Τρόπος αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αποδεκτούς παραλήπτες στην AOL

Όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ομάδα παραληπτών στην AOL, η απλή προσέγγιση είναι να εισαγάγετε όλες τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στο πεδίο Προς . Όλες οι διευθύνσεις που εισάγετε εκεί θα είναι ορατές σε όλους τους παραλήπτες. (Αυτό ισχύει για όλους τους πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όχι μόνο για AOL.)

Αυτό, ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα σε μερικές περιπτώσεις - για παράδειγμα: Αν προτιμάτε οι παραλήπτες να μην γνωρίζουν σε ποιον άλλο έχετε στείλει το μήνυμα? οι παραλήπτες θα ήθελαν να διατηρήσουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ιδιωτικές. ή η λίστα των παραληπτών σας είναι αρκετά μεγάλη για να γεμίσει το μήνυμά σας στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την απλή λύση για να αποκρύψετε τις διευθύνσεις των παραληπτών στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

01 από 04

Ξεκινήστε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κάντε κλικ στην επιλογή Γράψτε στη γραμμή εργαλείων AOL.

02 από 04

Απευθυνθείτε στο μήνυμά σας

Πληκτρολογήστε <Μη δημοσιευμένους παραλήπτες> ή το όνομα οθόνης σας κάτω από την επιλογή Αποστολή σε . Αυτό θα εμφανιστεί στο πεδίο Από από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνουν οι παραλήπτες σας.

03 του 04

Προσθέστε τις διευθύνσεις των παραληπτών

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο BCC ("τυφλό αντίγραφο με άνθρακα"). Καταχωρίστε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλων των προορισμένων παραληπτών, διαχωρισμένων με κόμματα, στο πλαίσιο που εμφανίζεται. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ολόκληρη την ομάδα βιβλίων διευθύνσεων .

04 του 04

Τελειώνω

Σύνθεση του μηνύματός σας και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή τώρα .