Οι καλύτεροι σκοπευτές iPad

FPS, τρίτου προσώπου και από πάνω προς τα κάτω

Είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια μέχρι κάποιος να πυροβοληθεί στο πρόσωπο. Εντάξει, για το πρότυπο shooter iPad, είναι ακόμα διασκεδαστικό και παιχνίδια όταν κάποιος τραβήξει στο πρόσωπο. Ακόμα κι αν αυτός είναι κάποιος μεταλλάκτης ή ζόμπι. Ειδικά αν κάποιος είναι μεταλλαγμένος ή ζόμπι.

Θα ήταν δύσκολο να πούμε ότι το iPad έχει το καλύτερο και πιο διαισθητικό σύστημα ελέγχου για τους σκοπευτές, αλλά και πάλι, χωρίς να έχει το βέλτιστο σύστημα ελέγχου, δεν έχει σταματήσει να είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του Xbox 360 ή του PlayStation 3. Και όταν ένα παιχνίδι παίρνει τους ελέγχους σωστά, μπορεί να είναι κάτι ωραίο.

Σύγχρονη μάχη 4: Μηδενική ώρα

Το Modern Combat είναι στο iPad τι είναι Call of Duty στην κονσόλα. Τα καταπληκτικά γραφικά, η ιστορία ενός παίκτη και οι λειτουργίες για πολλούς παίκτες συνδυάζονται για να καταστούν ένας από τους βαθύτερους σκοπευτές του iPad. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης μεγάλη προσαρμογή, με πάνω από 20.000 διατάξεις όπλων. Αυτό είναι ένα must να έχει για τους οπαδούς του Modern Warfare ή Battlefield που θέλουν μια παρόμοια εμπειρία στο tablet τους. Και ως εναλλακτική λύση στη σύγχρονη μάχη, υπάρχουν οι αδελφοί στα όπλα 2, ο οποίος είναι επίσης από το Gameloft. Περισσότερο "

Νεκρό χώρο

Dead Space HD είναι ένας τρόμος-δράσης shooter που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ Dead Space για τις κονσόλες και την επερχόμενη συνέχεια. Μην περιμένετε μια αποδυναμωμένη εμπειρία, αυτό το παιχνίδι έγινε από το έδαφος για το iPad. Με ελέγχους υγρών και μια ιστορία που θα σας βοηθήσει να αντλήσετε αδρενλίνη καθώς αλλάζετε από το να τρέχετε για τη ζωή σας και να την πάρετε στον εχθρό, το Dead Space HD συνδυάζει υπέροχα γραφικά και υπέροχα παιχνίδια. Αν αγαπάτε τη φρίκη επιβίωσης, θα αγαπήσετε αυτό το παιχνίδι.

Dead Trigger 2

Η συνέχεια σε ένα από τα καλύτερα fragfests ζόμπι στο iPad, Dead Trigger 2 έχει βελτιωθεί στο πρωτότυπο. Τα εντυπωσιακά γραφικά αντιπαραβάλλουν οποιονδήποτε από τους άλλους σκοπευτές στο iPad και ένα νέο κρησφύγετο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προμήθειες, να κάνετε εκρηκτικά και να αναβαθμίζετε αντικείμενα. Αλλά το βασικό παιχνίδι παραμένει ως επί το πλείστον το ίδιο, και όποιος είναι οπαδός των σκοπευτών ζόμπι θα θελήσει να το ελέγξει αυτό έξω. Περισσότερο "

Max Payne Mobile

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ο Max Payne είναι πάνω από μια δεκαετία παλιά, αλλά το παιχνίδι που κέρδισε τόσα πολλά βραβεία όταν κυκλοφόρησε πρέπει να κερδίσει ένα ακόμα: η δοκιμασία του χρόνου. Αυτό που έκανε τον Max Payne τόσο μεγάλη πίσω την ημέρα ήταν η γεμάτη και μερικές φορές ιδιόρρυθμη ιστορία σε συνδυασμό με ένα Matrix-εμπνευσμένο στυλ αργής κίνησης σφαίρα που έκανε καλύτερη δουλειά να το πάρει σωστά από άλλα παιχνίδια που το επιχειρούν. Το παιχνίδι εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά καλό λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του, και ενώ τα χειριστήρια έχουν στροφές, δεν υπάρχουν show-stoppers. Περισσότερο "

NOVA 2

Κύριος ποιος; Εντάξει, το NOVA 2 μπορεί να μην μας κάνει να ξεχάσουμε τον Master Chief, αλλά είναι μια μεγάλη εμπειρία Sci-Fi shooter με μια σίγουρη Halo αίσθηση σε αυτό. Πέρα από αυτό, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ένα καλό σχέδιο για το πώς να υλοποιήσετε έναν σκοπευτή στο iPad. Το NOVA 2 δείχνει ακόμη έναν μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης των χειροβομβίδων, επιτρέποντάς σας να σπρώξετε για να τραβήξετε μια χειροβομβίδα ρίχνοντας αριστερά ή δεξιά. Με θωράκιση και με άφθονα όπλα και προσαρμογή, θα είστε έτοιμοι να αναπαραγάγετε την εκστρατεία ενός παίκτη και στη συνέχεια να αναλάβετε το multiplayer fragfest.

