Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές iPad για μικρά παιδιά

Παιχνίδια, δραστηριότητες, εκμάθηση και ψυχαγωγία για το μικρό παιδί σας

Ενώ πολλά από τα μεγάλα apps εκεί έξω για τα μικρά παιδιά πληρώνονται, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές δωρεάν εφαρμογές που θα κρατήσει ένα μικρό παιδί διασκεδάσει και μάλιστα κάνουν μια μικρή διδασκαλία κατά μήκος του τρόπου.

Προτού πάτε να κατεβάζετε, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το iPad σας έχει στεγανοποιηθεί από παιδιά. Το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε τις αγορές εντός εφαρμογής , οι οποίες θα κρατήσουν το μικρό παιδί σας να αγοράσει κατά λάθος κάτι μέσα στην εφαρμογή.

Πόσος χρόνος οθόνης πρέπει να έχει το μικρό παιδί σας;

Οι πιο πρόσφατες συστάσεις απομακρύνονται από κάθε σκληρό όριο για το χρονικό διάστημα που ένα μικρό παιδί πρέπει να δαπανήσει με "οθόνες". Τα περισσότερα μαθήματα με μια συσκευή σαν το iPad ξεκινούν από την ηλικία των 2 ετών, οπότε ο χρόνος που θα έπρεπε να περιοριστεί σε 1-2 ώρες και ακόμη και μετά την ηλικία των δύο, θα πρέπει να έχει τα όριά της. Η καλύτερη χρήση του iPad παίζει με το παιδί σας ενώ βρίσκεται στη συσκευή.

Παιδιά YouTube

Το YouTube Kids είναι μια επιλογή από φιλικά προς το παιδί κανάλια που κυμαίνονται από το Sesame Street μέχρι το Peppa Pig σε εκπαιδευτικά και μουσικά βίντεο. Ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η αναζήτηση με δυνατότητα φωνής. Αυτό επιτρέπει στο παιδί σας να πραγματοποιήσει τις δικές του αναζητήσεις και να βρει τα δικά του βίντεο.

Ενώ η εφαρμογή είναι ασφαλής για τα παιδιά και δεν εμφανίζει διαφημίσεις, έχει "αποσυσκευάσει" τα βίντεο, τα οποία είναι βίντεο ενός παιχνιδιού που αποσυμπιέζεται και παίζεται με. Αυτά τα βίντεο μπορεί να είναι μάλλον εθιστικά στα μικρά παιδιά και, δυστυχώς, ο χρονοδιακόπτης στις γονικές ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν λειτουργεί πολύ καλά.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Γελούν & Μάθετε: Σχήματα & Χρώματα

Σχεδιασμένο για την υπόθεση Apptivity, δεν χρειάζεστε πραγματικά το εξάρτημα του Fisher Price για το παιδί σας να απολαμβάνει αυτή την εφαρμογή. Τα Σχήματα και τα Χρώματα επιτρέπουν στο μικρό παιδί σας να απομακρύνεται από την οθόνη, αγγίζοντας τα σχήματα και δημιουργώντας νέα σχήματα. Η εφαρμογή έχει επίσης ένα διασκεδαστικό πληκτρολόγιο για να παίξει μαζί με τα τραγούδια των σχημάτων και χρωμάτων. Αυτός δεν μπορεί να πάει μακριά στην πραγματική διδασκαλία τα σχήματα και τα χρώματα του παιδιού σας, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

PBS Kids

Η κόρη μου αγαπά την παρακολούθηση βίντεο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω την περιήγησή της μέσω του Netflix ή του Hulu Plus. Η εφαρμογή PBS Kids είναι υπέροχη γιατί της επιτρέπει να επιλέγει τα βίντεο από μόνη της και μου δίνει την ειρήνη για να ξέρω ότι δεν παρακολουθεί κάτι που δεν πρέπει να παρακολουθεί. Το PBS διαθέτει επίσης μια εφαρμογή Play and Learn που μπορεί να απολαύσει το παιδί σας.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Storybook Rhymes Τόμος 1

Μια άλλη εφαρμογή Apptivity, Storybook Rhymes Volume 1 περιλαμβάνει One, Two, Buckle My Shoe και The Itsy Bitsy Spider . Κάθε ιστορία σάς επιτρέπει να τραγουδάτε ή απλώς να διαβάζετε και να παίζετε. Η λειτουργία αναπαραγωγής θα έχει το παιδί σας να αγγίζει την οθόνη για να παράγει ήχους και εφέ. Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που είναι μεγάλη για την ψυχαγωγία, αλλά σύντομη στην εκμάθηση.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Abby Monkey: Προσχολική και Νηπιαγωγείο

