Τι είναι η τηλεργασία;

Η τηλεδιάσκεψη αναφέρεται σε μια ρύθμιση εργασίας ή ένα στυλ εργασίας, όπου ένας υπάλληλος κάνει την εργασία του εκτός του χώρου ή έξω από το κεντρικό γραφείο. Συνήθως εργάζονται από το σπίτι μία ή περισσότερες ημέρες την εβδομάδα και επικοινωνούν με το γραφείο μέσω τηλεφώνου ή με κάποια άλλη φόρμα που σχετίζεται με το διαδίκτυο, όπως η συνομιλία ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αυτός ο τύπος ευέλικτης ρύθμισης της εργασίας μπορεί επίσης να περιλαμβάνει κάποια άλλη μη παραδοσιακή ρύθμιση εργασίας, όπως ένα ευέλικτο πρόγραμμα, αν και αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα σε όλες τις θέσεις τηλεδιάσκεψης.

Η τηλεργασία συνήθως αναφέρεται σε κατάσταση εργασίας στην οποία το άτομο είναι τακτικά εκτός τόπου, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιείται ως προσωρινός όρος, όπως όταν κάποιος θα εργάζεται από το σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή κατά τη διάρκεια διακοπών.

Ωστόσο, δεν είναι τυπικά ο όρος που χρησιμοποιείται για καταστάσεις όπου οι εργαζόμενοι μερικές φορές λαμβάνουν εργασία μαζί τους ή όταν η εργασία ενός εργαζομένου συνεπάγεται πολλές εργασίες εκτός του χώρου εργασίας ή ταξίδια (π.χ. πωλήσεις).

Συμβουλή: Δείτε γιατί η τηλεργασία κάνει καλή επιχειρηματική λογική για κάποιες περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα ονόματα για τηλεργασία

Το Telecommute αναφέρεται επίσης ως τηλεργασία , απομακρυσμένη εργασία, ευέλικτη ρύθμιση εργασίας, τηλεργασία, εικονική εργασία, κινητή εργασία και ηλεκτρονική εργασία.

Δείτε τις διαφορές μεταξύ τηλεργασίας και τηλεργασίας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Παραδείγματα θέσεων εργασίας τηλεργασίας

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας που θα μπορούσαν να γίνουν από το σπίτι, αλλά απλά δεν είναι. Οι περισσότερες εργασίες που απαιτούν μόνο υπολογιστή και τηλέφωνο είναι πρωταρχικοί υποψήφιοι για θέσεις τηλεδιάσκεψης, καθώς και οι δύο αυτές συσκευές είναι κοινές στα περισσότερα νοικοκυριά.

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα εργασιών τηλεργασίας:

Δείτε το πώς να γίνετε τηλεμεταφορέας ή να βρείτε μια δουλειά από το σπίτι για βοήθεια για την εύρεση εργασιών που επιτρέπουν την τηλεργασία.

Απάτες εργασίας στο σπίτι

Είναι πολύ συνηθισμένο να βλέπετε διαφημίσεις ή ακόμα και επίσημες προσφορές θέσεων εργασίας που ισχυρίζονται ότι είναι θέσεις τηλεδιάσκεψης, αλλά είναι στην πραγματικότητα απλές απάτες.

Αυτά είναι μερικές φορές τα προγράμματα "get rich quick" που θα μπορούσαν να προτείνουν ότι μετά από μια αρχική επένδυση, μπορούν να σας πληρώσουν πίσω ή να σας πάρουν περισσότερα χρήματα αργότερα. Άλλοι μπορεί να σας προτείνουν ότι αφού αγοράσετε ένα δικό σας προϊόν, μπορείτε στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε στην εργασία σας στο σπίτι και να σας επιστραφούν τα έξοδα αργότερα.

Σύμφωνα με την FTC: "Εάν μια επιχειρηματική ευκαιρία δεν υπόσχεται κινδύνους, μικρή προσπάθεια και μεγάλα κέρδη, είναι σίγουρα μια απάτη. Αυτές οι απάτες προσφέρουν μόνο ένα λάκκο χρημάτων, όπου ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο και χρήματα επενδύονται, οι καταναλωτές δεν επιτύχουν ποτέ τα πλούτη και την οικονομική ελευθερία που υποσχέθηκαν ».

Είναι καλύτερο να αναζητήσετε εργασία στο σπίτι, από τηλεργασία από αξιόπιστες πηγές, όπως μέσω της ίδιας της εταιρείας αντί των τοποθεσιών εργασίας τρίτου μέρους. Δείτε τον παραπάνω σύνδεσμο για βοήθεια σχετικά με την εύρεση εργασίας απομακρυσμένης επικοινωνίας.