Doom Classic

Εάν θέλετε μια πραγματική διασκέδαση από το παρελθόν, ο νονός των πρώτων σκοπευτών είναι μια ωραία επιλογή. Το Doom δεν ήταν το πρώτο FPS, φυσικά, αλλά κατέχει μια αναμφισβήτητη θέση ως το παιχνίδι που τσιμπούσε πραγματικά το είδος. Η έκδοση για κινητά είναι μια μεγάλη αγορά για όσους θέλουν να θυμηθούν τη διασκέδαση των νέων τους ή νεοφερμένοι στο είδος που θέλουν να εξερευνήσουν την ιστορία της. Επιπλέον, είναι ακόμα πολύ διασκεδαστικό. Περισσότερο "

Call of Duty: Zombies HD

Εάν σκοτώνετε ζόμπι είναι το πράγμα σας, γιατί να μην σκοτώσετε ναζιστικά ζόμπι; Ενώ τα γραφικά δεν είναι αρκετά μέχρι κάποια από τα άλλα τίτλους αυτής της λίστας (Dead Space, Rage), η δράση είναι κορυφαία. Λαμβάνοντας από τα επίπεδα ζόμπι του Call of Duty: World at War, αυτός ο σκοπευτής επιβίωσης περιλαμβάνει δύο χάρτες, Nacht der Untoten και Zombie Verrükt. Και για όσους θέλουν να σκοτώσουν ζόμπι χωρίς να πληρώσουν αρκετά τόσες μετρητά, μπορείτε να ελέγξετε τα NY Zombies, τα οποία είναι επίσης αρκετά καλό shooter για το iPad. Περισσότερο "

Οργή

Το iD Software είναι γνωστό για τη διάτρηση γραφικών σε μια εγκοπή και το Rage HD δεν διαφέρει. Ένας shooter που βρίσκεται στον ίδιο κόσμο με το επερχόμενο RPG-FPS με το ίδιο όνομα, το Rage HD είναι ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια του iPad. Σαν shooter επί οδοντωτών τροχών, ο παίκτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την κίνηση, αφήνοντάς σας να επικεντρωθείτε στον στόχο σας. Και υπάρχει αρκετός στόχος, από τους μεταλλάκτες που βγαίνουν από τους τοίχους σε μικρούς στόχους που ακούνε παντού. Το παιχνίδι διεξάγεται σε μια φουτουριστική (και κάπως αιμοδιψή) παράσταση παιχνιδιών, έτσι ώστε κάθε στόχος θα σας φέρει μερικά πολύ αναγκαία σημεία.

Αρχικό πρότυπο HD

Ποιος χρειάζεται μια μοναδική εμπειρία παικτών όταν μπορείτε να γκρεμίστε τους ανθρώπους; Αυτή είναι η υπόθεση του Archetype και για όποιον έχει ανοίξει το κουτί Call of Duty, σκοντάψει στο campain και πήδηξε σωστά σε Team Deathmatch, το Archetype είναι για σένα. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στο τμήμα για πολλούς παίκτες που είναι ένα μεγάλο FPS. Το multiplayer περιλαμβάνει τρεις λειτουργίες - Team Deathmatch, Free For All και Capture the Flag - και μπορείτε να παίξετε ακόμη και μερικές ειδικές λειτουργίες όπως το Shotgun και το Missile Launcher Arena.

Πυροβόλο όπλο

Ποιος λέει ότι ένας σκοπευτής πρέπει να είναι σε λειτουργία πρώτου προσώπου ή τρίτου προσώπου; Το Gun Bros είναι ένα shooter από την κορυφή προς τα κάτω όπου παίρνετε το ρόλο είτε του Percy είτε του Francis Gun στην αποστολή τους να μας προστατεύσουν από τους Tyrannical Oppressors of Life (TOOL). Και ενώ οι διασυνδέσεις μεταξύ των αποστολών μπορεί να είναι κάπως ενοχλητικές και σύγχυση, το ίδιο το παιχνίδι γεφυρώνει ένα ωραίο χάσμα μεταξύ δράσης arcade και shooter mayhem.

Συμβόλαιο Killer

Είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια μέχρι κάποιος να πυροβοληθεί στο πρόσωπο. Έχω ήδη χρησιμοποιήσει αυτή τη γραμμή; Λοιπόν, αν θέλετε να τραβήξετε "κάποιον στο πρόσωπο" στο επόμενο επίπεδο, θα θελήσετε να ελέγξετε τον Killer Contract.

Ένα από τα πολλά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε δωρεάν στο κατάστημα iPad χρησιμοποιώντας αγορές εντός εφαρμογής για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, ο Contract Killer σάς φέρνει στο μυαλό ... ενός δολοφόνου σύμβασης. Ξέρω. Τρελός. Επιπλέον, μετά την πρώτη σας αποστολή, θα πάρετε την εκκίνηση ως χειριστή και θα γίνετε παράνομος πράκτορας, πλοηγώντας σε μια πολύ φιλική προς το Google διεπαφή, για να βρείτε επαφές και να αποκτήσετε νέες αποστολές. Αν σας αρέσει να παίζετε έναν ελεύθερο σκοπευτή σε παιχνίδια όπως το Call of Duty, σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε το Contract Killer. Περισσότερο "