Αυτή η 'lite' έκδοση μιας πληρωμένης εφαρμογής έχει πολλά να κάνει χωρίς να αγοράσει την πλήρη έκδοση. Η εφαρμογή διαθέτει μια σειρά από επίπεδα που χαρακτηρίζουν τα αντίστοιχα σχήματα, την απόκτηση, κάνοντας το δικό σας τρένο επιλέγοντας καροτσάκια τρένων και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης. Στην πραγματικότητα, η δωρεάν έκδοση μπορεί να είναι αρκετή για να σας πείσει να αγοράσετε την πληρωμένη έκδοση, αλλά ακόμα κι αν δεν το κάνετε, υπάρχει πολλή διασκέδαση σε αυτήν την εφαρμογή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για παιδιά ηλικίας 2 ετών, καθώς τα νεώτερα παιδιά ενδέχεται να έχουν δύσκολο χρόνο να διαλέξουν σχήματα ή να μάθουν τι να κάνουν.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Οι Χριστουγεννιάτικες Ευχές μας

Οι Χριστουγεννιάτικες Ευχές μας ήρθαν στην αντίληψή μου όταν προστέθηκε στο iPad App Show μου. Μια διαδραστική ιστορία για τα Χριστούγεννα, σύντομα έγινε ένα από τα αγαπημένα της κόρης μου. Αγαπά να αγγίξει την οθόνη σε διάφορα μέρη, κάνοντας δώρα να ξετυλίξετε ή να χρωματίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και δεν χρειάζεται να είναι Δεκέμβριος για να διασκεδάσετε.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Agnitus - Παιχνίδια για μάθηση

Το Agnitus έρχεται με πολλά δωρεάν παιχνίδια και δραστηριότητες, με περισσότερα διαθέσιμα για αγορά εντός εφαρμογής. Η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης πόσο καλά κάνει το παιδί σας και σας δίνει μια κάρτα αναφοράς, η οποία όμως είναι ωραίο χαρακτηριστικό, αλλά μερικές φορές παρεμποδίζει την εμφάνισή της όταν το παιδί σας ολοκληρώσει ένα επίπεδο. Πολλές από τις δραστηριότητες σε αυτή την εφαρμογή είναι καλύτερο για μικρά παιδιά ηλικίας 2 ετών, αν και τα νεώτερα παιδιά μπορούν να πατήσουν και να διασκεδάσουν ακόμα κι αν δεν κατανοούν πλήρως το παιχνίδι.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Τροχοί στο λεωφορείο - Όλα σε ένα εκπαιδευτικό κέντρο δραστηριοτήτων

Για να μην συγχέεται με το διαδραστικό βιβλίο με το ίδιο όνομα, αυτό το κέντρο δραστηριοτήτων διαθέτει μια σειρά από δωρεάν παιχνίδια και δραστηριότητες για να διασκεδάσετε το μικρό παιδί σας. Και ναι, έχει ένα τραγούδι μαζί με τους τροχούς στο λεωφορείο. Αυτό θα σας εκπλήξει ευχάριστα με πολλές δωρεάν δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε χωρίς να αγοράσετε κάτι επιπλέον. Μια αγαπημένη δραστηριότητα των κόρων μου είναι το βιβλίο ζωγραφικής, το οποίο της αφήνει να χτυπήσει ένα χρώμα και να χτυπήσει το σχέδιο για να ζωγραφίσει αυτόματα μια περιοχή.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Κιμωλία pad

Κάθε παιδί χρειάζεται ένα καμβά χρώματος και το Chalk Pad είναι μια μεγάλη δωρεάν εναλλακτική λύση για μερικές από τις εφαρμογές που καταβάλλονται στο App Store. Επιτρέποντας στο παιδί σας να κάνει κιμωλία με πολλαπλά χρώματα, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε το μέγεθος της κιμωλίας ή να γράψετε έναν πίνακα με το πληκτρολόγιο οθόνης. Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα μικρότερα μικρά παιδιά που μπορεί να μην ξοδέψουν τόσο πολύ freestyling χρόνο για το μαξιλάρι για να κάνουν μια αμειβόμενη app αξίζει τον κόπο, αλλά αν το παιδί σας αγαπά πραγματικά να ζωγραφίσει, θα συνιστούσα το Drawing Pad ως μια σχετικά φτηνή εφαρμογή σχεδίασης παιδιά με καλή ποιότητα.

Τιμή: Δωρεάν Περισσότερα »

Αν αγοράζετε μόνο μία APP: Κάντε το Moo, Baa, La La La!

Εάν θέλετε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας, τα διαδραστικά βιβλία της Sandra Boynton αξίζουν τον κόπο. Μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα βιβλία της Sandra Boynton και οι διαδραστικές εφαρμογές iPad τις παίρνουν στο επόμενο βήμα. Moo, Baa, La La La! είναι το αγαπημένο μας, αλλά άλλες δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις είναι ο Barnyard Dance και το The Going to Bed Book.

Τιμή: 3,99 €