σημαντικό: Εάν χάσατε το κλειδί προϊόντος, αλλά τα Windows εξακολουθούν να είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα εύρεσης κλειδιών για να εξαγάγετε το κλειδί από το μητρώο .

Πώς να ζητήσετε ένα νέο κλειδί προϊόντος των Windows

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να ζητήσετε ένα νέο κλειδί προϊόντος των Windows για Windows 10 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista ή Windows XP :

  1. Προσδιορίστε αν το αντίγραφο των Windows είναι ένα αντίγραφο λιανικής ή ένα προεγκατεστημένο αντίγραφο :
    1. Λιανική: Το αντίγραφο των Windows είναι ένα αντίγραφο λιανικής πώλησης εάν εσείς ή κάποιος άλλος αγόρασε τα Windows ως αυτόνομο πακέτο λογισμικού και στη συνέχεια το εγκαταστήσατε στον υπολογιστή σας. Το αντίγραφο των Windows σας μπορεί επίσης να είναι ένα αντίγραφο λιανικής πώλησης εάν ήρθε στον νέο σας υπολογιστή και ο υπολογιστής σας προέρχεται από έναν μικρό οικοδόμο. Συνεχίστε στο Βήμα # 3 .
    2. Προεγκατεστημένο: Το αντίγραφο των Windows είναι ένα προεγκατεστημένο αντίγραφο εάν ήταν ήδη εγκατεστημένο όταν αγοράσατε τον νέο υπολογιστή σας. Αυτό πιθανότατα συμβαίνει εάν έχετε ένα σημαντικό PC μάρκας και δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ ένα νέο αντίγραφο των Windows στον εαυτό σας. Δείτε Βήμα # 2 .
    3. Άλλο: Εάν αγοράσατε ή σας δόθηκε αντίγραφο των Windows από τον οργανισμό, την επιχείρηση ή άλλη ομάδα σας, ανατρέξτε στο Βήμα # 2, αλλά επικοινωνήστε με την ομάδα έκδοσης.
  2. Επικοινωνήστε απευθείας με τον κατασκευαστή του αρχικού υπολογιστή σας για να ζητήσετε ένα νέο κλειδί προϊόντος, εάν τα Windows ήταν προεγκατεστημένα στον υπολογιστή σας. Εάν ο κατασκευαστής του υπολογιστή σας δεν μπορεί να σας βοηθήσει να σας παράσχει ένα κλειδί προϊόντος αντικατάστασης για τα Windows, προχωρήστε στο Βήμα # 3 . Η Microsoft μπορεί να εξακολουθεί να είναι σε θέση να βοηθήσει.
  1. Καλέστε τη Microsoft στο 1 (800) 936-5700 . Αυτός είναι ο αριθμός τηλεφώνου πληρωμένης υποστήριξης της Microsoft. Ο ιστότοπος της Microsoft ενημερώνει ότι οι κλήσεις υποστήριξης σε αυτόν τον αριθμό συνεπάγονται χρέωση $ 40 έως $ 60. Ωστόσο, δεν χρεώνεστε αυτό το ποσό για μια κλήση σχετικά με ένα νέο αριθμό-κλειδί προϊόντος.
  2. Ακολουθήστε τις οδηγίες του αυτόματου βοηθού κατάλληλα, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με το κλειδί προϊόντος που λείπει.
  3. Ο αντιπρόσωπος της Microsoft θα λάβει τα στοιχεία επικοινωνίας σας - το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας - και στη συνέχεια θα ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημά σας. Ενημερώστε τον εκπρόσωπο ότι έχετε το αρχικό CD / DVD εγκατάστασης των Windows αλλά χρειάζεστε ένα κλειδί προϊόντος αντικατάστασης.
  4. Απαντήστε στις ερωτήσεις που ζητά ο εκπρόσωπος. Μπορεί να περιλαμβάνουν αιτήματα για συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το δίσκο εγκατάστασης των Windows, όπως οι αριθμοί γύρω από τον εσωτερικό κύκλο του CD / DVD και λεπτομέρειες σχετικά με τις λέξεις ή τις εικόνες που μπορεί ή δεν μπορεί να υπάρχουν στο δίσκο. Η Microsoft υποβάλλει αυτές τις ερωτήσεις για να επαληθεύσει ότι ο δίσκος εγκατάστασης που διαθέτετε δεν είναι πειρατικός.
  1. Η Microsoft λαμβάνει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού επαληθεύσει ότι τα μέσα εγκατάστασής σας είναι γνήσια. Αυτό το νέο κλειδί προϊόντος των Windows θα σας κοστίσει $ 10, πλέον φόρου.
  2. Στη συνέχεια, ο αντιπρόσωπος της Microsoft σας διαβάζει το νέο κλειδί προϊόντος και σας ζητά να τον εισάγετε στο παράθυρο ενεργοποίησης για να βεβαιωθείτε ότι δημιουργεί έναν νέο κωδικό εγκατάστασης.
  3. Στη συνέχεια, ο αντιπρόσωπος σας μεταφέρει στο τηλεφωνικό κέντρο ενεργοποίησης για να ολοκληρώσει τη διαδικασία ενεργοποίησης των Windows.

Εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να προμηθευτείτε ένα κλειδί προϊόντος αντικατάστασης από τη Microsoft ή τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας και το αντίγραφο των Windows δεν είναι εγκατεστημένο (εξαιρουμένης της μεθόδου εύρεσης προϊόντος-κλειδιού προϊόντος), τότε η τελική πορεία δράσης σας είναι για να αγοράσετε ένα νέο αντίγραφο των Windows.

Μπορείτε να αγοράσετε τα Windows 10 και τα Windows 8 απευθείας από τη Microsoft ή από τους δημοφιλείς διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης όπως το Amazon και το Newegg. Οι παλαιότερες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 7, τα Windows Vista και τα Windows XP, είναι πιο δύσκολο να βρεθούν, αλλά συνήθως μπορείτε να βρείτε αντίγραφα σε αξιόπιστους πωλητές στο διαδίκτυο.